A YELLOW DREAM

Goood morgen, dere ✨ Og god lørdag! Er det noe forskjell på hverdag og helg om dagen? Det er det egentlig ikke her, hehe. Feriemodusen er her for fult, og det eneste jeg driver med i disse tider er egentlig bare å oppdatere bloggen. Veldig deilig! Det gir så mye mer enn det tar, så jeg koser meg veldig. Gårsdagen bare fløy avgårde, jeg jobbet sammen med Knollen i noen timer og kjenner jeg er litt stresset. I dag reiser han nemlig på sin første guttetur til Bulgaria. Hjelpes! Håper han kommer levende hjem igjen… På kvelden dro jeg videre til Belinda, vi holder nemlig på med noe veldig spennende om dagen og snart skal dere få vite hva. Gleder meg ihjel til å dele med dere! Her har jeg nettopp spist frokost, og skal straks pakke baggen. I dag blir det bryggehygge på hytta, og masse bading i havet! Ser skikkelig frem til litt soling igjen, det har blitt noen dager siden sist.

HAPPY SATURDAY ✨

Annonselenke // Sommerkjolen finner du forresten her, og den er så fiiin! Utrolig nok (sprøtt med tanke på at den er fra BikBok..) så er den faktisk stor i størrelsen. Vil derfor anbefale å trygt gå ned et hakk fra det du vanligvis bruker, hvis du vil bestille. God klem!

14 kommentarer på “A YELLOW DREAM

  1. Jeanette skriver:

    Jeg føler det er søndag hele tiden nå :p lite folk alle steder.merker det er ferie hverfall

  2. kristinaandersen skriver:

    Sunny Beach, ja… Får helt krampe av turene! Kanskje nettopp fordi jeg husker selv hvordan jenteturene mine som 20åring var…. :p

  3. regine skriver:

    ååå jeg håper at du og belinda har planer om å lage en podcast sammen! det hadde vert helt fantastisk! to oppegående og interessante jenter, det kan ikke bli bedre <3

Comments are closed.