I DAG SKAL JEG ..

Til Arendal og ta bilder av tante sin leilighet som skal selges. Så gøy! Dette er faktisk den fjerde leiligheten jeg tar bilder av som skal selges. Syns det er så spennende å drive med interiørfoto!

Hente bilen min. Jeg har byttet hele frontfangeren på den og det tok litt lengre tid enn planlagt. Fem dager. Heldigvis fikk jeg leiebil, så det har gått veldig fint. Men nå gleder jeg meg til å hente min egen igjen og dra på roadtrip helt alene til Arendal i ettermiddag. Jeg eeelsker å kjøre alene med høy musikk og synge for full hals.

Fikse neglene mine. De knekker hele tiden, jeg er så drita lei. Det er mine egne som er å svake at de tåler cirka ingenting. Nå har jeg derfor begynt å spise sånne ‘gummibjørner’ som alle sier skal gi deg sterkere negler, så jeg håper de kan funke. Får helt dårlig samvittighet for Hilde som må ta meg inn med knekte negler to ganger i måneden..

Ellers har jeg vært på trening i dag. Stolt av meg selv og glad for at treningsgleden begynner å blomstre i det små igjen. Er det bare meg som syns det tar tid å kjenne på nettopp treningsglede etter en lang sommerferie? Så slitsomt. Jeg føler det tar minst to uker før jeg klarer å glede meg til treningsøkter og like følelsen etterpå.

⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅

Ellers aner jeg ikke hvorfor jeg sitter på gulvet når jeg har en sofa rett bak meg. Men det får gå! Jeg gleder meg så til denne helgen, mine foreldre skal passe Milo fordi han endelig er i fin nok form til det og jeg ser frem til å leve livet litt igjen. Jeg har vært hjemme hver eneste kveld og dag siden han ble syk, med mindre jeg har kunnet ta han med meg der jeg skal. Og selv om han nå er fin nok til å være alene, har jeg ikke samvittighet til å være mange timer borte fra han. Derfor blir det fint med to dager hvor jeg kun kan tenke på meg selv. Så, det er mye gøy på planen! I morgen skal vi en fin gjeng ut å spise middag, før vi skal på kino. Og på lørdag skal jeg henge, lunsje og kose meg med Hilde på dagen – før jeg skal ut med en herlig flokk når kvelden kommer. Gleder meg så mye! Men først, smelle i gang torsdagen og få gjort det jeg skal. God klem til dere alle!

32 kommentarer

 1. Susanne

  Hei Kristina! Hvor er det fine gulvteppet ditt fra?

  1. kristinaandersen

   Heii Susanne 😀 Fra Home and cottage.

 2. <3 <3 Nyyyt de to dagene til det fulle, så er du oppladet igjen til godgutten din:) Ønsker deg en fantastisk fin helg (tar gledene litt på forskudd her, hihi)

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3 <3

 3. Hvor er gulvteppet fra? 🤩

  1. kristinaandersen

   Home And Cottage 🙂

 4. Du er så søt » hvorfor sitter jeg på gulvet når jeg har en sofa rett bak meg» haha! Tenkte meg en tur til Kristiansand om 2 helger, hadde vært hyggelig å hilse på 🙂

  1. kristinaandersen

   HAHA!! God tur til beste byen Maria 😀

 5. Hei Kristina! Du har så mange fine treningstightser! Har omtrent samme kroppsform som deg, men føler meg aldri komfortabel med å gå i treningstights. Enten føler jeg at de ikke sitter fint eller at de er gjebbonsiktig, men du ser så bra ut hele tiden med treningstøy 😍 har du noen tips til fine tightser?

  1. Se bort fra skriveleifene 😂😂

  2. kristinaandersen

   Jeg eeelsker Nike Legend tightsene, jeg har syv av de 😀 Haha! Anbefales.

 6. Så godt å høre at det går bedre med lille Milo, fineste voffsen! 🙂 Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt gulvteppet ditt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Rebecca <33 Det er fra home & cottage!

 7. Så kjekt at du får kost deg litt 😊 blir sikkert godt for Milo og komme seg litt på «ferie» også☺️ Og veldig fint at han er i bedre form❤️
  Gulvteppet ditt var så fint, kan jeg spørre hvor du har kjøpt det?

  1. kristinaandersen

   Jaa, han koser seg en haug hos mine foreldre 😀 Teppet er fra Home & Cottage. Klem!

 8. Dette er én av mine favorittblogger, alltid hyggelig å lese her 🙂
  Og vet du hva, jeg som aldri har hørt en podcast før, har hørt alle episodene nå, og ble utrolig positivt overrasket! Jeg, som misliker både lydbok og radio, jeg hater å høre snakking rundt meg – jeg kan nesten ikke vente på neste podcast fra dere to! Så utrolig moro å høre dere to sitte å snakke og fortelle, om små og store episoder. Dere er så herlig uhøytidlige, og ærlige. Jeg har ledd høyt av de mange artige historiene og tabbene deres. Jeg har vært flau på deres vegne over alle kleine ting dere har rota dere borti. Jeg har likt de litt mere alvorlig tema dere har diskutert, og jeg har reflektert over det dere har delt. Og jeg har grått over Milo, håpder inderlig han får gode dager fremover <3

  1. kristinaandersen

   Fy søren så koselig å våkne opp til en så fin kommentar. Tuusen takk, Marit <3

 9. Kjøp deg 5000mcg Biotin på iHerb! Har tatt det en stund, og negler, hår og hud er blitt så mye bedre. Neglene vokser fort og knekker ikke, håret det samme 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Silje 😀

 10. Åå, så kjekt at du skal få være litt Kristina igjen. At skuldrene kanskje kan senkes noen hakk nå som han har gode dager, og du vet jo at han er i trygge hender hjemme hos foreldrene dine. Unner deg virkelig morsomme og fine dager <3 Håper roadtripen har vært fin i dag! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Jaa, veldig deilig <3 Tuusen takk Charlottemor! Og endelig helg 😀 Håper du får en fin en <3

 11. Håper du får en fin helg, Kristina! Milo har det helt sikkert perfekt hos dine foreldre <3 Ha en fin torsdagskveld! Stor klem

  1. kristinaandersen

   Takk goding <3

 12. Thea Marie

  Hei Kristina! Har hørt på podcasten til deg og Belinda siden dere startet, og har både ledd og grått gjennom episodene. Men episode 4 om sorg, savn og angst traff meg virkelig rett i hjertet! Min farfar gikk bort nå nylig grunnet kreft, og jeg går naturligvis gjennom en sorgprosess. En av de første tankene som slo meg var å høre denne episoden på nytt, for ettersom den traff meg så hardt i hjertet første gang jeg hørte den, ville den nok hvertfall treffe meg nå. På mange måter lettet det litt av sorgen, og det var godt å høre om noen som har vært i samme situasjon. Tusen takk for at dere er så herlige jenter, som deler så mye godt og vondt!
  God og varm klem

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg <3 Tusen tusen takk Thea Marie. God klem!

 13. Hvor har du kjøpt rammene til bildeveggen din?

  1. kristinaandersen

   Desenio.

 14. Hei Kristina. Jeg ville bare skrive til deg for å vise min takknemlighet for at du snakket om det å bryte dårlige vennskap. For nøyaktig en mnd siden «slo jeg opp» med min beste venninne siden barnehagen. Jeg kunne ikke finne meg i å bli behandla så dårlig igjen. Det har vært sykt trist, jeg har vært veldig lei meg selv om jeg vet det var det rette.. men så tviler man da, fordi man vil se det gode i folk og håper på en forandring.. som ikke skjer. Så jeg ble så glad for at du tar opp problemet. Jeg begynte nesten å gråte når jeg hørte podden, og jeg griner sjeldent! Det traff meg sånn. Måten du snakka om det på, fikk meg til å innse at JA, jeg gjorde det rette uansett hvor hardt det er. Du fikk meg over kneika. Tusen takk, verdens beste Kristina. Det ble lettere for meg her jeg sitter igjen alene. Takk <3

  1. kristinaandersen

   Takk for at du deler, Mie <3 Og takk for gode ord! Rydd tid til de som vil deg godt, det er så viktig. Stor klem!

 15. Jeanette

  Hvor er den lille puffen på gulvet i fra? Utrolig fin! Du har det så fint!

  1. kristinaandersen

   Takk snille! IKEA <3

 16. Hei Kristina! Hvor har du kjøpt bordene fra? De er så fine!! Du har så bra smak😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *