DETTE HAR JEG SAVNET

En skikkelig gla’morgen! Så deilig å få starte mandagen hjemme, noe som betyr så mangt. Det å kunne skru kaffemaskinen på grytidlig, fordi jeg ikke er redd for å våkne resten av huset som har fått sommerferie. Kunne lage smoothie som bråker noe helt sjukt 07.00, uten å løpe ned med hele maskinen i kjellerstua – for å lage minst mulig lyd. Pusse tennene med tannbørste, uten å være redd for at papsen tar den etterpå… Neida. Joda! Sistnevnte ble det heldigvis en brå slutt på.

monday morning happiness ✨☕️

Jeg hadde besøk i hele går, og brukte egentlig hele dagen i sofaen… Hehe! Sliten etter en morsom og fin helg sammen med en fin gjeng venner. Så i dag kjenner jeg at mandagen skal brukes til å komme litt smått i normale rutiner! Du vet: de rutinene man har hjemme hos seg selv. Det blir jo helt lykkerus å sykle til trening igjen, stoppe på smoothiesjappa og kjøpe med en mean green juice når jeg er ferdig. Sykle innom butikken, fylle opp kjøleskapet med masse deilig mat og bare ikke være 100% avhengig av bilen min. Slike ting jeg har savnet så masse disse fem ukene! Så skal jeg innom for å endelig fikse neglene mine, etter alt for mye vannski og galskap i vannet ser de mildt sagt ferdige ut for denne gang, hehe. Hva står på planen deres i dag? Er det full ferie for deg eller ikke helt enda? Ønsker dere en njuuudelig start på den nye uka, så sees vi igjen senere ✨

28 kommentarer

 1. Hvorfor svarer du ikke på hvilken str speedy veska de er i?:-(

  1. kristinaandersen

   Heii Lina 😀 Beklager, det kan jeg ikke ha fått med meg at du har spurt om :/ Jeg husker dessverre ikke, kjøpte bare den jeg så i Cannes uten å tenke på størrelse :/ Klem!

 2. Høres deilig ut! Det er de tingene i hverdagen man setter ekstra pris på når man har fått det litt på avstand 😀

  Husker for en stund tilbake sluttet du med vippeextensions, og jeg kunne tenkt meg det samme etter et år med vipper. Jeg vil rett og slett ha muligheten til å kunne være 100% naturlig, og synes til tider det kan ta litt for mye tid med påfyll og lingende. Jeg lurer derfor på om vippene dine kom tilbake til normalen, evt hvor lenge det tok? Og brukte du noe form for vippeserum før/etter du tok det av?

  Ønsker deg en riktig fin mandag, klem <3

  1. kristinaandersen

   Det er SÅ deilig å være uten vipper, når de bare gror ut igjen.. Hehe! Men verdt å vente på, jeg lover 😀 Jeg har brukt et serum fra Revitalash som funker helt gull. Det anbefalrs! Klem

 3. Fine ❤️❤️❤️

  1. kristinaandersen

   <3

 4. Fine bilder. 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snilling!

 5. Tar ferie den 22. kan nesten ikke vente 🙁 Føler alle har ferie nå, men blir jo digg å ha ferie når alle andre er ferdige med sin, haha. Håper du får en fin uke, klem <3

  1. kristinaandersen

   Da har du noe å se frem til, Julie 😀 Så blir det din tur til å nyte mens alle andre er tilbake til stress, jobb og hverdag :p Haha! Klem tilbake 😀

 6. Ingenting er bedre enn å komme hjem igjen til sine egne vaner, og i alle fall når du ikke har vært hjemme på så lang tid! 🙂 Gleder meg sånn til å se badet ditt, hehe!

  1. kristinaandersen

   Helt sant Silje! Og ja, badet! Herre, jeg gleder meg så til å vise 😀

 7. Hei! Går det fint med hunden din nå? Husker at han ikke var helt i form for en tid tilbake. Klem🌞

  1. kristinaandersen

   Takk som spør Mie <3 Han er helt fin igjen nå, heldigvis! Med de rette medisinene og hyperallergisk for håper jeg han kan leve godt med sykdommen sin 🙂 God klem!

 8. Rutiner er det beste vi har jo, og etter en stund borte fra disse blir hverdagen som ny igjen👌🏻 Både du og Milo ser ut til å stortrives hjemme i egen seng igjen😃. Her er det 2 uker igjen til ferie og nedtellingen er offisielt igang. He he. Egentlig litt morsomt med sen ferie for man ser kollegaer både gå ut på ferie og kommer tilbake og jeg er fortsatt der … Den som venter på noe godt osv … ha en flott uke fine du. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Skjønner godt du teller ned Jenni 😀 Ferie er jo så viktig og deilig!! God klem, og fin jobbuke til deg <3

 9. Gleder meg såå til å se badet!! Her er det permisjon med en liten på 1 mnd <3 Har savnet å se interiør bilder av deg nå de siste ukene, gleder meg!

  1. kristinaandersen

   Så herlig Martine, tenker du koser deg <3 Gratulerer så mye med en liten bebis, gud så koselig!! Og så deilig med permisjon når det er såå fin sommer?? Nyt!! Litt bilder av badet kommer nå 😀 Klem!

 10. Du er så flott Kristina 🙂
  Jeg og familien skal på ferie til kristiansand neste uke. Hvor anbefaler du oss å spise?
  I tillegg lurer jeg på hva du smører deg med på kroppen om dagen? Trenger noe som gir fukt!

 11. Nye bilder på soverommet? 😀

  1. kristinaandersen

   Jaa Bellis 😀 Hihi!

 12. Skjønner godt det er deilig å komme hjem til egne rutiner 🙂 Jeg har faktisk ikke ferie før de siste tre ukene i August, så det blir deilig 😀

  1. kristinaandersen

   Så deilig LH!! Sensommeren er så nydelig <3

 13. Hei🌸
  Hvordan redigerer du bildene dine på instagram? <3

  1. kristinaandersen

   Lightroom 🙂

 14. Hei <3 var du på palmesus i helgen? Kan du i tilfelle skrive litt om det? 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Silja 😀 Jeg hadde pass, men droppet faktisk å gå.. Vi var 15 stk som var på brunch sammen, og ingen andre enn meg hadde pass. Så jeg ble værende med de hele kvelden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *