BRYGGEHYGGE OG MANNLIGE SIRKUSHESTER

Sommer og sol betyr fort mye gøy, og i går var vi en gjeng på bryggehygge igjen. Konsert, tusenvis av folk og bare gøy! I hvert fall helt til en 20 år gammel gutt tømte en øl over meg og jeg måtte masjere rett hjem i dusjen. Hva er det egentlig med gutter i den alderen? Føler de er helt sirkushester, jeg! Men så kommer jeg på at jeg var ikke bare sirkushest i den alderen, jeg var dette kombinert med en utstyrlig apekatt – så jeg skal vel egentlig ikke sitte her å klage syv år senere. Begynner jeg å bli gammel og prippen? Kanskje. Men en kjole full av øl er ikke noe for meg, takk. La meg drikke rosévinen min i fred og sitte som et normalt menneske sammen med vennene mine uten at slike bavianer skal henge over meg. Ellers, en fin kveld! En dusj og en tur i vaskemaskinen senere var det rett i sengen for gamlemor.

Nå venter jeg egentlig bare på å bli hentet, i dag skal jeg nenmlig en tur til Arendal! Fineste sommerbyen det også, koser meg alltid så der på sommeren. Så jeg ville egentlig bare innom for å gi dere en liten update, jeg! Litt tom for ord akkurat nå, alt jeg vil er å dele prosjektet mitt og jeg har funnet ut at jeg suger til å ha hemmeligheter for dere. Så når jeg ikke kan snakke fritt om det jeg egentlig vil, runder jeg av for nå og så sees vi igjen snarest! Iiiih! Nyt dagen, fintfolk 💛

levis skjørt – capri topp – ysl veske – zara slippers

9 kommentarer

 1. Du er så fin!!

  (Fortsatt sjalu på trærne)😂

  1. kristinaandersen

   Haha! Skjønning 😀 Fineste trærne i veeerden <3

 2. Du har så fine bein! 😮 Kos deg i Arendal. Gleder meg til å høre om prosjektet 😀

  1. kristinaandersen

   Gleder meg SÅ til å fortelle Iselin!! <3

 3. Ahh, jeg føler deg! Ble helt så mye øl over på festival tidligere i sommer, synes det er like dritt hver gang, mens venninnene mine bare ler.

  1. kristinaandersen

   Haha! Mine også lo. Da ble jeg eeenda mer irritert :p

 4. Hvor er den nydelige røde kjolen på Snapchat fra?
  Du er alltid så inspirerende! 🌸🌺

  1. kristinaandersen

   Heii Line! Den er fra nakd 🙂 Og tuuen takk, så god du er!! Klem <3

 5. WOW! Du er så vakker <3 Ser du flyr mye med Norwegian, håper jeg ser deg ombord en gang. Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *