SNIKKSNAKK PÅ EN ONSDAG

I dag vil jeg starte dagen med litt interiørsnakk! Rettere sagt be dere om litt hjelp. Jeg har så innmari lyst å ta ned takviften jeg har over ovnen på kjøkkenet her hjemme, da den ødelegger det som kunne vært en fin utsikt til stue og spisestue. Den irriterer meg rett og slett grønn, hehe. Så jeg tror jeg ønsker å erstatte den med en sånn liten takvifte som sitter heeelt oppe i taket uten å gå nedover hvis dere skjønner? Eller finnes det andre muligheter? Det jeg lurer på er om noen av dere har gjort dette tidligere, tatt bort den oprinnelige viften og byttet den ut med en som ikke synes så alt for godt. Og var det en stor jobb? Viften jeg har nå er jo stor som en kloss, og jeg kan ikke forstå hvem som bygger et helt nytt kjøkken og kaster på en stor jævel av en vifte…. Den må bort, aller helst igår. Så, hvis dere har noen merker dere syns er gode på vifter eller tips til hva som kan gjøres – skriv gjerne i kommentarfeltet ♥

annonselenke: Jeansen min finner du her.

Så, over til litt jeansprat igjen! Denne dro jeg med meg hjem fra BikBok her om dagen, og den er så fin! Jeg eier egentlig ikke en eneste blå jeans, men når ærligheten sjæl aka Knollen så meg i den og sa at ‘det var den fineste buksen han hadde sett meg i’ uten å le, da måtte jeg jo bare kjøpe den. Jeg har størrelse medium i den, og denne er også i superstretch. Så fin og helt perfekt på lengden! Elsker jeans som er ripped i knærne, har alltid sett slike på andre og tenkt at det er så freeesht. Og nå har jeg endelig en slik selv! Et aldri så lite onsdagstips fra meg som egentlig hater blå jeans.

• • • • • • • • • • • • • • • •

Ellers, i går fyrte jeg i peisen for første gang fordi jeg ikke klarte å la være. Men det var 20 grader ute, så det var jo egentlig totalt unødvendig og endte med at jeg måtte lufte hele leiligheten med alle vinduer åpne… Haha! Gleder meg så til peiskos fremover, når vi bare kommer litt lengre ut i høsten… Nå skal jeg komme meg en tur på trening, og så skal jeg endelig til frisøren igjen. To måneder siden sist jeg var der, så endelig skal brun tørrshampoo byttes ut med ekte hårfarge i bunnen. Det gledes! Ha en herlig start på onsdagen, fine deg ♥

96 kommentarer

 1. Hei! Du har så sykt kule blogg!!

  Lure på kor det svarta skilte/bilde på kjøkkene e fra?

 2. vet du at det finnes en vifte som står i midten på den induserte plata? altså at vifta er nede på stekeplata mellom alle stekeplatene på en måte?? da slipper du den store vifta og det er genialt! tror det er en ny oppfinnelse:)

 3. Camilla

  Nå vet jeg ikke hvordan utluftning du har, men hva med å få installert en takintergret vifte? Denne er superfin med stjernehimmel som finnes i både hvit og svart –
  http://www.silverline.com/denmark/products.asp?id=56&pid=792

 4. Hei søte. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt smykkene du har rundt halsen? Digger bloggen din:)

 5. anette berg

  Hei, Vi byttet kjøkken for ett år siden og fikk vifte integrert i taket fra Faber. Man styrer den via fjernkontroll. Den har ikke støyende lyd så jeg er kjempefornøyd. Anbefaler deg å ta en titt. Masse lykke til.

 6. Susanne

  For en nydelig leilighet du har! <3
  Dette er kanskje mer stress enn å ta bort vifta og erstatte den med en annen mindre en, men det finnes også "komfyrplatetopp" med integrert vifte 🙂

 7. Anbefaler å sjekke ut Røroshetta, de har utrolig mange flotte ventilatorer! Ikke minst utrolig bra kvalitet og sugeevne. De har både for integrering i tak og typ statment ventilator som f.eks modellen Luna i krom eller kobber. Jobber selv som ekstrahjelp i en kjøkkenbutikk, så har sett det meste innen ventilatorer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *