JETSKI EN SEN SOMMERKVELD

Omg! I går kveld var en sånn fantastisk deilig kveld jeg komme til å leve på leeenge. Susanne er en av de jentene jeg digger aller mest å henge med, rett og slett fordi vi alltid gjør noe gøy sammen. Og med det mener jeg at vi mer enn gjerne dropper filmkveld i sofaen til fordel for å gjøre ting vi skaper gode minner av. Vi har nemlig en viktig ting til felles: vi elsker alt som handler om vann, fart og spenning. Hurra for å i det minste ha én god venninne som er lik på meg på det området. For de er det ikke mange av skal jeg love deg, haha! Så når jeg fikk melding igår om jeg hadde lyst å være med på jetskikurs med Susanne og brosjan hennes, ble det selvfølgelig et stort JA fra meg 😄

JETSKIING WITH MY GIRL 💦

Så latterlig gøy! Er det noen av dere som har prøvd jetski før eller? Jeg har faktisk aldri gjort det tidligere, så i går var første gangen. Og jeg ble helt overrasket over hvor vanskelig det faktisk var. Altså, det er jo dødstungt! Først ligger man helt flat på jetskien, før man speeder seg opp i fart, drar seg opp på knærne, speeder enda mer og hopper opp på beina. Her måtte det fire prøvinger til før jeg eeeendelig kom meg opp! Og så ble det selvfølgelig på trynet ned i sjøen igjen, hehe. Susanne er jo watergirlen selv og var helt rå, så det er ingen tvil om at jeg må på nytt kurs i løpet av denne sommeren. Det var jo så gøy! Vi kjørte rundt i flere timer, og fikk med oss en helt fantastisk solnedgang ute på flytebrygga mens vi byttet på å kjøre… Åh! For en kveld. Gårsdagen glir rett inn i ‘sommerminneboka’ mi ✨🙏🏼

12 kommentarer på “JETSKI EN SEN SOMMERKVELD

 1. Hanneli skriver:

  Har du lagt på deg mye i det siste? Er en stund siden jeg har lest bloggen og synes bare du så mye større ut nå?

  • Lisa-Mari skriver:

   Hva har det å si egentlig Hanneli? Folk blir tynnere og tjukkere hele tiden. Man går ikke rundt og kommenterer det.

  • Lisbeth skriver:

   Hanneli:
   Regner med at du spør for å såre…
   Regner med at du VET at slikt gjør at man blir lei seg…
   Regner med at du får kick av å skape reaksjoner…
   Regner med at du sliter med eget selvbilde…
   Regner med at du egentlig synes at Kristina er flott som faen, og at du egentlig er misunnelig…
   OG jeg regner med at du trenger hjelp til å faktisk få deg et fuckings liv!!

 2. kristinaandersen skriver:

  Jeg har det i hvert fall veldig fint, og det er det viktigste 😀 Men tusen takk, Nina! God klem og god sommer <3

 3. kristinaandersen skriver:

  For en sjukt hyggelig kommentar å få! Tusen takk Ane <33 Det er så viktig å fokusere på det positive, og heller være takknemlig for at det finnes så mange fine folk. Slike som deg, for eksempel 😀 Stor klem! Og goood helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *