SNEAKPEAK: NYTT BAD

Jeg vet dere har gledet dere så til å se bilder av badet, og tro meg – jeg klør i fingrene etter å vise dere! Så i går fikk jeg knipset noen detaljbilder til dere av badet. Og vet dere hva? Vaskerommet ble faktisk også nettopp ferdig! Nettopp som i går, hehe. Elektrikeren kom og fikset det siste, og det ble så innmari bra! Så dette kommer det bilder av straks. Men først ut, en liten sneakpeak på det aller gøyeste rommet: badet. Bilder av hele greia må rett og slett vente til ting er mer på plass, fordi det er fortsatt ganske Dexter-stemning der inne. Jeg har fått makket opp en plastvegg, som fungerer som en slags dusjdør. Veeeldig greit, så slipper jeg å vanne ned hele badet etter et lite besøk i dusjen…. Haha! I tillegg mangler jeg sluk, så dusjen er liksom åpen der sluken skal være. Så – fulle bilder av alt må vente. Men her kommer et lite bildedryss av detaljer på favorittstedet mitt i leiligheten ♥

B A T H R O O M // D E T A I L S

Hva syns du? Nå er jeg spent! Jeg elsker matt svart som er på alt av kraner, dusj og toalett på badet – det er så innmari minimalistisk og fresht. Akkurat sånn jeg liker det! Så har jeg valgt å bryte av den svarte og hvite stilen med håndklær, badematte og slike ting med litt lunere farger. Hadde egentlig tenkt å gå for svarthvitt på dette også, men så fant jeg ut at det faktisk var fint å mikse det opp litt. Litt mer hjemmekoselig. Nå gleder jeg meg bare til alt blir ferdig, slik at jeg kan vise det i sin helhet. Det er innmari stas å ha pusset opp både bad og vaskerom, nå er leiligheten akkurat slik jeg vil ha den og jeg kan virkelig aldri se for meg å flytte herfra. Hjemme er aller best om dagen! Koser meg sånn her ♥

56 kommentarer

 1. Er det flis eller plater du har på veggene? 😊

  1. kristinaandersen

   Marmor flis 🙂

 2. Hvor er håndklene fra?😍

  1. kristinaandersen

   Missoni Home 🙂

 3. Ouh prettyyy!! Vi holder selv på å pusse opp et helt hus 😰 mye jobb, men er SÅ gøy når det begynner å falle på plass ❤️

  1. kristinaandersen

   NOT fun mens man holder på, huff.. Men såå stas etterpå! Og så et helt hus da, Ine 😀 Så spennende! Kommer jo til å bli kjempebra når du får det akkurat som du vil <3

 4. Haha,Dexter-stemning

  1. kristinaandersen

   HAHA! 😀

 5. Så utrolig fresht! Gleder meg til å se hele badet når det er ferdig 😍
  Hvor har du kjøpt såpedispenser, håndklestativ, de sorte håndklehengerne og alle slike praktiske detaljer?

  1. kristinaandersen

   Alt dette er fra Bademiljø 🙂 Kjøpte det ute i Sørlandsparken her i Kristiansand. Såpedispenser husker jeg ikke merke på :/

 6. For et lekker bad! Og som jeg gleder meg til å se resten😍
  Kjenner jeg får masse inspirasjon til å pusse opp eget bad nå 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Silje! Gleder meg såå til å vise alt 😀

 7. Hvor er flisene fra?:-)

  1. kristinaandersen

   Modena Fliser 🙂

 8. Ser nydelig ut. Lekre farger. Gleder meg til å se resten 🙂

  1. kristinaandersen

   Gleder meg til å vise, Eva 😀

 9. Wow! Så fint det ser ut 😍

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 10. Ida Caroline

  Hvor har du kjøpt håndkleene dine?😍 Elsker badet ditt! Holder på med oppussing av leilighet selv, har hentet masse inspo fra deg!🙏🏼

  1. kristinaandersen

   De er fra Missoni Home 🙂 Så spennende med oppussing, Ida C! Lykke til <3

 11. Så utrolig fint det blir! Gratulerer med nytt bad 🙂
  Nå kommer er ganske rart ønske fra meg , men jeg kunne gjerne tenkt å lese om hvordan du vasker leiligheten din hehe! Trenger litt tips , triks og inspirasjon til hvordan få fart på vaskeklosteb hehe ! Har du noe favoritt produkter til rengjøring osv 🙂
  Ha en fin dag , alltid kjekt å lese bloggen din , det gjør jeg alltid når jeg skal kose meg 🙂 klem

  1. kristinaandersen

   Takk Jeanett <3 Og JA; for et gøy tips! Det skal jeg uten tvil få fikset 😀 Takk for gode ord også, blir så glad!! Klem

 12. Elsk! Det er hva jeg tenker om dette. Men jeg har et lite spørsmål. Jeg ser nemlig at flere og flere skaffer seg disse fantastiske mønstrete mogenkåpene, og klarer aldri å finne ut hvor de selges. Er det noen mulighet for at du kan røpe det? Dør etter å skaffe meg en slik en selv 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Ragnfrid! Bare å google Missoni badekåper, så finner du mange plasser du kan kjøpe. Husk at de er store i størrelsen hvis du bestiller 🙂 Klem!

 13. Så sykt fint!😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Takk Madeleine <3

 14. Så fint det ble 😍

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 15. Hei Kristina. Sykt random spørsmål, I know, men jeg føler at du er den eneste som kan relatere deg til det her! Haha. Jeg tror meg og deg har like angst og ryddemani (takk Gud for at jeg ikke er alene), men jeg bare lurer på; syns ikke du det blir ufattelig slitsomt å aldri kunne senke skuldrene? Jeg får det bare ikke til. Det må være plettfritt hjemme før jeg kan sette meg ned i sofaen og slappe av. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg bare kunne «gi faen» av og til, men får det bare ikke til. Tips, eller er du like håpløs som meg på dette punktet? 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Camilla! Njjaaaa… Tror faktisk jeg blir mer sliten av å ikke gjøre noe :p Men det skal sies at hvis jeg vil gi blanke, så klarer jeg det. Og det er liksom aldri rotete her, så det går liksom fint 😀 Haha!

 16. Kjempefint! Gleder meg til å se hele 😀
  Jeg har et praktisk spørsmål. Hva gjør du med håndduker du har fra før nå som du kjører en ny stil? Jeg bytter ut farger, stil og interiør på flere rom både titt og ofte. Det byr jo på litt plassmangel og overdreven pengebruk når alt må kjøpes nytt. Haha vet ikke om dette ble logisk, lurer vel egentlig på hva du gjør med det du har fra før når du kjøper nytt? Ønsker deg en riktig fin uke <3

  1. kristinaandersen

   Da gir jeg gjerne bort eller selges 🙂 Helt supert å gjøre det sånn, så sparer man plass og gjør noe hyggelig for andre 😀 Ha en herlig uke du også fine <3

 17. Digger stilen din, Kristina 😍 Både interiør, klær og ja, alt! Er innom her daglig og må bare få sagt at du er til stor inspirasjon! Håper du har en fin sommer 🙂 God klem

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for gode ord, Kristin! Fy søren, nå ble jeg glad 😀 God klem til deg!

 18. Lekkert altså. Digger de flisene på gulvet og veggene. Og kult å friske opp med litt håndklær. Bra jobbet. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anjamor, god du er <3

 19. Det ser veldig lekkert ut. Lurt med sort og hvitt interiør så kan du freshe opp med farger på andre ting. Du har virkelig øye for interiør alt du har ser så delikat ut. Gleder meg til å se vaskerommet også. Der trenger jeg inspirasjon til løsninger.

  1. kristinaandersen

   Så snill du er Jenni 😀 Tuusen takk <3

 20. Gleder meg til og se resten (Y)
  Du er flink!

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg!

 21. Sneak peek, ikke peak. Nydelig bad!

  1. kristinaandersen

   Wopsiiii! TAKK <3

 22. Så fiiiint! De sorte detaljene gjorde virkelig susen <3 Gleder meg til å se badet i sin helhet 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk M! Gleder meg såå til å vise <3

 23. Hei det virket sånn at du har fått deg et fint bad. Jeg har også lyst til å pusset opp mitt bad, men når tid får vi sett resten av badet ditt?😊🏜

  1. kristinaandersen

   I august, Trine <3 Jeg venter på en dusjdør 🙂

 24. .er det flisene matte eller blanke?

  1. kristinaandersen

   Matte 🙂

 25. Veldig, veldig fiint! Godt valg av farger og stæsh <3

 26. Kan vi se før og etter bilder av badet, sånn at vi ser forskjellen? <3 Ser jo rålekkert ut da 😀

  1. kristinaandersen

   YES <3

 27. Stilen din😍 Love it!!! Kan nesten ikke vente med å se resten!

 28. Heisann.
  Da du først skrev om oppussing av bad og vaskerom, så håper jeg at vi lesere kunne se litt av prosessen fram til ferdig resultat. (Har hatt gleden av dette ved å lese bl.a bloggene til venninne dine Marthe og Ida). Synes derfor det er litt synd at du nok en gang nesten kun viser fram bilder av ferdige resultater der alt skal være rent, pent og perfekt..
  Men vil si at jeg eller digger bloggen din. Liker (som du kanskje skjønner) best når du deler fra hjem og interiør!
  Stå på videre:):):)

 29. SÅ fint!!! Gleder meg til å se helt ferdig resultat 🙂

 30. Når skal du legge ut bilder av hele badet? Har ventet i spenning siden du flytta hjem under oppussing .. 😯😯

 31. Ser utrolig bra ut! vi skal til å renovere bad selv, og blir nok noe lignende det du har, bortsett fra flisene, gubben er ikke enig i marmor :p
  Men kunne du tenke deg etterhvert å skrive et innlegg om hvor du har kjøpt de forskjellig tingene? Sliter med å finne ting i matt sort meg god kvalitet. Regner med du sikkert har dusjvegger med sorte detaljer også?
  I så fall tar gjerne i mot tips til, dusjvegger, dusj, kran, knagger og stige 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *