TILBAKE TIL HVERDAGEN VOL.2

God mandagsmorgen Her våknet jeg av meg selv før alarmen ringte, og det passet perfekt – jeg har nemlig en treningsdate med bestevenninna mi om en time. Endelig er de fleste rundt meg tilbake fra ferie, og jeg gleder meg til å ta skikkelig fatt på hverdagen igjen. Ikke minst blir det kjekt å ha noen å trene med fremover! Disse avtalene jeg har hatt med meg selv angående trening de siste to ukene, har nemlig ikke gått helt etter planen. To økter har det blitt. På to uker. Hva gir du meg? Haha! Null viljestyrke her i gården, men nå må jeg bare pushe meg selv i to – tre dager, så satser jeg på at treningsgleden blomstrer igjen slik den pleier å gjøre.

BULLET BROOF COFFEE

Er du tilbake i jobb igjen? Eneste jeg mangler nå er at God Morgen, Norge! også kan starte, hehe. Helt siden jeg var liten har dette vært fast frokostrituale for meg før dagen starter, og det er så innmari koselig å våkne til. Nå sitter jeg å ser på Vetrinærene, og det er ikke bra for meg. Alt jeg klarer å tenke er hvordan i alle dager noen kan ha hjerte til å skaffe seg mops med et så flatt ansikt at de både må operere luftveier, øyne og alt som er. Hjertet mitt blør for de små krabatene som har blitt avlet frem så fryktelig feil for at de skal være så søte som mulig… Stakkars små Men, ingen tid til å løse verdensproblemer akkurat nå. Nå skal jeg heller bælme i meg den gigantiske koppen min med kaffe, lufte Milo en liten tur og så sykle avgårde til trening. Og etterpå? Hjem til jobb og lage middag til tre dager fremover. Nå er det nok med både takeaway og raske løsninger, så da tenker jeg det er fint å ha måltider liggende ferdig i kjøleskapet for å ikke gå på en få-middag-levert-på-døren-smell.

Ha en fin start på uka, dere! Vi sees igjen senere i dag ✨

65 kommentarer

 1. Hei! Hørte akkurat på den nye podcasten til deg og Belinda. Måtte bare inn her for å si hvor utrolig fin jeg syntes den var. Så ekte, sårt, fin og varm episode. Lå i sengen og hørte på mens tårene trillet. Ville bare si at dere er herlige og at podcasten virkelig er bra! Så håper jeg dere snakker mer om ting det kanskje ikke er så lett å snakke om i fremtiden. Klem!

 2. Så utrolig tøff og trist podcast den siste! Sender mine varmeste tanker til dere<3
  Men jo mer jeg hører på podcastene deres. Forstår jeg meg på mer og mer hvorfor jeg har fulgt deg så lenge. Du har en herlig personlighet, og minner meg faktisk mye om meg selv..
  jeg har også bilde av min aller beste bestemor (mamma) på mitt natt bord, også det eneste bilde av familie.. Hun var mitt alt. Å det at dere snakker så åpent om sorg, «psyko singel» og andre ting på en slik bra måte som dere gjør, gjør virkelig dagen min. Dere er helt utrolig!

 3. Ååå 😢 siste podden deres. Ufattelig trist 😢

 4. Noen oppmuntrende ord i en dårlig periode <3
  (Viste ikke helt hvor jeg skulle sende denne, men måtte skrive noen ord)
  Her sitter jeg på andre siden av jordkloden fra Norge og hører på podden din/deres før jeg skal legge meg.
  Siden jeg hørte deres første episode har jeg alltid vært innom på en tirsdag og sett etter en ny episode. Denne gangen rakk ikke tiden til, så jeg skulle høre den på bussen på vei til jobb imorgen. Spent som jeg var klarte jeg ikke å vente, så nå sitter jeg her 3- på natten mens roomie sover ved siden av meg, og skriker som om at jeg mista min egen hund. Podden deres er så utrolig ekte, og jeg skjenner meg så godt igjen i historiene dere deler! Tusen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *