SOMMERKJOLE ELLER BRUDEKJOLE?

BOHO SUMMER DRESS

Sommerkjole elsk Denne plukket jeg med meg hjem fra Spania på et lokalt marked, og jeg elsker den! Ble derimot litt i tvil når en gammel mann mente jeg så ut som en brud… En fin brud kunne han derimot påpeke, så der reddet han seg jo greit inn, hehe. Jeg har hatt en kjempefin helg, med en fin blanding av venner og familie. I går var vi hele gjengen på hytta, vi hadde langbord med krabber og reker. Helt magisk sommerkveld med familien Andersen! Her har jeg nettopp kommet inn døren etter å ha vært på tur i bymarka med Milo. Våknet grytidlig i dag av en eller annen grunn, så da var det fint med en langtur før varmen kicker inn for fult. Nå skal jeg shine over leiligheten, så får vi se hva resten av dagen bringer. Jeg tenker båttur og vannski, iiiih! Hva står på planen din? ✨

14 kommentarer på “SOMMERKJOLE ELLER BRUDEKJOLE?

 1. Anja skriver:

  En superfin sommerkjole! Her driver jeg å pakker og ordner til sommerens utenlandsreise i morgen. Pakking og vasking av tøy. Det blir fint å oppleve nytt land og opplevelser men sliter veldig med kroppsbildet mitt denne sommeren og gleder meg ikke sånn til den biten altså…!! Men men får skjerpe meg.
  Lag deg en god sommerdag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. kristinaandersen skriver:

  Perfekt bursdagsgave, Jenni 😀 Haha! Nå blir det skinnende rent hos deg 😀 Nyt ferien, gode deg <3 Stor klem!

 3. Linda skriver:

  Nydelige du <3
  Selv koser jeg meg glugg på Norgesferie om dagen, D vitamin sanking i høyt nivå!

  • kristinaandersen skriver:

   Så deilig Linda!! Norgesferie må jeg få til en gang, virker helt magisk 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk snilling! Kjøpt på Missguided, anbefales ikke. Gullfargen har blitt til sølv etter tre gangers bruk :p

Comments are closed.