BYTTING AV BIL OG INTERVJUER

God morgen, dere ♥ Sykt uvant å våkne opp til en ulende alarm 07.00, det har ikke skjedd på veldig mange uker. Jeg er fortsatt totalt i feriemodus når det kommer til slumring på morgenen, og kan ikke si jeg er superklar for å komme meg ut av det heeelt enda. Noen som kjenner seg igjen? Får ta en Linn Skåber «the bigg boss dans» senere i møte og satse på det går greit… Haha!

Hovedgrunnen til at jeg er våken tidlig er fordi vi har intervjuer i forbindelse med pocasten i dag. Samt at lillebror skal straks kjøre til Preikestolen og hente min bil for å komme seg dit. Kan jo fortelle at han ringte meg i går kveld for å meddele den gledelige nyhet om at han hadde vært så snill å skaffet meg en Toyota Carina fra 1994 jeg kunne være så heldig å få låne i mens. Den godeste Knollen mente nemlig han burde kjøre rundt i min splitter nye Tesla uten problemer, men at jeg skulle få låne E-golfen hans i mellomtiden var alt for mye å forvente. Det hadde forsåvidt vært greit det, men sist han skaffet meg en slik bil og lånte min – streiket altså skranglekassa og jeg endte opp med å måtte ta taxi for å komme meg hjem igjen. Skjer ikke to ganger! Så jeg fikk trampet meg til Golfen hans likevel, noe som forsåvidt bare skulle mangle. Med to løfter: jeg må ikke parkere den eller kjøre den ut av garasjen min. Flaks for meg at regler er til for å brytes…
 

levis skjørt – hm topp – gucci belte – celine veske – superga sko

Ha en superfin start på onsdagen, god'gjengen! ♥

17 kommentarer på “BYTTING AV BIL OG INTERVJUER

 1. Sigrid skriver:

  Hørte nettopp podcasten deres, så utrolig gøy!!! De 40 minuttene fikk altfor fort, definitivt ny favoritt❤️

 2. Anja skriver:

  Gratulerer med podcast. Har hørt begge to nå under Elipsemaskin intervaller og det gjorde susen. Dere er så søte og morsomme og litt rare og jeg digget podcasten.
  Elipse intervaller er virkelig der jeg får motivert hodet nå under skadeperioden min siden jeg ikke får løpe. Da hjalp det å le litt av dere. På en god måte.
  Men herrefred så mange rare situasjoner du kommer opppi. Omg!!! Digger det.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå så sjukt koselig Anja 😀 Vi blir SÅ glade <3 Herlig vi fikk deg gjennom treningsøkta, jeg elsker selv å høre på pod når jeg er på mølla eller går på tur 😀 Digger deg tilbake Anja, du er helt nydelig! Stor klem!

 3. Lea skriver:

  Vakre deg du er en baaabe! Kjenner skikkelig sånn nyforelska-girl-crush in a friendly kind of way- følelser for deg etter å ha hørt Podden, haha!

 4. Tina skriver:

  Fy søren den podcasten deres altså, hvorfor har du ikke startet med dette før? Pleier alltid å sette på en podcast når jeg skal legge meg, og sovner som regel 5 min inne i podcasten, men deres holdt meg våken i hele 40 min og jeg lo så jeg grein 😀 Herlig jobba

  • kristinaandersen skriver:

   Tina, så god du er! Jeg har hatt lyst til dette i ETT ÅR, så det var så gøy å endelig få fingeren ut 😀 Haha!! TAKK <3

 5. Maren skriver:

  Ler meg i hjel av podcasten deres 😀 Humret for meg selv på bussen på vei til jobb i dag <3

 6. Linda skriver:

  Diigger bloggen deres! Deilig å vite hva man bør høre på dersom humøret trenger en boost 😀
  Jeg lurte også på om du tidligere har blogget om bilderedigering eller har lyst til å dele noen tips på den fronten?<3
  Klem

Comments are closed.