ET ALDRI SÅ LITE TIPS

Jeg tenkte å starte dagen med et aldri så lite tips. Altså, jeg vet jeg har hengt for mye med Belinda når jeg plutselig har begynt å stelle helt vilt med plantene mine…. Men planter er ganske dyrt å skulle fylle opp et hjem med, så det er på høy tid at jeg begynner å ta vare på de jeg allerede har. Det er ingen vits å drepe de, kjøpte nye og drepe de igjen pga latskap. Nei, nå skal jeg bli en skikkelig flink plantemamma og sørge for at alle får lang levetid her hjemme hos meg. Haha

PLANT-SHOWER-DAY

Gi palmene dine (og store grønne planter generelt) en dusj. En skikkelig god dusj med romtemperert vann! Dette lærte jeg på Plantasjen sist jeg var å kjøpte tre av disse store palmene, hvor jeg fortalte at de ofte ble brune og ikke levde så mye lengre enn maks fire måneder. Heldigvis var det tips å få! Disse liker visstnok veldig godt å få seg en dusj, cirka en gang i uka. Så nå har jeg jo blitt helt gal og plasserer disse midt i dusjen hvor de får seg en tropisk regndusj når jeg føler de trenger det. Og palmene mine har faktisk aldri vært finere, haha! Jeg er derimot litt usikker hvor mye vann de faktisk vil ha, men jeg dynker de til de er klissvåte og lar de ‘tørke opp’ før de kommer ut i stua igjen. Så hvis du er lei av palmer som blir misfornøyde og brune, kan du kanskje prøve dette?

11 kommentarer på “ET ALDRI SÅ LITE TIPS

 1. Charlotte skriver:

  Jeg har nettopp tatt livet av den siste planten jeg hadde i leiligheten (kan nevnes at den levde i 5 år da), så nå må jeg skaffe meg nye. Dette tipset skal jeg definitivt ta i bruk! De fortjener å leve lenge, de fine plantene <3 Håper du har en nydelig onsdag! Klem
  http://www.charlottetunes.no

  • kristinaandersen skriver:

   5 år? Whaaat! Da er du jo helt rå allerede til å passe på plantene dine Charlotte 😀 Ha en kjempedag, fina <3 Klem!

 2. Silje skriver:

  Heii! Du la ut for noen uker siden en snap med flere serietips, og jeg glemte å ta skjermbilde.. Jeg lurte på om du kunne skrive noen serietips her i kommentarfeltet? Av de du la ut har jeg sett the royals og doctor foster. Har sett mange andre serier, men de du la ut hadde jeg ikke sett og de virka spennende!

 3. Maren skriver:

  Et veldig godt tips, jeg bruker å gjøre dette selv! En annen ting jeg erfarte er at plantene mine trivdes så utrolig mye bedre etter at jeg flyttet til en leilighet med litt høyere luftfuktighet. Den jeg bodde i tidligere var veldig høy under taket, slapp inn masse lys hele dagen og hadde mye tørrere luft. Det var veldig artig å se hvor mye det hadde å si, plutselig vokste alt i rekordfart 😀

 4. Anna skriver:

  Det der har jeg gjort lenge og alle tror jeg er sprø som gjør det med plantene mine, men så får jeg alltid skryt over hvor fine planter jeg har også, også er jeg helt rå på orkideer, hver gang jeg kjøper en ny i blomsterbutikken blir de like imponert over bildene jeg viser av orkideene mine, jeg er veldig glad i planter og tar kanskje i overkant godt vare på dem… Men jeg orker liksom ikke å kjøpe nye planter hver måned, så jeg steller de som diamanter, og tipset til fine planter, bortsett fra ditt tips, en liten teskje honning sånn ca annenhver måned, det fungerer gull på mine planter..

 5. Hilde Marie skriver:

  Wææææ, for et SUPERT tips! Jeg har alt annet enn grønne fingre og har x antall arekapalmer og andre grønne vekster som har blitt stygge og brune. Da blir det plante-dusjing i helga haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *