LITT HVERDAGSKOS

Annonse i samarbeid med Atkins.


GIRLSNIGHT AT MY PLACE

Etter en sommer med utskeielser i fleng og null rutiner, så er det helt magisk deilig å være tilbake i normale rutiner. Sunn, god mat og trening i ukedagene. Sånt gjør meg så glad! Her om dagen hadde jeg besøk, og jeg rigget til et koselig lite bord med litt digg vi kunne snackse på. Mangosaft, mango, bringebær, sukkerfri kokosboller, litt popcorn og Atkins sine caramel fudge barer. Sistnevnte er de beste sjokoladebarene jeg vet om når det kommer til saker som inneholder mindre sukker. De er så latterlig gode! Et perfekt alternativ hvis man har søtsug og vil kose seg med noe godt, uten å gå på en sukkerbombe-smell ♥

ATKINS FUDGE CARAMEL

Jeg er som dere vet ambasadør for Atkins dette året, og de har fra dag en vært en av mine drømmekunder. Jeg elsker Atkins sine sjokoladebarer! Og favoritten min er denne med karamell, og den lille baren med kokos. Får ikke nok! Og jeg kan nesten ikke tro de har så fint næringsinnhold som det de har. Atkins Fudge Caramel inneholder hele 15 gram protein per bar og er et godt alternativ til de som ønsker ekstra proteiner i forbindelse med trening eller bare vil kose seg med noe godt. Enten på farten eller hjemme! Jeg har alltid en bar liggende i veska som er fint å ha med seg hvis energien skulle trenge seg en liten boost. Litt hverdagskos er viktig, livet ville vært relativt kjedelig uten! Ikke sant? ✨

21 kommentarer på “LITT HVERDAGSKOS

 1. sarah skriver:

  Trist å høre om at du var blitt dolket i ryggen av bestevenninnen din! Er det en viss bloggjente fra østlandet du snakker om? <3 Håper det går bra med deg!

  • kristinaandersen skriver:

   Det er ikke Ida, nei. Snakket med henne sist i går i over en time på telefonen, all is good in that hood <3 Klem!

 2. Jeanette skriver:

  enkelte av de produktene inneholder dessverre palmeolje! noe som er dumt ettersom de liksom skal være så sunne….greit nok at det ikke er noe sukker der,men da hjelper det ikke ¨å tilsette noe som også er usunt

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg skal snakke med Atkins om det, har ikke satt meg inn i om de bruke palmeolje eller ikke. Men om det stemmer, er det dumt. Palmeolje er ikke bra :/

 3. Charlotte skriver:

  Så deilig, og ikke minst koselig! <3 Jeg elsker den med kokos selv – sååå god! Heldig du som er ambassadør, hihi. Jeg har kost meg med podden i dag, mens jeg har gjort skolearbeid. Gleder meg til å høre med om datingen fremover, haha! Håper du har en nydelig tirsdag, skjønne Kristina! <3
  http://www.charlottetunes.no

 4. Silje skriver:

  Den podden er så bra og morsom. Aldri hørt podcast i mitt liv, men nå har jeg hørt alt! 🙂 Gøy å bli »kjent» med dere.
  Kjenner meg mye igjen i det med å »slå opp» med venninner. Det er nok noe mange må gjennom en gang eller to i løpet av livet, og trolig er det til det bedre. Selv om man er skuffa og føler seg ført bak lyset der og da. Jeg tror vi kunne blitt gode venninner jeg, hehe! Høres ut som tidenes stalker, men har jo sett deg mange ganger. Husker en gang for lenge siden at Milo begynte å bjeffe på skoene mine, fordi de var skikkelig signal-sjokk-rosa. Hahah! <3 yess

  • kristinaandersen skriver:

   Så koselig at du liker podden vår, Silje <3 HAHA, Miiilo! En liten sjarmør alltid han der :p God klem!

 5. Tone L skriver:

  Du har så herlige bord får ikke bestemt meg om hvite eller svarte
  Holder de seg bra eller blir det mye flekker?

  • kristinaandersen skriver:

   De holder seg hvis du kjøper en god impregnering du kan ta over FØR bordene er i bruk. Hvis ikke blir de full av evige flekker :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *