A YELLOW DREAM

Goood morgen, dere ✨ Og god lørdag! Er det noe forskjell på hverdag og helg om dagen? Det er det egentlig ikke her, hehe. Feriemodusen er her for fult, og det eneste jeg driver med i disse tider er egentlig bare å oppdatere bloggen. Veldig deilig! Det gir så mye mer enn det tar, så jeg koser meg veldig. Gårsdagen bare fløy avgårde, jeg jobbet sammen med Knollen i noen timer og kjenner jeg er litt stresset. I dag reiser han nemlig på sin første guttetur til Bulgaria. Hjelpes! Håper han kommer levende hjem igjen… På kvelden dro jeg videre til Belinda, vi holder nemlig på med noe veldig spennende om dagen og snart skal dere få vite hva. Gleder meg ihjel til å dele med dere! Her har jeg nettopp spist frokost, og skal straks pakke baggen. I dag blir det bryggehygge på hytta, og masse bading i havet! Ser skikkelig frem til litt soling igjen, det har blitt noen dager siden sist.

HAPPY SATURDAY ✨

Annonselenke // Sommerkjolen finner du forresten her, og den er så fiiin! Utrolig nok (sprøtt med tanke på at den er fra BikBok..) så er den faktisk stor i størrelsen. Vil derfor anbefale å trygt gå ned et hakk fra det du vanligvis bruker, hvis du vil bestille. God klem!

20 kommentarer

 1. Er det til Sunny Beach han skal til?😂 skjønner at du er beskymret for disse gutteturene der nede tar som oftest helt av! Selv vært på jentetur *kremt*kremt* å kan si så mye som ta den gangen jeg får barn ( uansett jente eller gutt ) så får ikke de reiser til syden alene før de e sånn langt over 20 😂.

  1. kristinaandersen

   Sunny Beach, ja… Får helt krampe av turene! Kanskje nettopp fordi jeg husker selv hvordan jenteturene mine som 20åring var…. :p

 2. Hvor har du fått tak i Gucci vesken din? 😍Finner den ikke noen steder i den str 😔

  1. kristinaandersen

   Jeg kjøpte den i Barcelona 🙂 Klem!

 3. Jeg føler det er søndag hele tiden nå :p lite folk alle steder.merker det er ferie hverfall

  1. kristinaandersen

   Jeg ååå, haha!! Deilig med ferie <3

 4. Takk for tips til kjole, den var kjempe fin! Nå er den pakket i kofferten og blir med til karibien! 😃😃 Ha en fin sommer videre. Klem

  1. kristinaandersen

   Så herlig Ingvild! God tur, Karibien er så magisk <3

 5. Kjempefin kjole som du kledde veldig godt 🤗

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Yvonne <3

 6. For en flott kjole.

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg!

 7. Du ser skikkelig fresh ut!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Gina <3

 8. Du ser som vanlig nydelig ut! Sommeren kler deg!:)

 9. ååå jeg håper at du og belinda har planer om å lage en podcast sammen! det hadde vert helt fantastisk! to oppegående og interessante jenter, det kan ikke bli bedre <3

 10. Den kjolen kledde du kjempegodt! 🙂

 11. Ah den kjolen prøvde jeg i går og synes den var så fin, kan man bruke den hvis man skal ut på byen og konsert? Eller hva synes du? Har psoriasis så vil ha på noe langt, går alltid med bukser. Hvilke sko anbefaler du til dem da? Dårlig på sånt 😮

  1. kristinaandersen

   Det kan du absolutt gjøre 🙂 Jeg har sandaler til, fungerte helt supert!

 12. Og hvor er kjedet ditt fra forresten 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *