INNSJEKK: HJEMME

Jeg er HJEMME  ♥ Herregud for en fantastisk deilig følelse! Ikke at jeg har lidd noen nød overhodet hjemme hos mine foreldre altså, for jeg er supertakknemlig for at jeg fikk bo der og har virkelig klart å koble av på en helt annen måte disse ukene. Det er noe med å bo et stykke borte fra alt du er vant med, da tuner man litt ut og får koblet av fra det meste. Det har blitt mye serietitting, soling, bading og bare familietid. De siste to ukene var jeg så lei av å kjøre frem og tilbake med bil, at jeg avlyste alle avtaler og bestemte meg bare for å være der. Det har vært deilig på en rar måte! Samtidig som jeg holdt på å bli gal etter lysten på å komme meg tilbake til byen, hehe. Og nå er jeg her, endelig! Etter fem uker var det selvfølgelig helt nydelig å komme hjem til egen leilighet.

Meg: det ser jo ut som et helt nytt bad!
Rørlegger: øh, det er jo et helt nytt bad?

En sliten Andersen ser badet for første gang og kunne nesten ikke tro synet. Ler meg ihjel! I går jobbet virkelig håndtverkerne på spreng for å ferdigstille det som måtte til her for at jeg kunne flytte hjem igjen. Jeg kom trampende inn klokken tolv og bare «jeg nekter å gå ut igjen» med to søppelsekker, en koffert og en skittentøyskurv slengende på ryggen. Tror de så skrekken i øynene mine og bare fant ut at dette her – det må vi få ferdig…. Haha! Det har virkelig vært verdens flinkeste folk som har jobbet her, og jeg er så fornøyd at jeg nesten må grine litt. Seriøst, jeg kunne aldri drømt om et så fint bad og vaskerom! I siste liten bestemte jeg meg for å spesialbestille en dør til dusjen for å få den nøyaktig slik jeg ville, så derfor blir det ikke dusjdør på meg før i midten av august. Så det blir rolige tider i dusjen fremover, for å si det sånn 😉 Dette og en sluk til dusjen, samt en innbygging til vaskerommet og litt sånne småting er vel egentlig det siste jeg venter på. Jeg er virkelig så innmari fornøyd og må hele tiden snikke snuten inn der bare for å se… Hehe! Så stas.

Jeg vasket og styrte her hjemme i ikke mindre enn syv timer i går. Endte opp med å kjøpe med verdens mest geniale dampmaskin for å vaske ned bad + vaskerom, og den gjorde jobben hundre ganger lettere. At jeg ikke har fått meg en sånn før? Livets investering for et menneske med skyhøy ocd, det er i hvert fall helt sikkert. Jeg sov som en stein i egen seng i natt for første gang på fem uker, og nå sitter jeg her med frokost. Kald havregrøt rett fra kjøleskapet, banan og ristede mandler. Mmm! Om litt skal jeg avgårde frisøren for å få fiiin festivalflette til i kveld. Gledings! Håper dere alle sammen har det fiiint, jeg er så glad for å være ordentlig tilbake her igjen. God klem! ♥

38 kommentarer

 1. Så koselig med en skikkelig god oppdatering fra deg 😊 gleder meg masse til å se det nye rommet, kan tenke meg det ble fint! Jeg har tenkt å ta turen til trening i dag, men må se an formen litt, enkelte uker (kremt!) er tyngre enn andre, ha en super lørdag 😊

  1. kristinaandersen

   Skikkelig koselig å høre, LH 😀 Deilig å være tilbake, kjente jeg hadde myyye på hjertet! Hehe. Lykke til på trening, you can do it 😀 God klem og goood helg <3

 2. Gleder meg såå til å se bilder😍😍når kommer det?😄

  1. kristinaandersen

   Skal få se om jeg ikke kan legge ut litt bilder ila kort tid 😀 Men fult innlegg blir ikke før alt er på plass <3

 3. Så stas 🤗 nesten så jeg kjenner gleden din helt hit, He He. Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Er sikker på det blir kjempelekkert. En dampmaskin er kjempebra! Har ikke selv men låner min søsters hver gang jeg skal ha rundvask på badene. Kanskje på tide å investere i en selv🤭. Kos deg på festival i helgen. Klem

  1. kristinaandersen

   Du altså, Jenni! Alltid så snill, positiv og god <3 Gleder meg masse til å vise 😀 Og ja, skjønner godt du låner den når du skal til med rundvask av badet. Det må jo være den mest geniale saken ever, haha 😀

 4. Dampmaskin er genial til å vaske me! Trenger ikke vaskemiddler engang

  1. kristinaandersen

   Virkelig! Elsker den!

 5. Åh blir alltid i godt humør av å lese innleggene dine, føle mæ så mye bedre og gladere etter æ har vært innom bloggen din!
  Ønske dæ en herlig og fin helg videre flotte dæ <3

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig Stine!! Takk for gode ord <3

 6. Gleder meg med deg 🙂 Hvilken dampvasker har du brukt?

 7. Hvilken dampmaskin har du kjøpt? Har sett på det lenge, men usikker på hvilken jeg skal velge! Klem <3

  1. kristinaandersen

   Det er en gul en, husker ikke merke. Men den er kjøpt på Jernia 😀

 8. hvilken dampvasker har du? har selv tenkt på å skaffe meg en, er himla lei mopp som bare flytter rundt på møkk 😀

  1. kristinaandersen

   Kjøpte den på Jernia. En genial liten sak 😀

 9. Gleder meg veldig til å se bilder av både bad og vaskerom! Jeg liker stilen din, og er derfor ekstra nyshjerrig.
  Skjønner godt at det er stas både å komme hjem og at ting er ferdig 🙂 Kos deg med frisør og festilval 😊

  1. kristinaandersen

   Takk Marit, gleder meg såå til å vise dere <3

 10. Så leit å høre at du liker av ocd. Det har jeg ikke fått med meg, men fint at du er åpen om det. Har du lyst til å skrive et innlegg om det? Hva slags behandling får du? Føler du effekt?

  1. *lider

 11. Så gøy å høre Kristina 🙂 Har du ocd diagnosen?? Det har jeg, og jeg har slitt og sliter veldig mye – inn og ut av terapi og går på medisiner. Jeg har ikke noe med om du har diagnosen eller ei, jeg bare håper at du ikke er en som skriver slike ting som et adjektiv om du skjønner?? Det gjør meg veldig lei meg når folk sier «jeg var litt ocd igår» liksom, som om det er et adjektiv å være. Det er en psykisk sykdom, som kan være utrolig utmattende for de som har det. Igjen, jeg sier ikke at det var det du mente❤️ Ville bare fortelle hvor sårende det kan være når folk gjør slikt…

 12. Kos deg på festival! Har et serietips til deg Kristina (kjekt til dagen derpå i morgen) nemlig Mr.Mercedes! Ligger ute på Sumo/C More. Utrolig bra 🙂

  1. kristinaandersen

   Oooh, takk for tips Victoria! Skal sjekke ut 😀

 13. Hva er en dampmaskin, eller hvordan funker den? Haha, potensielt innlegg for oss «Monica Gellers»! Kan du dusje uten døra, eller må du dusje på treningssenteret? Gleder meg til å se resultatet, men håper vi er så heldige og får en liten sneak peak før august 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg kan dusje uten, har satt opp en plastvegg i mellomtiden.. Haha! Gleder meg til å vise dere 😀

 14. Den dampmaskinen hørtes smart ut, hvilken type er det? 😀

  1. kristinaandersen

   Usikker, jeg kjøpte bare den første jeg fant på Jernia 🙂

 15. Få se badet da?!? 😍 gleder meg!
  Lurer forresten på om du har en treningstights å anbefale?? Er veldig glad i lux tightsene fra reebok, men den plaine sorte var gjennomsiktig 🙁 og da er det helt uaktuelt. PLEASE!!

  1. kristinaandersen

   Jeg ELSKER Nike sine Legend tights. Det er bare de jeg bruker, anbefales 😀

 16. Blir spennende å se bilder fra oppussingen :-)Har du vært på palmesus i år? Et det verdt å ta turen til neste år? Mener å huske du var fra Kristiansand🤔

  1. kristinaandersen

   Joo, jeg var igår 😀

 17. Jeg digger interiørstilen din! Kan jeg spørre om hvor avisholderen din er fra? 😊

  1. kristinaandersen

   Heii Mari! Den er fra House Doctor 🙂 Klem!

 18. Eeelsker det teppet ditt!! Hvor stort er det og hva kostet det?

 19. Gleder meg til å se badet! 😀

 20. Gleder meg kjempe mye til å se badet ditt! Blir spennende 😀
  Men jeg er nødt til å spørre, bildet du har på veggen der, av «danseren», hvor har du kjøpt det? Det er så stilig!

  1. kristinaandersen

   Det er fra Desenio :*

   1. Margrethe

    Takk! Husker du også hvor stort det du har er?😀❤️

   2. kristinaandersen

    Desssverre :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *