FRA MØRKT TIL LYST?

Jeg syns alltid det er gøy å gjøre forandringer hjemme. Men da snakker jeg om forandringer som ikke koster så mye. Nå er det soverommet jeg har fått så lyst til å male tilbake til lyst. Ikke misforstå meg, for jeg elsker den mørkeblå fargen jeg har. Det er en grunn til at jeg ikke har gjort noe med soverommet på de to årene jeg har bodd her. Det er jo så fint! Men jeg sliter med at jeg er utrolig mørkredd for tiden, og kan ligge lenge å angste på kveldene på rommet mitt fordi det er mørkt som typ svarte natta…. Haha! Så jeg vet ikke om jeg kanskje hadde fått en tryggere følelse med å lysne ting litt opp?

BEDROOM INSPO

Jeg har så lyst å ta utgangspunkt i soverommet over, og lage min egen vri. Beige, myke toner – kombinert med hvitt og tre. Og en sånn såkalt ‘platform bed’. Det er så fiint og lunt! Så nå er jeg på jakt etter noen som kan bygge en slik seng, da. Anyone? Hehe. Om dere har tips til noen som er flinke på sånt, hyl gjerne ut. Planen er i så fall å bygge en slik seng og bare bruke madrassene jeg allerede har. Det burde da funke relativt greit? Vi får se hva jeg lander på å gjøre, men en forandring soverommet mitt er i hodet mitt cirka hver enestekveld. Og se soverommet over, da? Så fint!

29 kommentarer på “FRA MØRKT TIL LYST?

 1. Sara Katrin skriver:

  Jeg ville ikke ha gått for det klassiske hvite og med treelementer. Jeg syns det ser så flatt og kjedelig ut. Selv skal jeg pusse opp soverommet mitt, og da skal jeg gå for fargen Deco Blue som du har og en annen blåfarge som heter Kveldshimmel. Den er ganske lik Minty Breeze, bare at den er mer blå i fargen. Kanskje du kunne ha gått for det istedet for det klassiske hvite? Det er så gørra kjedelig..Spør du meg hvertfall, men jeg har nok en heeelt annen stil enn deg.
  Og hva er det med disse sengene som er så lav at du nærmest kan legge deg på gulvet istedet? Jeg syns senga du har nå er laaaaaaangt finere enn den tresaken der altså. Men igjen – det er bare min smak og mening. Du skal få gjøre som du vil 🙂 Men ikke kast senga di. Kjære vene – det må du aldri finne på!

  • kristinaandersen skriver:

   Men jeg vil ikke ha mørkt, det er det som er poenget mitt her etter to år.. Hehe! Det er jo så fint, men jeg blir redd på nettene og det funker ikke 🙂 Er derimot enig i at sengen min er fin, elsker den 😀 Er som å sove i en sky! Klem <3

 2. Charlotte skriver:

  Skjønner godt hva du mener! Jeg har tenkt (i grunn i flere år) på å male soverommet mørkere, men jeg tror helt ærlig at jeg hadde slitt enda mer på høsten og vinteren med å stå opp. Jeg sliter nok med «mørkedepresjon», så jeg trives best med at soverommet er lyst. Kan jo godt være det hadde hjulpet deg også? Skader jo ikke å prøve? <3 Synes også sånn tre-platå-seng er helt rått!! <3
  http://www.charlottetunes.no

 3. Sofie skriver:

  Lene Orvik har jo akkurat sånn seng.. Mener hun lagde et eget innlegg om hvor hun fikk bygd sengen. Det hjelper helt sikkert å få et lyst, lunt og koselig krypinn for deg nå! 🙂

 4. Nina skriver:

  Jeg fikk skikkelig hotellvibes av det soverommet på bildet! Og det er jo ingenting som er så digg som å sove på hotell – enda bedre om man får til samme stilen hjemme 🙂

 5. Oda skriver:

  Jeg stemmer for å beholde det mørkt! Synes det er så fint. Har lyst selv, og kommer til å male soverommet mørkt den dagen jeg kjøper meg noe eget (leier foreløpig). Men det er selvfølgelig smak og behag – å male over igjen er jo også mulig, liksom 🙂
  Angående platform bed – mener Lene Orvik gjorde noe liknende for en tid tilbake, og hun tror jeg også fikk sengen spesialbygd eller noe – kanskje du kan høre med henne? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Men den mørke fargen stresser meg, haha! Har funnet noen som kan bygge den, så ila høsten blir det ny seng 😀

 6. Martine skriver:

  Hei!
  Vet at du brukte Vita Liberata sin «CAPTURE THE LIGHT» før. Denne er jo gått ut av produksjon, men har du kommet over et produkt som fungerer på samme måte? Jeg elsker den, og er snart tom, så prøver å finne noe annet jeg kan bruke 🙂

 7. Anja skriver:

  Det var skikkelig fint og lekkert. Kjør på. Finnes sikkert noen tømrere/snekkere som kan det der. Heia deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 8. Tone L skriver:

  Det er veldig lekkert jeg elsker lyst. Klarer ikke mørkevegger får
  klaus men syns det er fint.
  Jeg varierer heller med sengetøy osv.

 9. kristinaandersen skriver:

  Ååå herreman for en fantastisk koselig kommentar å få <3 TUSEN TAKK, Tora 😀 Goding!! God klem <3

 10. Tia skriver:

  Enig med deg. Gå for en lysere farge. Det er så mye bedre å våkne opp i et lyst og lett rom. Det gjør noe med humøret <3
  Sengen din ser såå god ut – tipper du blir fort lei av å sove på gulvet 😉
  Lykke til! 🙂 Klem <3

 11. R skriver:

  Jeg kan absolutt se for meg at slik du har hatt det den siste tiden, er det viktig for deg med farger som gir en annen, roligere energi <3 Ville gått for en dempet farge med brunt i seg, noe kaffe latte/cappuccino-aktig i fargen – slikt gir ro i sinnet og er så innbydende i tillegg:)

 12. Line skriver:

  Synes begge versjonene er veldig fine, og har elsket fargepaletten og slik du har hatt det på soverommet nå. Men tenker at uansett hvor fint det er har man alltids etter en stund lyst på litt forandring, så det kan jeg forstå.
  Ellers vil jeg gjenta meg selv å si at du er den beste bloggeren. Fortsett med å være den du er! Heier på deg! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *