KINOPREMIERE OG HELGEKOS

God lørdagsmorgen, fine folk  Jeg hadde en så bra dag i går! To spennende møter på dagen, før jeg på kvelden dro avgårde for middag og kino med venner. Vi var på premieren av Skjelvet, og seriøst – for en fantastisk bra film! Jeg satt måpende fra start til slutt, og gikk hjem igjen med en følelse av å være livredd for både Oslotunellen, varslingssystemer og skjelv generelt… Haha! Sikkert akkurat det filmskaperne ville. Den var så innmari bra, så vurderer du å se den – do it! Kristoffer Joner er jo i hovedrollen og han er en av de flinkeste skuespillerne i verden etter min mening. Alt han spiller i er alltid helt rått, og denne filmen var selvfølgelig intet unntak. Elsk! Jeg skal faktisk se filmen igjen allerede til helgen, hehe… Throwback til når jeg så Bølgen tre ganger på kino…. Hva da filmentusiast?

YESTERDAYS LOOK

zara skjorte – bikbok jeans – superga sko
celiné veske & solbriller – louis vuitton & hermes armbånd

21 kommentarer på “KINOPREMIERE OG HELGEKOS

 1. Anette skriver:

  Bloggen din er den eneste jeg virkelig følger med på, jeg elsker virkelig hvordan den skiller seg ut. Du er helt down to earth og så mye lettere å relatere seg til enn alle andre. Podcasten tydeliggjorde dette enda bedre! Keep up the good work <3

  • kristinaandersen skriver:

   Redigerer aldri huden min, ser du godt på bildene – ser du også piercing arret mitt over leppa 🙂 Er heldig med huden min, kanskje det jeg liker best med meg selv 😀 Klem!

 2. R skriver:

  SÅ rått, jeg gleder meg som en unge til Skjelvet!!!! ELSKET Bølgen:D Og ja, Kristoffer Joner er bare knallgod i alt han spiller i:D

 3. Maren skriver:

  Jeg så også «Bølgen» flere ganger, tror til og med jeg dro på kino alene for å se den fordi ingen ville bli med meg. Det blir «Skjelvet» her i morgen etter jobb 🙂 God helg, flotte Kristina <3

 4. Anja skriver:

  Så herlig. Jeg digger at du er filmenes nørd! Og ja, jeg skal så se Skjelvet og jeg gleder meg.
  I dag har jeg testet noe nytt. Kajakktur. Det var så magisk gøy. En perfekt dag på havet med helt stille vann og sol og gode folk. Herlig. Nå sitter jeg her med ispose på hofta og koser meg med skal vi danse!!! Ikke helt ferdig med å være skadet ennå:(!
  God lørdag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Linn skriver:

  Hei Kristina!
  Mener å huske at du har det som ofte refereres til som fotballegger, har samme type legger selv og sliter ekstremt med å finne bukser som da sitter fint hele veien uten å være enten for stor eller for liten på forskjellige plasser. Har du noen tips til hvor man kan finne bukser som sitter bra overalt med fotballegger? Aller mest sliter jeg med jeans, så håper du har noen gode tips!

 6. Jeanette skriver:

  Så fint antrekk til deg ☺️ Er buksa fra BikBok god å god med/stretchy? ☺️
  Litt off-topic men har sett at du har lignende rekkverk på balkongen din som jeg har, og lurte på hvordan/hva du har hengt lyslenka opp med? ☺️

 7. Anita skriver:

  Hei! Jeg liker podcasten til deg og Belinda veldig godt. En ting er at det er innmari hyggelig å høre på sørlandsdialekt, men jeg synes og at dere virker som noen veldig varme og fornuftige mennesker. Siste episode trakk dog ned en del, jeg synes det er ganske lavmål å ta opp det med hun venninnen som dolket deg i ryggen på podcasten. Vi får bare din side av saken. I tillegg sier du at du ikke får i nærheten så mye tilbake som det du gir til mange av de rundt deg. Hva er det å spre via en podcast? Det er jo noe du må ta med de det gjelder, ikke på podcasten..
  Fikk litt negativt inntrykk der altså, men ellers synes jeg det er både gøy og koselig å høre på dere!

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Anita! Takk for tilbakemelding 🙂 Nå er du den første som har sagt dette, heldigvis. Du missforstår det jeg sier, poenget mitt var at man skal velge hvem man bruker masse tid på med omhu. Podcasten vår er med 100% ærlighet, og det kommer den fortsatt til å være. Ha en fin mandag <3

Comments are closed.