ÅRETS FØRSTE SOMMERFRI

Dette har jeg faktisk gruet meg litt til å fortelle dere, men jeg håper dere kan unne meg det og tenke at det er greit 💛 I år har jeg nemlig bestemt meg for at jeg tilsammen skal ha meg to ukers fri fra blogg og jobb. Jeg har ikke hatt en så lang pause på de ti årene jeg har holdt på, men i år kjenner jeg at jeg trenger det. Ikke bare for motivasjonen sin del, men jeg som alle andre trenger å kjenne på følelsen av å ta seg ordentlig ferie fra det man jobber med alle dager resten av året. Få litt pusterom, rett og slett. Så, fra i dag tar jeg en uke borte fra bloggisen og alt som hører med. Den andre uken tar jeg derimot i slutten av juli, eller når enn det faller meg inn ila sommeren. Men dere skal selvfølgelig få beskjed, slik at dere ikke klikker dere unødvendig inn her og venter på oppdateringer.
Dette er en eneste tiden på året hvor jeg faktisk kan ta meg helt fri, resten av året er det så mye å gjøre at det er bare å glemme. Og vet dere hva? Jeg skal ingenting spesielt, men jeg skal nyte friheten og være slik normale mennesker er når de har ferie 😉 Hehe. Så er det jo heller ikke til å stikke under en stol at jeg har kjent på at bloggingen mildt sagt blir vanskeligere når jeg bor på et kott (aka mitt gamle jenterom) akkurat nå og bare ikke klarer å finne inspirasjonen til å spre masse kreativt og gøy her inne. Og jeg klarer ikke levere halvveis, det gjør meg så stresset at jeg får makspuls av bare tanken. Så.. Derfor tar jeg meg en pust i bakken nå i noen dager, og så kommer jeg tilbake med ny krutt den 27 juni!

LOGGING OFF ..

I mens jeg har fri skal jeg også bruke litt av tiden til å jobbe sånn smått med noe helt annet, som jeg gleder meg så til å dele. Det er noe annet som jeg brenner så inmari for – et helt nytt prosjekt jeg skal fortelle dere om ila sommeren…. Og best av alt? Jeg er sikker på at dere vil elske det! Vi sees igjen om syv dager ✨🙏🏼

34 kommentarer på “ÅRETS FØRSTE SOMMERFRI

 1. Anja skriver:

  Så vel fortjent. Selv om jeg vil savne bloggingen din så tror jeg det er viktig. Alle andre tar jo ferie fra jobben, så det må du også få lov til!! Jeg fikk kjip beskjed fra fysioen i dag, så jeg aner ikke helt hva jeg skal tenke. Hehe. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Nina skriver:

  Ønsker deg en good sommerferie! Det er velfortjent 🙂
  Håper neste uka byr på sol, familie og vennekos og maks avslapning <3

 3. Thea skriver:

  Ta deg ferie med god samvittighet Kristina! Det er virkelig fortjent. Gleder meg til du stikker hodet innom igjen om en ukes tid. I mellomtiden; kos deg masse, og nyyyyt fritiden og ferie. Tror alle leserne dine er enige om dette. Glad i du! Klem <3

 4. Malin skriver:

  Fine deg! Såklart vi unner deg det, du fortjener virkelig en pause. Håper du får en fin ferie, kos deg masse. Gleder meg til du kommer tilbake<3

 5. Ragnhild skriver:

  Det fortjener du, Kristina! Det blir helt klart noe som mangler hos meg, men unner deg virkelig et pust i bakken. Må du nyte feriedagene uten dårlig samvittighet! Ønsker deg en fin uke! Klem <3

 6. Jenni skriver:

  Så utrolig fortjent og det skulle bare mangle at du ikke skal ha ferie. De fleste av oss som jobber har både 2 og 3 uker sammenhengende ferie på sommeren. Nyt og kos deg deg masse. Vi lesere er her når du er tilbake. Stor klem fra Jenni

 7. Guro skriver:

  Hvis noen har et problem med at du tar deg noen veldig velfortjente fridager, så får de gå i seg selv og tenke hvordan de ville likt å gå gjennom året uten noen feriedager å se fram til. Alle har rett til å ta seg en ferie uten å tenke på jobb! Senk skuldrene, kos deg glugg og nyt ferien! 😀

 8. Karoline skriver:

  Det unner eg deg så mye! Og så må eg bare si at den kjolen her var helt NYDELIG til deg! Du har jo gått en del med kjoler i det siste og de kler du virkelig! Nyt ferien 😀

 9. Isa-Marie skriver:

  Velfortjent! Nyyt!
  Ser du tidligere hadde Muuto sin modul sofa, og har nå HAY. Har lenge vurdert å gå for Muuto, men kjenner ingen med erfaring. Er det en spesiell grunn til at du gikk over til HAY sin? Om den hadde en ulempe, eller at HAY hadde noen bedre fordeler. Kan jeg forresten spør hvilket stoff du har valgt også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *