FINESTE GATA I KRISTIANSAND

Disse bildene her har jeg gledet meg så til å vise dere. Jeg har bare glemt meg bort bittelitt, for disse knipset jeg faktisk tidlig den 17.mai før folk hadde rukket å komme seg ut i gatene. Da er det jo ekstra fint med flagg og hele pakka! Mange av dere har nemlig spurt om de fine kirsebærtrærne som stadig har vært i bakgrunnen på bildene mine denne sommeren, og de holder altså til i gata jeg bor i. Rettere sagt Rådhusgata, den fineste gata i Kristiansand om jeg skal si det selv. Det er helt nydelig her, men ekstra spesielt de ukene det er full cherry blossom ✨💕

Helo – I live here ✨

Har dere sett så fint? Trærne strekker seg fra begynnelse til slutt i gata, og er bare et skikkelig fryd for øyet! Den gangen jeg skal ha hus og hage, skal jeg virkelig plante to eller tre slike trær som kan vokse seg store. Kirsebærtrær er nemlig noe av det nydeligste som finnes i mine øyne, og det vet jeg at jeg ikke er alene om å mene. I hele mai og juni er nemlig Rådhusgata fylt til randen av både turister og lokale som knipser kameraet varmt mens de trasker nedover her. Hehe, det er jo så koselig! Hit må dere ta turen om dere en gang er på besøk i byen min i mai eller juni, det er da det blomstrer så fint

20 kommentarer

 1. Er det disse fine trærne som kommunen har tenkt å hugge ned? 😊

  1. kristinaandersen

   Jaa :/ Så ufattelig trist og kjedelig..

   1. Omg?? Hvorfor? Du må nesten lenke deg fast til trærne når den dagen kommer. Jeg blir med.

   2. kristinaandersen

    Jeg gir beskjed, så møtes vi!

  2. Hva??? Nei, det går ikke an!!!

   1. Christina

    Altså å hogge ned. Ikke å lenke seg fast!! Fy søren hva tenker de med??

 2. Anna Justyna

  Vakre bilder! <3 Kristina, i det første bildet av hva som er i denne moderne bygningen? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den brune bak meg tenker du på, Anna? Det er Kvadraturen Skole 🙂 Klem!

 3. Så fint😗❤

  1. kristinaandersen

   Ikke sant Madeleine 😀 Håper mandagen din har vært fiin <3

 4. Herlighet så nydelig. Du er heldig som bor i en slik koselig gate. Er det virkelig sant at kommunen skal ta bort trærne? Da får du lenke deg fast i dem, slik at kommunen virkelig må slite 😆. Nydelige bilder iallfall. Håper uken din blir fiiiiin.

  1. kristinaandersen

   Jaa, de skal legge nye vann og avløpsrør :/ Utrolig kjipt.. Så planen er å lenke seg fast, ja 😀 Haha! Ha en herlig tirsdag fine <3

 5. Hei Kristina! Jeg skal på ferie til Flekkerøy neste uke, og lurte på om du hadde noen tips til fine turmuligheter, strender o.l i området?
  Og når det gjelder Kristiansand, har du noen tips til fine butikker? Leste for eksempel at Skippergata har mange spennende butikker, er det noen du anbefaler? 😄🙏🏻

  1. kristinaandersen

   Heii Marie! Flekkerøy er jeg faktisk ikke så kjent på, annet enn at jeg har gått tur der ett par ganger og sykt det er superfint 🙂 Sjekk ut Kristiansands-guiden min, bare bruk søkefletet. Der finner du masse gode tips <3 Klem!

 6. Wow, helt nydelig!😍

  1. kristinaandersen

   <33

 7. Hei Kristina 😊
  Skal på ferie til Kristiansand snart og lurte på om du kunne anbefal plasser å spise, evt. ting å se eller noe gøy som man kan gjøre der? God sommer videre ☀️

 8. For en nydelig gate!! Der passer du fint inn, så vakker som du er <3 Hihi, litt kliss er lov å dele ut på en tirsdag! Håper du har en nydelig dag, fiiine. Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Ååå<3 Gode Charlottemor 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *