DU OG JEG


Oss to ♥ Sånn vi liker oss aller best. På lang søndagstur i skog og mark. Nå blir det kanskje ikke så lange turer lengre, men koser oss gjør vi uansett. Og vi har kunnet trappe opp fra ti minutt til nesten en halvtime på tur, for Milo har så gode dager. Det er ingenting som gjør meg mer glad eller takknemlig i disse dager. Det er så fint i Baneheia nå, så grønt og nydelig at jeg føler jeg spaserer rundt i et lite eventyrland. Jeg elsker sensommeren, eller tidlig høst om det passer bedre. Fargene er fortsatt så friske, samtidig som lufta er kjøligere. Den beste tiden å kose seg ute er uten tvil de månedene vi har i vente nå. Og så lenge jeg kan ha med meg min lille bestevenn, kunne jeg ikke ønsket meg mer.
I dag er solskinn byttet ut med øsende regn, faktisk så mye at jeg avlyste dagens regnskapsavtale med Geir.. Orker ikke ut i dette været helt enda, hehe. Men om litt må jeg ut likevel, da har jeg lunsjmøte og litt kvalitetstid planlagt med Monique. Og Geir får jeg se senere uansett! I kveld skal vi nemlig til Marthe, jeg inviterte både meg selv og regnskapsføreren til innvielse av den nye cribben hennes. Kommer ikke invitajonen skaffer man den selv, si! Gleder meg skikkelig til å se de begge to igjen, og ikke minst se Marthe sin fine plass. Det blir så koselig! Hva står på mandagsplanen din? Gjør det beste ut av starten på den nye uka! Jeg håper dere alle sammen har det fint ♥

21 kommentarer på “DU OG JEG

 1. Charlotte skriver:

  Dere er så fiiine! Elsker at du er så flink på å nyte naturen – det er noe jeg absolutt skal bli bedre på. Jeg går jo turer med Ekko, men jeg føler ikke jeg nyter det sånn som jeg burde. Må klare å roe meg litt ned tror jeg, haha <3 Håper du har en nyyydelig mandag, fine, skjønne Kristina <3 Stor klem til deg og Milo
  http://www.charlottetunes.no

  • kristinaandersen skriver:

   Det må du gjøre Charlotte 😀 Naturen er verdens beste terapi etter min mening! Nyt mandagen, goding <3 Klem!

 2. Lin skriver:

  vi må kose oss ekstra med pelsbarna når de ikkje er i form…gald for å høre at han føler seg litt bedre <3
  Kose dere masse med Geir hos Marthe i kveld <3

 3. Silje skriver:

  Så godt å høre at Milo har så gode dager! Fikk helt vondt inni meg når jeg hørte podcasten <3 Håper dere får mange, mange fine turer sammen!

 4. Karianne skriver:

  Den verste følelsen i verden er når kjæledyrene våres som betyr alt i verden – ikke er helt friske 🙁 Ble helt rørt og på gråten av å høre podcasten hvor du fortalte om Milo, og det er helt forferdelig 🙁
  Heldigvis er det bedre dager nå, og jeg håper virkelig at han har en god stund igjen <3 Du er ihvertfall en fantastisk eier, som virkelig gjør alt for han!

 5. Christine skriver:

  Kan jeg spørre hvordan syk Milo er? Godt å høre det er gode dager også <3 btw ELSKER (!!!!!) podden ! 5 stars

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *