NÅ ER JEG LEI

nakd kjole - hm sandaler - gucci veske

Jeg føler nesten at dette her blir som å banne i kirka, men seriøst. Nå er jeg drita lei av sommerkjoler! Jeg har løpt rundt i dongeriskjørt, kjoler i all verdens farger og masjert rundt på slippers i tre måneder. Jeg vil ha høst! Store, deilige strikkegensere, normale sko og muligheten til å presse seg ned i en jeans uten at man er gjennomsvett før man i det hele tatt har kommet seg ut døren. Det typiske deilige skinnjakkeværet. Skjønner du hva jeg mener eller? Haha! Jeg er sikker på at vi kommer til å snakke om ‘sommeren 2018’ i årevis fremover, for tider og temperatuer som dette kommer ikke ofte i det fine landet vårt. Men det er en sjarm med alle årstider synes jeg, og akkurat nå gleder jeg meg til å lukke døren til sommeren og åpne den andre. Døren til høsten! Koseligste årstiden ♥

13 kommentarer på “NÅ ER JEG LEI

  1. Marianne skriver:

    Akkurat sett første sesong av en ny serie og måtte inn for å tipse deg! Om du ikke har sett den, sjekk ut «Secret and lies» på Viaplay. Veldig spennende!!

  2. Line skriver:

    Såå gøy å høre på pod´en deres!! Gleder meg så mye til neste episode! Digger dere begge to. Må si jeg ble veldig rørt av alt du fortallte i sist episode.. vet selv litt om hvordan et dårlig forhold kan ødelegge deg. Men ble veldig inspirert av motet ditt! Unner deg alt godt fine Kristina <3

  3. Anette skriver:

    Hahhaha er IKKE enig. Kunne bodd i flagrende sommerkjoler for alltid <3 Men sandaler skal jeg heller forstå. Det er noe herk for føttene over tid. Har kjørt sneakers til kjole hele sommeren, ser kanskje ikke alltid like fresht ut men fy søren så glad føttene mine er i meg for den dealen! 😀

Comments are closed.