FRA MØRKT TIL LYST?

Jeg syns alltid det er gøy å gjøre forandringer hjemme. Men da snakker jeg om forandringer som ikke koster så mye. Nå er det soverommet jeg har fått så lyst til å male tilbake til lyst. Ikke misforstå meg, for jeg elsker den mørkeblå fargen jeg har. Det er en grunn til at jeg ikke har gjort noe med soverommet på de to årene jeg har bodd her. Det er jo så fint! Men jeg sliter med at jeg er utrolig mørkredd for tiden, og kan ligge lenge å angste på kveldene på rommet mitt fordi det er mørkt som typ svarte natta…. Haha! Så jeg vet ikke om jeg kanskje hadde fått en tryggere følelse med å lysne ting litt opp?

BEDROOM INSPO

Jeg har så lyst å ta utgangspunkt i soverommet over, og lage min egen vri. Beige, myke toner – kombinert med hvitt og tre. Og en sånn såkalt ‘platform bed’. Det er så fiint og lunt! Så nå er jeg på jakt etter noen som kan bygge en slik seng, da. Anyone? Hehe. Om dere har tips til noen som er flinke på sånt, hyl gjerne ut. Planen er i så fall å bygge en slik seng og bare bruke madrassene jeg allerede har. Det burde da funke relativt greit? Vi får se hva jeg lander på å gjøre, men en forandring soverommet mitt er i hodet mitt cirka hver enestekveld. Og se soverommet over, da? Så fint!

34 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Jeg ville ikke ha gått for det klassiske hvite og med treelementer. Jeg syns det ser så flatt og kjedelig ut. Selv skal jeg pusse opp soverommet mitt, og da skal jeg gå for fargen Deco Blue som du har og en annen blåfarge som heter Kveldshimmel. Den er ganske lik Minty Breeze, bare at den er mer blå i fargen. Kanskje du kunne ha gått for det istedet for det klassiske hvite? Det er så gørra kjedelig..Spør du meg hvertfall, men jeg har nok en heeelt annen stil enn deg.

  Og hva er det med disse sengene som er så lav at du nærmest kan legge deg på gulvet istedet? Jeg syns senga du har nå er laaaaaaangt finere enn den tresaken der altså. Men igjen – det er bare min smak og mening. Du skal få gjøre som du vil 🙂 Men ikke kast senga di. Kjære vene – det må du aldri finne på!

  1. kristinaandersen

   Men jeg vil ikke ha mørkt, det er det som er poenget mitt her etter to år.. Hehe! Det er jo så fint, men jeg blir redd på nettene og det funker ikke 🙂 Er derimot enig i at sengen min er fin, elsker den 😀 Er som å sove i en sky! Klem <3

 2. Å bygge sånt er lettere enn man tror om man har en handy far med kappsag 🙂 Har bygd mye med faren min. Det er såååå gøy og topp blogg content vil jeg tro 😄 Google Ana White eller DIY platform bed på pinterest.

  1. kristinaandersen

   Så herlig! Takk for tips Sara, skal google og vise til snekker med en gang 😀

 3. Skjønner godt hva du mener! Jeg har tenkt (i grunn i flere år) på å male soverommet mørkere, men jeg tror helt ærlig at jeg hadde slitt enda mer på høsten og vinteren med å stå opp. Jeg sliter nok med «mørkedepresjon», så jeg trives best med at soverommet er lyst. Kan jo godt være det hadde hjulpet deg også? Skader jo ikke å prøve? <3 Synes også sånn tre-platå-seng er helt rått!! <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Skjønner såå godt hva du mener Charlotte. Jeg MÅ male lyst kjenner jeg.. God klem <3

 4. Lene Orvik har jo akkurat sånn seng.. Mener hun lagde et eget innlegg om hvor hun fikk bygd sengen. Det hjelper helt sikkert å få et lyst, lunt og koselig krypinn for deg nå! 🙂

  1. kristinaandersen

   Har fått hjelp 😀 Men takk for tips Sofie <3

   1. Så gøy! Gleder meg til å se! 🙂

 5. Jeg fikk skikkelig hotellvibes av det soverommet på bildet! Og det er jo ingenting som er så digg som å sove på hotell – enda bedre om man får til samme stilen hjemme 🙂

  1. kristinaandersen

   ENIG! <3

 6. Jeg stemmer for å beholde det mørkt! Synes det er så fint. Har lyst selv, og kommer til å male soverommet mørkt den dagen jeg kjøper meg noe eget (leier foreløpig). Men det er selvfølgelig smak og behag – å male over igjen er jo også mulig, liksom 🙂
  Angående platform bed – mener Lene Orvik gjorde noe liknende for en tid tilbake, og hun tror jeg også fikk sengen spesialbygd eller noe – kanskje du kan høre med henne? 🙂

  1. kristinaandersen

   Men den mørke fargen stresser meg, haha! Har funnet noen som kan bygge den, så ila høsten blir det ny seng 😀

 7. Martine

  Hei!

  Vet at du brukte Vita Liberata sin «CAPTURE THE LIGHT» før. Denne er jo gått ut av produksjon, men har du kommet over et produkt som fungerer på samme måte? Jeg elsker den, og er snart tom, så prøver å finne noe annet jeg kan bruke 🙂

  1. kristinaandersen

   Jaa 😀 Hva med Vita Liberata sin Body Blur? Kanskje ikke helt i samme gate, men jeg elsker den!

 8. Henriette

  Hei fine Kristina ❤️
  Kanskje sjekk med Lene Orvik – hun har bygget en seng som ligner på det du er ute etter. Futon-madrass tror jeg hun har. Fargen «elephant breath» har hun også malt i stuen – kanskje den kan passe på soverommet?
  Selvom jeg ikke legger igjen kommentarer her så vit at du er fantastisk og jeg heier på deg og Belinda 😊

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord Henriette, så snill du er! 😀

 9. Hehe dette har ingenting med innlegget å gjøre…MEN:
  Kjære Kristina, vær så snill å aldri slutte å blogge😍 du gjør en fantastisk jobb!! Bildene dine, innleggene og stilen din er amazing! Du er den bloggeren i Norge som jeg mener leverer best kvalitet, og oppriktig bryr seg om leserens sine❤️ jeg eeeelsker bloggen din og utstrålingen din! klikker innom sikkert 100 ganger dagen….hahaha
  Elsker også podcasten din!
  Du virker som verdens snilleste og kuleste person ❤️ Heier på deg!
  Stooor klem

  1. kristinaandersen

   Ååå herreman for en fantastisk koselig kommentar å få <3 TUSEN TAKK, Tora 😀 Goding!! God klem <3

 10. Lene orvik har en sånn type seng. Hør med henne 🙂

 11. Det var skikkelig fint og lekkert. Kjør på. Finnes sikkert noen tømrere/snekkere som kan det der. Heia deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk skjønne Anja! <3

 12. Det er veldig lekkert jeg elsker lyst. Klarer ikke mørkevegger får
  klaus men syns det er fint.

  Jeg varierer heller med sengetøy osv.

  1. kristinaandersen

   Sengetøy kan gjøre såå mye 😀

 13. Enig med deg. Gå for en lysere farge. Det er så mye bedre å våkne opp i et lyst og lett rom. Det gjør noe med humøret <3
  Sengen din ser såå god ut – tipper du blir fort lei av å sove på gulvet 😉
  Lykke til! 🙂 Klem <3

  1. kristinaandersen

   Den ER dødsgoood <3 Hihi! Takk Tia 😀 Klem!

 14. Jeg kan absolutt se for meg at slik du har hatt det den siste tiden, er det viktig for deg med farger som gir en annen, roligere energi <3 Ville gått for en dempet farge med brunt i seg, noe kaffe latte/cappuccino-aktig i fargen – slikt gir ro i sinnet og er så innbydende i tillegg:)

 15. Kristine

  Hvor kjøper du de hvite sengetøyene du bruker? Mener du har sagt før hvor favorittene dine er fra, men finner ikke igjeen.. Jeg har kjøpt leilighet og har planer om mørkt slik du har! Jeg er nemlig veeldig lei lyst😅
  Men fint blir det jo uansett!

  1. kristinaandersen

   KID 🙂 Klem!

 16. Marianne

  Erik Faber (ja, artisten!) er faktisk utdannet møbelsnekker og har fått veldig gode attester av flere rundt meg. Hadde egentlig tenkt å spørre ham om å bygge noen plassbygde bokhyller for oss, men på det tidspunktet hadde han ikke kapasitet før august pga studioet sitt. Men kanskje han har tid nå? Er visstnok superflink og veldig perfeksjonist 😊

  1. kristinaandersen

   Whaaat så kult! Har fått en som kan bygge, men kan sjekke med han også 😀

 17. Synes begge versjonene er veldig fine, og har elsket fargepaletten og slik du har hatt det på soverommet nå. Men tenker at uansett hvor fint det er har man alltids etter en stund lyst på litt forandring, så det kan jeg forstå.

  Ellers vil jeg gjenta meg selv å si at du er den beste bloggeren. Fortsett med å være den du er! Heier på deg! <3

  1. kristinaandersen

   Takk Line, så grei du er <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *