SØNDAGSFILMEN: SET IT UP

Som jeg så vidt nevnte i går har det blitt mye filmer og serier på meg i tiden jeg bodde borte. Jeg tror jeg har sett nok til å kunne tipse dere en gang i uka resten av sommeren. Så, i dag kommer endelig et nytt filmtips! Jeg tenker det kanskje ikke bare er meg som er i zenmode denne søndagen? Gårsdagen var akkurat litt for gøy, hehe. Så ikveld blir det uten tvil dyna i sofaen og snurring av film.

.. SET IT UP

Filmen jeg vil tipse om i dag heter Set It Up, og det er en romantisk komedie som er så skjønn! Og morsom. Og fin. Akkurat slik jeg mener en film i denne sjangeren skal være. Skikkelig feelgood! Den handler om to unge assistenter i New York, Harper og Charlie, som daglig blir pisket rundt av deres to arbeidsnarkomane sjefer. De vet ikke hva fritid er en gang, og tilbringer store deler av døgnet stuck på kontoret. En dag får de nok, og finner ut at det må store tiltak til for å kunne få litt fri i hverdagen. Så, de legger en aldri så liten sneaky plan. Målet er å få begge sjefene til å forelske seg, i hverandre. Dette blir det mildt sagt største prosjektet Harper og Charlie noen sinne har begitt seg ut på, og det går selvfølgelig ikke smertefritt, hehe. For kan man egentlig lure noen til å finne kjærligheten..? Filmen finner dere på NetFlix ✨

10 kommentarer

 1. Den skal jeg snurre i kveld! Digger når du tipser om filmer og serier <3 Fin søndag til deg!

  1. kristinaandersen

   Så gøy du liker det, skjønning! Ha en god start på den nye uka <3

 2. Hvis jeg skal anbefale en film du burde se så er det snatched 🙂 Du finner den på tv2 sumo om du har den 🙂

  «Emily blir dumpet av kjæresten like før de skal til Ecuador på en etterlengtet eksotisk ferie. I stedet overtaler hun sin svært forsiktige mor Linda til å bli med på turen, som byr på mange overraskelser og strabaser. Hovedrollene i komedien «Snatched» spilles av Amy Schumer og Goldie Hawn.»

  Skal se den du anbefalte når jeg er ferdig med denne, noe som er straks 😀
  Ha en strålende søndagskveld videre, Kristina fina <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Marlene, elsker å få filmtips 😀 Klem!

 3. Den må jeg se🎉🙌😍 det superfine bordet ditt fra bolia, kjøpte du den største størrelsen? Og har du ileggsplate eller har du den vanlige størrelsen? Vil tro du får plass til 3 HAY stoler på hver side uten å ha ileggsplate..?🤔
  Du er så flink med interiør ❤

  1. kristinaandersen

   Heii Madeleine! Jeg har lagt på tillegsplatet, så bordet er ganske stort. Plass til fire hay stoler på hver side av det, så det er langt 🙂 Vil tro det går med tre slike stoler, men det blir muligens trangt. Hva med å måle for å være helt sikker? Klem!

   1. Madeleine

    Hvilken av HAY modellene har du ? Den største AAC26? Ser kjempefint ut hverr fall 😍😍

   2. Madeleine

    22 er det kanskje 🤔😂

 4. Den har jeg faktisk lagt til i «Min liste» for den høres såå bra ut! Gleder meg til å se den. 😀

 5. Elsker film- og serietips 😊Yayyy 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *