EN DAG IGJEN

Altså, når jeg finner en genser men ‘honey bunny’ tekst på, så jeg bare kjøpe den. Jeg og venninnene mine har nemlig alltid kalt hverandre det gjennom flere år, så jeg vurderte nesten å kjøpe en til hele gjengen. Men så ble jeg tydeligvis litt ego og endte bare opp med en til meg selv…. Haha!

•  •  •  •  •    •  •  •  •  •  •

Disse bildene er fra her om dagen når vi syltet jordbær hjemme hos mine foreldre, dette gjør vi hver eneste sommer og fryser ned en haug med glass. Da har vi hjemmelaget jordbærsylt gjennom hele året, og det er så utrolig digg! Ikke mindre enn fire kasser med bær ble syltet, og jeg bare må tipse dere om å gjøre det samme selv. Det er så GODT! Jordbærsyltetøy fra butikken er ikke i nærheten en gang, og det er så latterlig enkelt å lage det selv at det er bare å prøve seg. Alt du trenger er jordbær, frysepulver og sukker. Enklere blir det ikke! Dette på fersk brød, vafler eller pannekaker? Himmelsk godt ♥

Ellers kan jeg fortelle dere at jeg har jobbet i butikk denne torsdagen! Ja, du leste riktig. Så innmari gøy! Det har nemlig vært handelens dag her i Kristiansand, så jeg har hjulpet til der bestevenninna mi jobber. De trenger litt ekstrahjelp i noen timer, og jeg meldte meg selvfølgelig frivillig 😀 Salg er noe av det gøyeste jeg vet å jobbe med, så i dag var det gøy å finne frem litt gamle ferdigheter… Hehe! Nå har jeg derimot nettopp kommet hjem, og skal straks til å pakke kofferten for siste gang på en god stund. I morgen flytter jeg jo endelig hjem til meg selv igjen, og jeg gleder meg så at jeg har ikke ord!

25 kommentarer

 1. Hvor er genseren fra??😍😍

  1. kristinaandersen

   Missguided <3

 2. Hei
  Hvilken butikk jobbet du i ?? Og hvor har du kjøpt genseren ??

  1. kristinaandersen

   Miabell Hudpleie sin butikk utenfor 🙂 Den er fra Missguided <3 Klem!

 3. Hvor er den utrolig freshe genseren fra?

  1. kristinaandersen

   Den er bestilt fra MissGuided tror jeg det het 🙂 Klem!

 4. eg er mest glad i børene som de er, flott bær som skal kokes og syltes syns eg nesten er en synd……men når det er sagt så forfaller jordbær veldig fort og da er jo ingeting bedre enn at man tar vare på dem i form av syltetøy -(for dem som liker det- eg liker kun blåbær) Ripssaft derimot er eg utrolig glad i <3

  1. kristinaandersen

   Ripssaft er SÅ godt!! <3

 5. bærene ikkje børene 😛

 6. Hvor er skjørtet fra?:)

  1. kristinaandersen

   Levis <3

 7. Så fine bilder! Hvor er skjørtet ditt fra?😊😊

  1. kristinaandersen

   Takk Ane <3 Det er fra Levis 🙂

 8. Hvor er genseren fra? 😍

  Jordbærsylting er fast tradisjon her hjemme også. Hjemmelaget sylte er best ❤️

  Du er nydelig😍 Lykke til med innflytning igjen og kos deg med nytt bad i helgen!

  1. kristinaandersen

   Heii Vilde! Den er bestilt fra MissGuided, mener nettbutikken het det. Og tuusen takk snilling, gleder meg så mye <3 Stor klem!

 9. Hvor er genseren fra?<3

  1. kristinaandersen

   Den er bestilt fra Missguided tror jeg det het 🙂 Klem!

 10. Enig. Det er bare himmelsk med hjemmelaget jordbær syltetøy. Pappa og mamma lager det, og da får selvfølgelig jeg et par glass. De holder ikke så lenge i kjøleskapet, men det er bare å legge det på små glass og fryse de ned, og så kose seg med det lenge. Nå i kveld er det banan pannekake og nettopp sånn syltetøy på. Digg.

  Kan tenke meg du gleder deg til i morgen. Stas!!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så herlig Anja 😀 Hjemmetlaget er alltid best! Kos deg med bananpannekaker, det er så digg 😀 Klem!

 11. Så utrolig gode de bærene så ut! Her krysser jeg krysser fingre for litt frukt på trærne i hagen så det kan bli syltetøy, likør og kanskje en pai eller to i løpet av høsten og vinteren 🙂

  God tur hjem igjen, og nyt ditt nye bad. Gleder meg sånn til å se bilder! <3 Klem

 12. Hei fine deg <3 jeg bare MÅ vite hva «livets maskin» fra snapchat heter? Hilsen 2barnsmor med ocd 😆😍🤷🏽‍♀️

 13. Gleder meg til å se innlegg om badet!😄 Hvor har du kjøpt håndkleene fra Missoni?

 14. Du er så flott!😍
  Er det lov å spørre hvilken størrelse du har kjøpt genseren i? Redd de er litt små fra den siden🙊

 15. Du er sååå utrolig vakker! Du stråler!

  1. kristinaandersen

   Snille deg!! Tuusen takk Marte <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *