FILMTIPS TIL HELGEN

Helg ♥ Endelig! Jeg må igjen beklage for dårlige oppdateringer her om dagen, prøver å ta meg selv i nakken hele tiden – men uten søvn er det veldig vanskelig å få ting til å gå som jeg ønsker. Jeg gjør likevel alltid så godt jeg kan oppi alt, og det håper jeg dere vet. I dag skulle jeg egentlig vært i Sverige, men jeg har ikke lyst til å reise bort akkurat nå – så da blir det hjemmehelg likevel. Men det blir fint! I kveld skal jeg til bestis og vi skal kose oss masse.

GIRLS TRIP

Tenkte jeg skulle ringe helgen inn med et aldri så lite filmtips! Denne fant jeg ikke på NetFlix, men på ViaPlay for noen dager siden. Og det var en så feelgod og gøy film at jeg bare må tipse dere. Girls Trip er en komedie til en forandring, og vet dere hva? Det var så deilig å kunne le litt av en film igjen, og ikke bare grave seg ned fordi man er livredd etterpå med et hode som jobber på spreng for å løse mordgåter. Denne filmen fikk jeg faktisk lyst til å samle jentene av, for en skikkelig girlsnight out. Yay! Filmen handler om en fin jentegjeng på fire som har vært bestevenninner hele livet, men i voksen alder har alle blitt for opptatt med sitt. En dag får businesskvinnen i gjengen en forretningsreise planlagt, og hun bestemmer seg for å samle sin gamle, gode gjeng for anledningen. Sammen drar de til New Orleans, for å delta på en sjukt morsom musikkfestival. Og her skjer det så mye gøy! En typisk jentetur, med så latterlig mye galskap at jeg kan ikke annet enn å kjenne meg 100% igjen…. Haha!

• • • • • • • • • •

Denne må dere se, jenter ♥ Her sitter jeg med dagens andre kaffekopp, og vurderer om jeg skal dra på joggetur eller ikke. Men det blir joggetur uansett, det er jo så deilig når man bare kommer seg over dørstokken og får det gjort. Dessuten stråler sola her i dag og det er skikkelig digg høstluft ute! Da er det deilig å løpe rundt med podcast på ørene. Etterpå skal jeg ha en liten bytur og se om jeg ikke kan finne noen nye, fine klær jeg kan fylle opp garderoben min med. Ønsker dere en nydelig lørdag, godgjengen! Hva står på dagens plan?

35 kommentarer

 1. So kjekt med filmtips, den må eg legge til lista! På agendaen her er det jobbing (må få publisert eit nytt innlegg i dag, haha), pakking (har kjøpt leiligheit!) og ellers håper eg å rekke å treffe venner i kveld 🙂 Håper du får sove bedre framover!

  1. kristinaandersen

   Graaatulerer med leilighet, Lisa 😀 Gud så utrolig gøy!!

 2. God helg vakre du <3 Gleder meg til å se om du finner noe fint til høstgarderoben! Her er jeg i pakkemodus i helga, reiser til USA på tirsdag, det blir bra. God klem!

  1. kristinaandersen

   Så heldig du er, Kristine! Hvor i USA skal du?? God tuuur <3

   1. Tusen takk! <3 Det blir California, Oregon og Washington denne gangen. Gleder meg!

   2. kristinaandersen

    Fy søren så nydelig Kristine!! Heldige deg 😀

 3. Åå, den filmen har jeg sett – elsker den. Den skal jeg absolutt se i kveld! Ekko har fått hjernerystelse, så da slapper vi av i sofaen med litt film i kveld 🙂 Han er ikke akkurat veldig god på å slappe av, så dette blir spennende. Håper du får en nydelig lørdag, skjønne snille Kristina! Hvis du finner noe fint, så må du gjerne vise. Trenger litt inspo til høstgarderoben 😍 stor klem!
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Lille Ekko, stakkars :/ Hvordan skjedde dette?? Sender dere god bedring og god klem <3

 4. Håper du kom deg ut på joggetur. Man må nyte de første høstdagene med høstsol og den deilige luften. Godt for kropp og sjel.
  Her er det jobbe lørdag, men ferdig om et par timer og da tror jeg det blir litt blomster shopping og bolle shopping før vasking av leilighet og så får jeg se hva jeg finner på senere. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Flinking 😀 Håper du nyter helgen, Anja!

 5. Den filmen må jeg se! Håper dere får en fin kveld. Alltid så gøy når du legger ut nye innlegg. Dette er favorittbloggen min! Uansett om du legger ut tips, personlige innlegg og hverdagsøyeblikk – så blir jeg alltid så inspirert når jeg er innom bloggen din!

  1. kristinaandersen

   Så god du er, Sarah! Tuusen takk <3

 6. Kristin

  Hvor er tøflene fra? ❤️😊

  1. kristinaandersen

   Det var en gave.. Så vet ikke <3

 7. Sjekk ut serien «good girls» på netflix! Hysterisk morsom!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Tuvis 😀

 8. Åh, Girls Trip var så morsom! Jeg er egentlig ikke så fan av komedie, men den likte jeg veldig godt 🙂 Jeg har vært på shopping i dag, og det er det verste jeg vet, svett og rød i grusomt lys inne i prøverommet, jeg føler med aldri på mitt beste, for å si det sånn, hehe. Fant heldigvis noen nye plagg til høsten 🙂 Ha en super helg, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Så gøy du fant deg noe fint, LH! Er jo så innmari mye fint nå til høsten syns jeg 😀 God klem!

 9. Tusen takk for gode filmtips! Jeg hadde en periode der jeg ikke gadd å se film, fordi de jeg kom over var bare dårlige uansett.. Men etter at jeg begynte å gå etter filmtipsene dine ble det plutselig stas med filmkveld igjen! Takk 😀

  1. kristinaandersen

   Så herlig, haha 😀 Filmkveld er så koseliig <3

 10. Så fine svarte tøfler du har! Hvor er de kjøpt?^^ klem

  1. kristinaandersen

   Aner ikke Tanya, de var gave.. Beklager <3

 11. Begynte på en ny serie i dag og elsket den fra første sekund. Killing Eve på HBO. Anbefaler deg virkelig den serien! 😀 Ha en fin helg fine du.

  1. kristinaandersen

   Tror faktisk jeg har sett den, men ble litt itvil 😀 Skal google den! God søndag til deg, M<3

 12. Kristiane

  Du må se The killing of a sacred deer! Den er med Nicole Kidman og Colin Farrell. Litt creepy og rar, men fascinerende bra skuespill

  1. kristinaandersen

   Oooh! Hvor finner jeg den? 😀

   1. kristiane

    ViaPlay 😀

   2. kristinaandersen

    Takk søta!! 😀

 13. Charlotte

  Hvis du ikke har sett Ibiza på Netflix må du se den ☺️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Charlotte 😀

 14. Du må se en serie som heter good girls, Kristina! Ligger på Netflix.

  1. kristinaandersen

   Takk Helen 😀

 15. Kristine

  Tips til en spennende serie! Absentia ( finnes på viaplay) begynte å se den i dag og har allerede slukt halve sesongen🙈

 16. Hei! Jeg har lest bloggen din i flere år, men jeg må innrømme at dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Jeg må å si at det er like kjekt å klikke seg innom deg hver eneste gang jeg er innom. Du fremstår som en utrolig jordnær og empatisk jente. Du inspirerer både i form av hvordan personligheten din fremstår på bloggen og måten du viser kjærlighet til venner og familie. De er heldige som har deg, Kristina 🙂
  Til slutt vil jeg si at jeg digger interiøret ditt og jeg vil gjerne spørre hvor tv-benken og gulvteppet ditt er fra? 🙂
  Ønsker deg en fantastisk fin kveld!
  Mona

  1. kristinaandersen

   Så utrolig koselig, Mona! Tusen takk for så fine ord <3 Tv benken er fra Ikea, og teppet fra Home & Cottage 🙂 Klemsi!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *