NÅR MAN TROR MAN KAN ALT

Good tirsdag, dere! I dag skjer det litt ting. Jeg sitter i skrivende stund i sofaen og venter på at håndtverkerne skal komme på besøk i leiligheten. Dusjdøren skal endelig henges opp, og jeg gleder meg så innmari! Slutt på å dusje som Dexter sjæl omringet av plastikk. Det betyr at jeg snart kan vise dere badet, iiih ♥ Jeg sitter egentlig bare å ber inni meg om at det ikke er selveste som skal komme her å hamre løs på badet mitt, for det er jeg ikke i humør til etter alle krumspringene mine på podcasten.. Og angående podcasten. Vi har ny episode ute i dag, hvor jeg fikk så innmari lyst til å muntre meg selv opp litt med å synge. Jeg har en liten uvane her i livet, og det er å tro at jeg kan absolutt alt. Inkludert å synge. Så når jeg foreslo til kjæresten til Belinda (som er musiker på ekte) at vi skulle ha en felles duett, var han ikke vond å be. Helt til han hørte meg. Og jeg hørte meg selv. På headset, uten bakgrunnsmusikk. Det var så fryktelig at jeg bokstavelig talt begynte å grine av egen dømmekraft. Noe så latterlig! Jeg kan virkelig ikke synge. Og begynte nesten å tvile litt på alt her i livet, med tanke på at jeg faktisk hadde stått i studio, brølt ut i full kraft og tenkt inni meg at ‘dette er faktisk ganske fint’… Det var ikke fint. Og sangkarrieren er lagt i bakerste skuff for resten av dette livet.

Ellers, ukens andre treningsøkt skal skje denne tirsdagen og så skal jeg hjem å jobbe. På tide å få litt fokus her igjen og ta seg selv i nakken. Sees igjen senere ♥

superga sko – bikbok jeans – hm genser – gucci veske

33 kommentarer

 1. Er såå glad for at dere har laget podcast!! For noen fantastiske damer dere er. Jeg må også si at jeg er så stolt og imponert over dere etter poden om sorg og savn. Kjenner meg dessverre altfor godt igjen i sorgen til Belinda, samtidig som hjertet mitt brister for deg og Milo. Er hundemamma selv, så forstår at du ikke har det godt nå. Samtidig er Milo verdens heldigste som har akkurat deg, med et så stort hjerte og så mye kjærligheten. Tenker masse på dere ❤️❤️ Stor klem

  1. kristinaandersen

   Charlottemor <3 Du er så god! Tuusen takk! Håper alt står fint til med deg og lille Ekko 🙂 God klem!

 2. Du er så skjønn du, Kristina😍 Håper du kommer deg gjennom alt som skjer nå! Elsker virkelig podcasten deres!! Heier på deg ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk, snille <3 Er så hyggelig å høre! Håper dagen din blir kjempefin Andrea <3

 3. Sitter her å hører på podden deres imens jeg nyter en kopp kaffe, det er virkelig favoritt podden! Håper du får en fin dag Kristina, tenker på deg i disse dager <3

  1. kristinaandersen

   Så god du er <3 Tusen takk! Og skikkelig koselig at du liker podden 😀 God klem!

 4. Du ser helt fantastisk ut om dagen! Og en ting til- jeg elsker podkasten deres. Det er en ting jeg går å gleder meg til hver uke.
  Klem

  1. kristinaandersen

   TAKK Stine <3

 5. Duetten i slutten av podden!😂🙌🏻❤️ Elsker virkelig podden! Høydepunktet på en ellers kjedelig tirsdag. Håper du får en fin tirsdag, Kristina!😀 ps om du er gira på flere serier, så kan jeg anbefale Peaky Blinders👌🏻 Litt treg første episode, men det blir bare bedre og sjukere for hver episoden✨

  1. kristinaandersen

   Ååå, så koselig lesning <3 Tuusen takk for gode ord Ema, vi blir så glade 😀 Og takk for serietips, jeg skal sjekke det ut 😀 God klem!

 6. Haha! Ca det samme skjedde meg i utdrikningslaget mitt, jeg skulle spille inn sang og trodde jeg var superflink der jeg stod. Fikk tilsendt CD med sangen på, og det hørtes virkelig helt sinnsykt ut! Gleder meg til å høre den nye poden deres etter jobb, elsk! Ha en fin dag, skjønne Kristina ❤️

  1. kristinaandersen

   HAHA, jeg ler meg ihjel!! Godt å høre det ikke bare er meg som har overtrua på egne talenter :p Ha en fiiin dag du også, skjønna <3

 7. OMG Kristina, jeg dør av at dere kjørte feil i Oslo, det er SÅ typisk meg og, haha!!

  Men du, er den genseren fra HM ny? Har du evt. link? Den var så fin!!

  1. kristinaandersen

   HAHA!! <3 Den er fra i fjor dessverre.. Men takk <3 Klem!

 8. Hanneli

  Hva str. har du i buksa? Så fiin

  1. kristinaandersen

   M 🙂 God stretch i den.

 9. Jaa, endelig en ny episode! Tok meg i å tenke i går kveld at «wuhu, i morgen er det ny podcast fra Kristina og Belinda». Hadde så lyst til å høre på den på vei hjem fra jobb, men bestemte meg for å holde igjen litt og heller høre på den med en god kopp te i kveld etter trening og husarbeid i kveld. Heier på dere <3

  1. kristinaandersen

   Så herlig Maren! Håper du liker dagens episode <3

 10. Du er så herlig, Kristina! Føler vi har fått bli enda mer kjent med den du er gjennom podden, og det virker som du er en så fin jente med mye humor og selvironi. Her har vi virkelig blitt tatt gjennom hele følelsspekteret, fra grining i forrige uke til latterkrampe da du fortalte om blomsterpottene til politimannen 😉

  Ønsker deg og ikke minst lille Milo alt godt! Jeg jobber med dette, og det er alltid utrolig trist når vi må ta slike avgjørelser for dyrene våre, selv om det er riktig. Det er et privilegie dyr har å kunne avslutte før det blir for tøft, selv om det er helt jævlig for oss som står igjen.

  Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Takk takk takk, gode deg <3 Blir så kjempeglad!! Takk for gode tanker også angående Milo <3 God klem!

 11. Jeg lo så godt av podcasten i dag. Gledet meg i hele går til jeg kunne høre på den i dag tidlig til frokosten og morgenkaffen. Jeg elsker den, please aldri slutt!!💕😍

  1. kristinaandersen

   Haha, ååå <3 Det er så koselig å høre Anette 😀

 12. Jeg ELSKER podden deres! Lett en favoritt, og jeg hører på mange altså! Tror aldri jeg har kommentert bloggen din før (dårlig leser), men har fulgt deg i mange år. Syns det er så jækla morsomt å bli litt bedre kjent med deg 😀 Høydepunktet hver uke!!!

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk <3

 13. Rebecca

  Elsker podden deres <3 Hadde podden på øret mens jeg handlet i dag. Jeg gikk rundt med et stort glis og kom til et punkt hvor jeg ikke klarte å holde meg lenger og sprutet ut i latter. Så der sto jeg, latterkrampe mens jeg la epler i en pose. Jeg klarte heller ikke bryte latteren, så da jeg fikk øyekontakt med de som snudde seg mot meg så lo jeg enda mer haha! psyk. på perm…Gleder meg til tirsdager og ny podd framover 😀

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Så herlig, glad for å høre vi fikk deg til å le <3

 14. Som vanlig ELSKET jeg den nyeste pod episoden! Det har faktisk blitt ukas høydepunkt 😍 Syns det hadde vært kjempegøy å høre mer om organiserings «OCD’en» din! 🙈 Både hva du gjør, men kanskje også litt tips og triks til hva man kan gjøre for å få system i heimen 😃 Du har det jo alltid så ryddig og fresht der hjemme ❤️

  1. kristinaandersen

   Yay, så utrolig hyggelig 😀 I will fix! På blogg eller podd?? Klem

 15. Jeg tror et av de beste valgene du har tatt angående jobb og karriere er å starte Podcast. Virkelig. Jeg har alltid lest bloggen din, alltid fulgt deg og alltid likt deg (missforstå meg rett) <3 men med Podcasten så får man virkelig se hvordan du ER. Og du er akkurat sånn jeg hadde forestilt meg; bare enda bedre. Tror kanskje mange får litt "sjokk" over hvor morsom/drøy/kul du er (utelukkede positivt), samtidig som man får se hvor genuint tvers igjennom snill og GOD du er. Sånt går ikke han å gjøre fake, og du fremstår så ekte, og jeg er sikker på at alle som hører på ønsker å bli venninnen din! Det er skikkelig befriende å se deg slippe deg litt løs, og vise de ekte sidene av deg. Vet du har vært litt frustrert over at du føler tekst og bloggen ikke fremstiller deg som den personen du er bak fasaden, og derfor er Podcasten helt perfekt. Det er så fint å se deg være åpen, ærlig og sårbar. Jeg er sikker på at du hjelper så utrolig mange gjennom dette. OG bloggen din har i tillegg blitt bedre etter Podcasten startet, SELV om du er i en veldig tøff periode personlig og kanskje ikke ser det helt selv. Ikke vær redd for å åpne deg på bloggen heller. Ingen ser på deg som negativ, og jeg skjønner du vil spre positiv energi – men det gjør du i bøtter og spann uansett <3 håper du får en fin onsdag, og at Milo har en god dag i dag. Stor klem

  1. kristinaandersen

   Årets beste og fineste kommentar, Linn <3 Kanskje også fordi jeg er enig i at podcasten er et av de beste valgene jeg har tatt, nettopp pga det du nevner. Tusen tusen takk, kjære deg! Denne skal jeg ta vare på <3 God klem!

   1. Lisa EH

    What Linn said 😀 😀 Så morsomt å følge podden deres, ukas høydepunkt! God klem til deg og god bedring til skjønneste Milo <3

 16. Camilla

  Hei!
  Jeg syns podcast ofte blir litt masete å høre på, men tenkte jeg skulle prøve å høre deres denne uken. Ble veldig positivt overrasket! Dere er jo litt «fine fruer» med støv på hjernen og tesla… men det er null stress så lenge man har en god dose humor og selvinnsikt 😊 jeg hørte alle episodene på to dager, og gleder meg til neste 🙌

  1. kristinaandersen

   Så koselig Camilla! Takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *