SUMMER FUN

I går var det full overtenningsalarm her i gården… 🥂 For en magisk sommerkveld! Som jeg har fortalt dere tidligere er det livekonserter hver tirsdag på Fiskebrygga, og i går var det sommerbandet som var på plass. Finnes det noe mer hyggelig enn å være med fine venninner, drikke vin, le og høre på verdens flinkeste folk i solnedgangen? Det er faktisk like idyll som det høres ut. Og det var så gøy å møte så mange av dere fine lesere som også hadde tatt turen! Både her og på restauranter møtte jeg dere i går, og dere hadde tydeligvis lest Kristiansand-guiden min. Blir jo så glad, så innmari hyggelig når dere sier hei og prøver tipsene mine! Yay! Sommeren i denne byen er virkelig noe helt eget, det er bare til å gå ut døra – så skjer det liksom noe hyggelig hver eneste kveld om man skulle ønske det. Elsk!

SOMMER PÅ FISKEBRYGGA ☀️

Her har jeg nettopp våknet, lot meg selv sove lenge i dag – det er jo tross alt egentlig litt ferie. Så nå er planen å få makket meg ut på joggetur i bymarka. Har jeg lyst? Nei. Men gjør jeg det for følelsen jeg vet det vil gi meg etterpå? Ingen tvil! Bare til å få tvingt på seg joggeskoene og komme seg over dørstokken. Angrer aldri på å ha trent. Sånn når jeg er ferdig 🙏🏼✨

25 kommentarer

 1. Gud! Så herlig det så ut 😁 Hvor er den røde toppen/kjolen fra? Har blitt sååå glad i rødt for tiden!

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂 Rødt er så fiint!

 2. Så utrolig koselig! 🙂 Hvordan er det egentlig på restaurantene disse kveldene? Burde man reservere bord en stund i forveien, eller er det plass til å komme innom? Ser jo veldig folksomt ut! 🙂

  1. kristinaandersen

   På tirsdager er det helt krise å få bord.. Men som regel alle andre dager er det ikke et problem 😀 Klem!

 3. Hei fjonge dame ❤️ Var du på Palmesus i helgen?
  Digger deg!
  Stor klem fra meg! ❤️

  1. kristinaandersen

   Heii fining! Jeg hadde bånd, men fikk aldri dratt…. Haha! Vi var 15 stk på dagsfest, så det ble liksom bare til at jeg ble værende der :O Var du? Klem tilbake <3

   1. Nei, men hadde veldig lyst! Å hadde et önske om å få se deg der 🙂 <3 Men kjenner nå at det er helk ok nå som du ikke var der, haha! Love ya ekte, fin dame! <3<3<3 klem!

   2. kristinaandersen

    <3 <3 <3

 4. Hvor er kjedene og øredobbene dine fra? 😄

  1. kristinaandersen

   Nakd <3

 5. Ser magisk ut!

  1. kristinaandersen

   <33

 6. Dør av meg selv, er i Kristiansand i dag og traska rundt på vonde sandaler for å finne gata di og ta bilde med de fine rosa trærne. Etter å ha gått rundt og fått 3 vannblemmer under beina kommer jeg frem så er det pokker ikke blomster igjen på trærne!!! Orker ikke meg selv😂😂😂

  1. kristinaandersen

   Ååååå HAHA Christina!! <3 Ler meg ihjel! De blomstrer bare fra mai til begynnelsen av juni 🙁 Kortvarig lykke med andre ord! Du skulle ringt på døra mi, så skulle du i det minste fått en klem og evt låne et bilde av meg av trærne 😀 Haha <3

   1. Christina

    Kommer trampende tilbake neste år til rett tid (og med bedre sko) 😂😂😂

   2. kristinaandersen

    HAHAHA!! Love u <3

 7. Kor e kjolen fra?☀️

  1. kristinaandersen

   Nakd 🙂 Klem!

 8. Fine kristina <3 det siste avsnittet trengte jeg å lese… Orker ikke trene, men med den innstillingen du har skal jeg klare det 😀

  1. kristinaandersen

   Heia deg, Guro!! Følelsen etterpå er en motivasjon i seg selv 😀

 9. Tirsdagskonserter på Fiskebrygga er såå stemning! Godt du også koste deg! Ønsker deg en deilig torsdag, nydelige deg <3 Håper du nyter sommeren og føler du kan kan ta deg litt fri med god samvittighet <3

  1. kristinaandersen

   I like så, Marie <3 Så utrolig god du er!

 10. du har ikke link til kjolen? 😁

  1. kristinaandersen

   Skal se om jeg kan finne 😀

   1. takk ❤ finner den ikke noe sted.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *