TILBAKE FRA MINIFERIE OG BILDEDRYSS FRA SANKTHANS

Heii til favorittgjengen min 💛 Tuusen takk for alle ‘god ferie’ ønsker dere har sendt. Snillinger altså, det var så koselig å logge inn her i dag! Jeg har kost meg masse med noen fine fridager, fått ladet batteriene sånn halvveis og er superklar for å komme tilbake på bloggisen nå. Det er merkelig med det, men etter noen dager borte så klør det liksom litt i fingrene etter å få skrive til dere igjen. Hehe! Jeg lurer på om jeg noen gang hadde klart å ta meg en tre ukers ferie? Jeg snakket med bestevenninna mi om dette for ikke lenge siden, og hun mente det hadde klikket for meg om jeg skulle hatt så mange uker fri. Og kjenner jeg meg selv rett, så stemmer det hun sier på en prikk. Jeg husker jo nesten ikke et liv uten å ha dette her med meg i kofferten, uansett hvor jeg er eller når på året det er. Det fine (og rare..) med denne jobben er at det blir til en så stor del av livet at man kan faktisk ikke se for seg hverdagen uten. Bare noen dager føles faktisk litt rart, som om noe mangler. Det er en god ting, tenker jeg! Men noen dager med en pust i bakken tror jeg alle kan ha godt av i blant.
Siden sist har jeg blant annet feiret Sankthans, som jeg tenkte å dele litt bilder fra her. Hele familien var på besøk i Arendal for å feire, hvor det selvfølgelig var skalldyrkveld på planen. Om jeg var i himmelen, eller? Reker og krabber er det absolutt beste jeg kan tenke meg nå på sommeren! Fikk dere feiret midtsommer i helgen eller? 🙏🏼✨

Jeg bakte min første pavlova.. 🍰

Men så lærte jeg brått at den ikke må lages fire timer før den skal serveres, hehe. Den falt jo heeelt sammen! Buhu! Men heldigvis så smakte den godt likevel.

Fine roser til verdens beste tante og Sten Inge.

Krabber, reker og vinos i solsteiken 🦀 Beste jeg vet på sommeren!

Verdens skjønneste var selvfølgelig også med. Mommo 💕✨

12 kommentarer på “TILBAKE FRA MINIFERIE OG BILDEDRYSS FRA SANKTHANS

 1. kristinaandersen skriver:

  Så DIGG å få gjort sånne ting, Madeleine 😀 Jeg er uten tvil en kaster, hehe! Haater å ha en haug av ting liggende som jeg ikke bruker.. En fin liten regel: har du ikke brukt tingen / plagget på ett år: kvitt deg med det. Angående interiørbutikker i Kristiansand: Hansen & Co og Atelier Riebe er mine to favoritter i byen 😀 De har SÅ mye fint!! <3

 2. Isa-Marie skriver:

  Så koselig! Kaken så deilig ut!
  Ser du tidligere hadde Muuto sin modul sofa, og har nå HAY. Har lenge vurdert å gå for Muuto, men kjenner ingen med erfaring. Er det en spesiell grunn til at du gikk over til HAY sin? Om den hadde en ulempe, eller at HAY hadde noen bedre fordeler. Kan jeg forresten spør hvilket stoff du har valgt også?

  • kristinaandersen skriver:

   Hvis jeg skulle valgt sofa igjen, ville jeg heller kjøpt HAY – selv om jeg syns Muuto sin er finere. Muuto sin er sviiiindyr, og så tåler den virkelig ingenting. Det vil si: søler du kaffe i den f.eks (noe som fort kan skje, sofa er en bruksting), så BLIR flekkene der. De går ikke bort :/ Jeg ble helt gal av å føle jeg ikke kunne bruke den, derfor byttet jeg til en annen 🙂 Lykke til med valget! Begge to er suuperfine 😀

   • Isa-Marie skriver:

    Tusen takk for svar 🙂 Ja jeg skjønner! Er du veldig fornøyd med din HAY, eller ville du gått for en annen om du kunne valgt igjen?

 3. Thea skriver:

  Fra en kakebaker til en annen – må bare spørre: har du stekt pavlovaen på det brettet? 🙂 Den blir ikke da bløt under hvis den blir stående ett døgn? Selv legger jeg alltid pavlovaen på en rist for å unngå nettopp det. Fremgangsmåten din var jo veldig lur med tanke på å få den til å holde fasongen når man leker seg litt med kakesprøyte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *