SELVSKRYT OG KJOLEKUPP

Om jeg bare kan få skryte litt av meg selv? Jeg blir passe stolt når jeg hopper opp av senga 06.45 og makker meg til å komme meg på trening i disse dager. Jeg må nemlig kjøre fire mil for å komme meg frem og tilbake på trening siden jeg fortsatt er installert på kottet hjemme hos mine foreldre. Og for en bortskjemt sjel som er godt vant med å bo en liten sykkeltur på et minutt unna treningssenteret, så føles de fire milene som en roadtrip til Oslo. Nesten. Men treningsgleden blomstrer om dagen, noe som er ulikt meg på sommeren. Da vil jeg bare drikke rosé og løpe rundt som en apekatt hele tiden. Men så bor jeg tross alt på et kott, og det har jekket meg ned fem hakk de siste ukene. Derfor: en uke igjen som tørrpinne, før jeg kan tilbake til cribben min and live my best life.

annonselenke: Sommerkjolen min finner du her.

Ellers, jeg tror jeg har tatt gullmedaljen i år når det kommer til å finne fine sommerkjoler. Ikke helt likt meg, fordi vært eneste år irriterer jeg meg fordi jeg føler jeg aldri finner noe fint. Men dette året? Kunne ikke vært bedre på kjolefronten ass. Denne gikk jeg i igår og ble faktisk stoppet av ei sjukt skjønn jente som lurte på hvor den fine kjolen var fra. Og da er det ekstra gøy å svare at kjolen er fra Nelly og koster under fem hundre kroner. En kjole som både er superfin og skikkelig bra på pris, det skjer ikke ofte. Er du ikke enig? Jeg føler seriøst at fine kjoler koster halvparten av både feriepenger og sparekonto i disse dager, jeg. Derfor blir man jo glad når man finner seg et aldri så lite kupp! ♥

4 kommentarer på “SELVSKRYT OG KJOLEKUPP

  1. kristinaandersen skriver:

    Jeg har 40 i min 🙂 Litt stor, så kunne gått ned en – men føler ofte kjoler er små i størrelsen :/ Det var altså ikke denne 😀 Klem!

Comments are closed.