NY FRISØRSALONG OG FLETTEFIN

Sponset behandling.


Y E S T E R D A Y

• • • • • • • • • • • • • • • •

Noen bilder fra i går ♥ Jeg har byttet frisørsalong til Studio Alf som er nyoppstartet her i Kristiansand, og har vært der i cirka åtte måneder nå. Det er min gode venninne Elaine som har startet ny business, og da var det klart jeg ville backe opp. Er så innmari gøy når venninner gjør det så bra! Elaine er i tillegg verdens flinkeste, og Studio Alf er uten tvil den fineste salongen vi har i byen. Den er helt ny, og så latterlig fresh! Føler jeg er på spa når jeg kommer inn der, og koser meg hvert eneste sekund. I går ble det  endeliiiig bunnfarge på meg, og selvfølgelig ei litta flette på slutten. Den jeg alltid har, hehe. Når jeg først henger meg opp i en ting, skal jeg helst ha det hver eneste dag…

16 kommentarer

 1. Ulrikke

  Fin flette og jente ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg <3

 2. Madeleine

  Så fin 💖💖 Er det pioner jeg ser i bakgrunnen? Trodde sesongen var over for lengst 😂😂

  1. kristinaandersen

   Ja, det er det <3

 3. Du er så fin Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Ida <3

 4. Så fin flette. 😀

  1. kristinaandersen

   Takk <3 Favoritten min 😀

 5. HVOR er maten fra? Wow, så lekkert.

  Ha en fin kveld <3

  1. kristinaandersen

   Spiren 🙂 Såå digg der! <3

 6. Men du skrev ingenting om de digge matbildene! 😛
  Hva? Hvor? Nam? 🙂

  1. kristinaandersen

   Spiren 🙂

 7. Så fin du er og du kler flette supergodt. Må bare få skryte av deg og Belinda igjen. Beste podcasten jeg har hørt. Har ligget litt etter, men denne uka har jeg hørt på dere i bilen til og fra jobb. Det er ikke mange ganger jeg ønsker køer og veiarbeid i rushtiden velkommen, men denne uka har jeg tatt meg i at det har vært mer enn greit å stå i kø for da får jeg hørt mer på dere 😃. Håper du og Milo får en fin helg. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Jenni <3 Skikkelig koselig å høre!!

 8. Hei, vet du hvilken farge du har i håret? Sååå fin!

  1. kristinaandersen

   5,0 mørke brun <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *