BESTE FØLELSEN

For ei fantastisk deilig helg det har vært 🌴 Skikkelig sol og sommer, hva mer kan man ønske seg? Jeg har kost meg sammen med Lina og Nina, og på søndag dro hele familien ut på hytta. Hygget oss med sjøen hele dagen med grillings, vannski, ring etter båt og bare masse gøy. Slike ting er jo det beste jeg vet, så dere kan tro jeg hadde det som plomma i egget!

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Til tross for feriefølelse og sene kvelder, kom jeg meg på trening i dag også. Beste følelsen på en mandag, ikke sant? Jaa! Jeg og Elaine kjørte en superheavy (og gøy!) teamøkt, så deilig å starte uken med en skikkelig svettefest. Og nå? Nå har jeg nettopp spist digg frokost, så får vi se hva dagen bringer! I dag er det forresten bare fire dager til jeg flytter tilbake hjem til meg selv, så det spørs om jeg ikke må ta meg en runde for å finne litt nytt til badet mitt. Jeg er på jakt etter blant annet håndleholdere og toalettrull-holder i matt svart. Er det noen av dere som vet hvor jeg kan finne noen fine og minimalistiske ting som dette? Tips mottas med stooor takk, hehe. Jeg klør forresten i fingrene etter å vise dere både bad og vaskerom, det blir så innmari fiiint!

Ha en fin mandag, dere! Sees igjen senere i dag ♥

27 kommentarer

 1. Gleder meg til å se badet! Nytt bad er så deilig selv om det koster flesk

  1. kristinaandersen

   Gleder meg ihjel til nytt bad nå <3 Tenker det skal bli skikkelig stas 😀 Håper du har en fin mandag, Jeanette <3

 2. Heia! Har du vært nede på Bademiljø på Vikeland i Vennesla??? Var der da de åpna, og da hadde de masse sort baderoms tilbehør😍

  1. kristinaandersen

   Bademiljø har så mye fint! Tenkte å ut til de i sørlandsparken i morgen og se 😀 Klem!

 3. Toalettpapirholder fra ferm living er veldig fin!

  1. kristinaandersen

   Enig Susanne! Den har jeg faktisk sett på, så enkel og fin 😀

 4. åh, den frokosten hørtes deilig ut!! Ha en fin dag videre, fine <3

  1. kristinaandersen

   Samme til deg, Inger <3

 5. Sjekk ut merket «vipp». Dyrt, men de har det du trenger.

  1. kristinaandersen

   De har såå mye fint! Har søppelbøtte og toalettbørsteholder derfra, så må kanskje sjekke ut det andre også 😀

 6. Åh, hurra – du er tilbake! Mange kjekke blogginnlegg å lese igjennom 🙂 Kan forresten ikkje sjå at du har svart på kvar kjolen er frå? Den i det innlegget der du skreiv at du skulle ta ferie. Klem <3

  1. kristinaandersen

   Hei Linny! Den kjolen er fra Zara, derimot er den kjøpt i fjor 🙂 Klem!

   1. Takk for svar 🙂

 7. Jeg har håndkle holder og toalettrull dings fra ferm living, i svart! Synes de er veldig fine og minimalistiske ☺️ Ellers så er vipp sine heelt enkle knagger fine også, men de er bare helt enkle. Ferm living sine pynter opp litt!

  1. kristinaandersen

   De fra Ferm Living har jeg faktisk sett på, og Vipp sine. Superfine begge to! Ikke helt bestemt meg enda, så prøver å tenke meg skikkelig godt om. Vil helst ikke måtte lage hull i flisene mer enn den ene gangen 🙂

   1. Du trenger ikke å lage hull, vi har brukt sånn sterk dobbeltsidig teip fra clas ohlson, 3M eller noe heter det 🙂

 8. Gleder meg til å se. Skal pusse opp både bad og vaskerom selv og trenger litt innspo 😁

  1. kristinaandersen

   Så gøy Eva! Hvilken stil tenker du å kjøre? Gleder meg til å dele bilder 🙂

 9. Er eit enkelt og fint ein i menu 😁

  1. kristinaandersen

   Den vurderer jeg også! Så simpel og fin 🙂

 10. Og Btw, om du ikke har sett onde planer. Se den! Utrolig spennende. Samme kategori som trappe drapet

  1. kristinaandersen

   Den har jeg ikke sett! Takk for tips Mari 😀

 11. Jeg gleder meg som en unge til den dagen jeg eier mitt eget og kan male, sage, styre og ordne uten å spørre huseier om lov først. Enn så lenge samler jeg på inspirasjon 😀 Gleder meg til å se det ferdige resultatet hos seg <3

 12. Hei 🙂 Hva me å kjøpe akkurat de knaggene du ønsker utseendemessig, dra så på biltema og kjøpe en matt svart sprayboks som egentlig skal brukes på bil? Da kan du spraye dem selv og være helt sikker på at fargen holder til ditt bruk 😁

  1. kristinaandersen

   Deet er jo også smart! Absolutt noe å tenke på 😀

 13. De har faktisk noen veldig enkle og fine i matt svart på Clas Ohlson! En undervurdert butikk! God sommer 😍

  1. kristinaandersen

   Clas Ohlson har masse genialt! God sommer Anette 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *