SÅ FORNØYD MED HÅRET MITT

Annonse i samarbeid med Good for Me.


Jeg hadde helt ærlig trodd jeg kom til å være en av de jentene som løper rundt med extensions for resten av livet. I hvert fall nesten, hehe. Langt hår har alltid vært min greie, og mitt eget har liksom aldri fått lengden jeg ønsker. Det er sprøtt å tenke på at jeg har løpt rundt med en ekstra ‘parykk’ på hodet mitt i over ti år.. Jeg sluttet med extensions for kanskje ett år siden, og det tok litt tid før jeg ble helt tilfreds med kun å ha mitt eget hår. Men fy søren, for en befrielse det er! Alt er så mye enklere, og ikke minst freshere når man faktisk har et naturlig og fint hår, uten ekstra lengder eller tykkelse.

• • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har gått på forskjellige hårvitaminer i mange år, men det var ikke før effekten av Hair Luxious fra Good For Me jeg faktisk klarte å droppe extensions. Så all ære til disse hårvitaminene, uten disse hadde jeg 100% sikkert fortsatt hatt klistret på ekstra hår på hodet. Håret mitt har faktisk blitt så langt at når jeg var hos frisøren i juni, bestemte vi oss for å både klippe ganske mye og tynne håret. Altså, what? Jeg hadde aldri trodd mitt eget hår skulle bli såpass bra at dette måtte til. Noen centimeter kortere ble det, og litt tynnere – da det seriøst var så tykt at det ble for tungt til at jeg klarte å style det. Nå er jeg så happy med lengden og frisyren i seg selv! Jeg kan nesten ikke tro at dette faktisk bare er mitt hår, og når folk spør meg om disse hårvitaminene funker blir jeg faktisk lettere irritert… Haha! For ja, de funker. Bedre enn noen andre kosttilskudd jeg har testet i hele min bloggkarriere. Er det et produkt jeg med hånden på hjertet mener alle jenter som ønsker seg et langt, naturlig og fint hår burde gå på – så er det uten tvil Good For Me sine Hair Luxious hårvitaminer.
En boks med Hair Luxious inneholder 60 tabletter, noe som tilsvarer én måneds bruk. Du skal ta to tabeletter hver dag, selv tar jeg de om morgenen sammen med de andre vitaminene mine og frokost. Tabelettene er fullstappet med akkurat de ingrediensene håret ditt trenger for vokse, blant annet 8 typer B-vitamin, kobber, sink, jern og magnesium. Masse viktige goodies for håret ditt!

BESTILL HAIR LUXIOUS HER

Akkurat nå har jeg et supert tilbud til mine lesere! Nå kan dere få en måneds forbruk av Hair Luxious for 239 kroner. Deretter betaler du kun 239 kroner + frakt for videre leveringer av Hair Luxious. Tilbudet varer til og med 2.september. Det er heller ingen bindingstid, så ønsker du å avslutte – er det ingen problem å gjøre det.

17 thoughts on “SÅ FORNØYD MED HÅRET MITT

  • kristinaandersen says:

   Jeg kan ikke snakke for alle, men jeg får i hvert fall ikke i meg alt jeg trenger av biotin, magnesium, selen, kobber og gudene vet hva gjennom kostholdet mitt. Og det tviler jeg på at den gjennomsnitlige Ola Nordmann heller gjør.. Men, så flott at du gjør Anita 🙂

   • E says:

    Tror ikke kommentaren min kom igjennom? Den forsvant plutselig, men gjentar den her.
    Den gjennomsnittlige Ola Nordmann får absolutt i seg det en trenger av mikronæringsstoffer gjennom variert kosthold. De du nevner finnes feks i egg, grovt brød, frø, nøtter, fisk og i drikkevannet. Om en har påviste mangler er selvsagt tilskudd et godt alternativ:)

 1. Lin says:

  Exstention koster vel mer enn 3000 i året så sånn sett er det mye å spare. Vitaminer generelt er dyrt, sånn er det bare.
  Eg mistet masse hår og måtte klippe av meg halve håret, eg hadde lengre enn deg og klippet til en slags lob…håret floket seg og var helt umulig…
  Eg mistet masse hår enda, og burde nok ta med vitaminer mot håravfall…frisøren sa det tok 3-6 mndr før det balanserte seg siden eg var så syk i vår.
  Takk for tips 🙂

 2. Ida says:

  Håper så inderlig du er ærlig. Jeg tenkte kjøpe disse, og håper de funker siden jeg egentlig ikke har råd til de. Haha 😀

 3. haley says:

  kombinerer du disse med tablettene du tok for før? Dem i den hvite esken. Eller har du gått over til bare dette produktet? 🙂

 4. haley says:

  kombinerer du disse med tablettene du tok for før? Dem i den hvite esken. Eller har du gått over til bare dette produktet? 🙂
  Også lurte jeg på hvorfor komentarer kommer opp med en beskjed at dette er like kommentarer når jeg aldri har skrevet det før, og ikke er stilt her?

 5. Sigrid says:

  Å dette behøver jeg. Men jeg lurer på en ting, fører tablettene til at håret på resten av kroppen vokser raskere? Takk for svar og ha en god dag videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *