ÅRETS FØRSTE SOMMERFRI

Dette har jeg faktisk gruet meg litt til å fortelle dere, men jeg håper dere kan unne meg det og tenke at det er greit 💛 I år har jeg nemlig bestemt meg for at jeg tilsammen skal ha meg to ukers fri fra blogg og jobb. Jeg har ikke hatt en så lang pause på de ti årene jeg har holdt på, men i år kjenner jeg at jeg trenger det. Ikke bare for motivasjonen sin del, men jeg som alle andre trenger å kjenne på følelsen av å ta seg ordentlig ferie fra det man jobber med alle dager resten av året. Få litt pusterom, rett og slett. Så, fra i dag tar jeg en uke borte fra bloggisen og alt som hører med. Den andre uken tar jeg derimot i slutten av juli, eller når enn det faller meg inn ila sommeren. Men dere skal selvfølgelig få beskjed, slik at dere ikke klikker dere unødvendig inn her og venter på oppdateringer.

Dette er en eneste tiden på året hvor jeg faktisk kan ta meg helt fri, resten av året er det så mye å gjøre at det er bare å glemme. Og vet dere hva? Jeg skal ingenting spesielt, men jeg skal nyte friheten og være slik normale mennesker er når de har ferie 😉 Hehe. Så er det jo heller ikke til å stikke under en stol at jeg har kjent på at bloggingen mildt sagt blir vanskeligere når jeg bor på et kott (aka mitt gamle jenterom) akkurat nå og bare ikke klarer å finne inspirasjonen til å spre masse kreativt og gøy her inne. Og jeg klarer ikke levere halvveis, det gjør meg så stresset at jeg får makspuls av bare tanken. Så.. Derfor tar jeg meg en pust i bakken nå i noen dager, og så kommer jeg tilbake med ny krutt den 27 juni!

LOGGING OFF ..

I mens jeg har fri skal jeg også bruke litt av tiden til å jobbe sånn smått med noe helt annet, som jeg gleder meg så til å dele. Det er noe annet som jeg brenner så inmari for – et helt nytt prosjekt jeg skal fortelle dere om ila sommeren…. Og best av alt? Jeg er sikker på at dere vil elske det! Vi sees igjen om syv dager ✨🙏🏼

47 kommentarer

 1. Kos deg! Senk skuldrene og nyt med god samvittighet – det er deg vel unt😊 💛

 2. Jeg har full forståelse for at du også trenger ferie, slik som alle andre! Ta deg en velfortjent ferie og kos deg masse! Gleder meg allerede til du er tilbake med nye oppdateringer. 😃 Stor klem

 3. Så vel fortjent. Selv om jeg vil savne bloggingen din så tror jeg det er viktig. Alle andre tar jo ferie fra jobben, så det må du også få lov til!! Jeg fikk kjip beskjed fra fysioen i dag, så jeg aner ikke helt hva jeg skal tenke. Hehe. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Ha en fin uke fri og nyyt, der fortjener du <3 Mange klemmer fra meg

 5. Ingenting å grue seg for!! Dette unner jeg deg såååå vanvittig <3 nyt uken med fri, kos deg glugg! Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

 6. Hvor er kjolen fra? 🙂

 7. Ønsker deg en good sommerferie! Det er velfortjent 🙂
  Håper neste uka byr på sol, familie og vennekos og maks avslapning <3

 8. Ta deg ferie med god samvittighet Kristina! Det er virkelig fortjent. Gleder meg til du stikker hodet innom igjen om en ukes tid. I mellomtiden; kos deg masse, og nyyyyt fritiden og ferie. Tror alle leserne dine er enige om dette. Glad i du! Klem <3

 9. Hvor er kjolen fra?

 10. Riktig, riktig god ferie til deg. Det er så fortjent. Kose deg masse med familie og venner 🙂

 11. Dette fortjener du! Vi er her når du kommer tilbake! Bloggernes største solstråle!

 12. Fine deg! Såklart vi unner deg det, du fortjener virkelig en pause. Håper du får en fin ferie, kos deg masse. Gleder meg til du kommer tilbake<3

 13. Det er vel fortjent! 🙌🏼 Håper du får en fin uke og at du får ladet opp batteriene skikkelig! 🤩💗

 14. Det fortjener du, Kristina! Det blir helt klart noe som mangler hos meg, men unner deg virkelig et pust i bakken. Må du nyte feriedagene uten dårlig samvittighet! Ønsker deg en fin uke! Klem <3

 15. MEN Kristina – hvor er den aldeles nydelige kjolen fra?? Forelsket <3

 16. Så utrolig fortjent og det skulle bare mangle at du ikke skal ha ferie. De fleste av oss som jobber har både 2 og 3 uker sammenhengende ferie på sommeren. Nyt og kos deg deg masse. Vi lesere er her når du er tilbake. Stor klem fra Jenni

 17. Vel fortjent med litt ferie. Nydelig kjole😍Kan jeg spørre hvor den er fra?

 18. God velfortjent ferie, Kristina 🙂 Nyt den <3

 19. Kos deg med ferie! Nydelig bilde av deg😊

 20. Hvis noen har et problem med at du tar deg noen veldig velfortjente fridager, så får de gå i seg selv og tenke hvordan de ville likt å gå gjennom året uten noen feriedager å se fram til. Alle har rett til å ta seg en ferie uten å tenke på jobb! Senk skuldrene, kos deg glugg og nyt ferien! 😀

 21. Det er så velfortjent – og denne lille pausen her kan du nyte med GOD samvittighet! =D

  Hvor er kjolen fra, forresten? Sykt fin på deg! 😀

 22. God ferie! Det fortjener du!

 23. Vi unner deg det. Takk for ærlighet og kos deg med ferie 😀

 24. Nyt en velfortjent ferie! 😘

 25. Det fortjener du, god ferieuke❤️

 26. Dette unner jeg deg virkelig. Ta ferie du med den beste samvittighet! Du jobber så hardt ellers. Kos deg med venner og familie, og glem i noen dager at du har en blogg 😘

 27. Det unner eg deg så mye! Og så må eg bare si at den kjolen her var helt NYDELIG til deg! Du har jo gått en del med kjoler i det siste og de kler du virkelig! Nyt ferien 😀

 28. Nyt friuken! <3

  Hvor er kjolen fra? Den var nydelig!

  Klem

 29. kose deg med ferie <3

 30. God ferie til deg Kristina 🌴🌞 det har du absolutt fortjent! Klem

 31. Så fin du er! Nyt ferie – vel fortjent 😁 må spørre, hvor er den fine kjolen kjøpt?

 32. God ferie, fine deg!!! Velfortjent <3

 33. Hurra for velfortjent ferie! Håper du nyter den maks! Klem <3

 34. God ferie! Hvor er kjolen fra? Den er nydelig!

 35. Kooooooooos deg! Det har du fortjent akkurat som alle andre!

 36. KOS DEG!! 🤗

 37. Det høres veldig fornuftig ut 🙂 Ingen dør av at du ikke oppdaterer på ei uke. God ferie!

 38. Nyt ferien 😀 Det fortjener du!

 39. Det fortjener Du! God ferie, fine❤

 40. Ta deg en velfortjent ferie, med god samvittighet Kristina! 😊
  Håper du koser deg masse 😊

 41. Sofie fra nord

  Vel unt fri, kos deg. Det fortjene du❤

 42. God sommer!! 🙂

 43. Ta deg fri med god samvittighet , d fortjener du 🙂 nyt uken, klem😊

 44. Kos deg! <3

 45. Velfortjent! Nyyt!

  Ser du tidligere hadde Muuto sin modul sofa, og har nå HAY. Har lenge vurdert å gå for Muuto, men kjenner ingen med erfaring. Er det en spesiell grunn til at du gikk over til HAY sin? Om den hadde en ulempe, eller at HAY hadde noen bedre fordeler. Kan jeg forresten spør hvilket stoff du har valgt også?

 46. Hvor er kjolen fra?😍

 47. Hvor er kjolen fra? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *