TO AV DE FINESTE JEG VET

Disse to fine jentene Jeg er heldig, jeg! Liten funfact: Susanne ble jeg kjent med gjennom Stian for tre år siden. Jeg husker jeg nettopp hadde møtt han, og da sa han: «jeg har bare en bestevenninne du trenger å tenke på, og det er Susanne». Skjønneste! Siden den gang har det skjedd mye, men jeg har holdt kontakten med Susanne hele veien og jeg er så utrolig glad i henne. Et av de snilleste menneskene jeg har i livet mitt. Og Monica, da! Eventyrsjelen jeg blir så utrolig inspirert av og det siste året har jeg blitt så glad i henne. Hun pakket baggen sammen med familien tidligere dette året og dro avgårde på et tre måneders eventyr i USA – hvor hun blant annet har bodd på et slott og virkelig levd ut drømmene sine. Sånt er så kult! Mennesker som satser og går sin egen vei. Nå har hun endelig kommet hjem, og i går fikk jeg høre alt om den magiske reisen. Så godt å ha hennes hjemme igjen!

love you

I går var en så fin kveld. Først var jeg ute å spiste middag sammen med Hilde, vi hadde en helt magisk pad thai og et glass rosé i solsteiken. Så tok jeg turen ned på Fiskebrygga for konsert, men der var det ACDC hele kvelden og jeg trodde hodet mitt skulle krepere av den helsikkes bråkemusikken. Altså, 32 varmegrader og det som hørtes ut som en evigvarende eksplosjon rundt meg? Ikke min greie. Så da stakk hele gjengen heller på uteservering, og ble sittende helt til det stengte. En helt nydelig sommerkveld med masse fine venner ✨

Nå er planen å dra på hytta, hvor det blir soling og bading hele dagen. Perfekt på en dagen derpå, bare flate ut på brygga, lese bok, kjøre vannski og koble av. Deiliiiig! I går var forresten jeg innom leiligheten min igjen, og hele jobben er nesten ferdig! Whaat? Yay! Nå er det bare å skru opp alle tingene, som sikkert er lettere sagt enn gjort, hehe. Men det blir så fint og jeg gleder meg så til å vise dere! Håper dere alle sammen får en super onsdag. Stor klem!

7 kommentarer

 1. Monica Nyhus

  Ååå herlighet du er så utrolig god! Jeg blir helt rørt! Takk vennen ❤️ Jeg er så glad i deg!

  1. kristinaandersen

   Love yooou <33

 2. Så fine jenter ❤️

  1. kristinaandersen

   <3 snille Inger!

 3. Gleder meg sykt til å se badet ditt og vaskerommet 😍 har du kjørt samme stil i begge rommene?
  Ha en nydelig dag 💕☺

  1. kristinaandersen

   Begge er like, ja 😀 Gleder meg SÅ til å vise <3

 4. Fine deg:-) hvilken str er speedy veska de? Akkurat kjøpt meg en selv, i str 35. Men er så usikker! Lurer litt på om jeg vil bytte den til 30.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *