NY FRISØRSALONG OG FLETTEFIN

Sponset behandling.


Y E S T E R D A Y

• • • • • • • • • • • • • • • •

Noen bilder fra i går ♥ Jeg har byttet frisørsalong til Studio Alf som er nyoppstartet her i Kristiansand, og har vært der i cirka åtte måneder nå. Det er min gode venninne Elaine som har startet ny business, og da var det klart jeg ville backe opp. Er så innmari gøy når venninner gjør det så bra! Elaine er i tillegg verdens flinkeste, og Studio Alf er uten tvil den fineste salongen vi har i byen. Den er helt ny, og så latterlig fresh! Føler jeg er på spa når jeg kommer inn der, og koser meg hvert eneste sekund. I går ble det  endeliiiig bunnfarge på meg, og selvfølgelig ei litta flette på slutten. Den jeg alltid har, hehe. Når jeg først henger meg opp i en ting, skal jeg helst ha det hver eneste dag…

14 kommentarer på “NY FRISØRSALONG OG FLETTEFIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *