FAMILIEKRISE OG TANNBØRSTESMELLEN

Altså, fy faen. I går oppdaget jeg at jeg hadde pusset tennene med MIN FAR SIN TANNBØRSTE helt siden jeg flyttet hjem. Jeg SPYR! Det var han som hadde oppdaget uhellet som hadde skjedd, og dere kan tro det var en dritt med navnet Knollen som lo så hardt at jeg fikk lyst å slå han ned. Jeg for min del tror jeg må bestille time hos psykolog, for hvordan jeg skal la livet og familieforholdet gå videre etter dette her er virkelig ikke godt å si. Men det jeg skal begynne med først er å fikse meg en ny tannbørste mens jeg bor hjemme. Elektriske tannbørster som er helt identiske burde vært forbudt i absolutt alle husstander. Det må være på topp tre over ekle ting man skal få oppleve her i livet: deling av tannbørste med papsen…….

• • • • • • • • • • • •

Det er ikke barebare å bo hjemme på kottet som en gang var jenterommet mitt, men som mamma sier: jeg er heldig som får lov å komme hjem 🤓 Selv ser jeg på det som en selvfølge, men det har jeg fått beskjed om at det ikke er. Så da er det bare å føle seg både #blessed og #lucky tenker jeg. I dag har jeg uansett pakket med meg laptopen og rømt en liten tur til byen for å få smake på litt alenetid. Så nå skal jeg spise yoghurt bowlen min, drikke masse bulletproof kaffe og få unnagjort litt jobb her jeg sitter. Og så må jeg opp å snike litt på leiligheten min igjen, tenker jeg…. ♥ 

samsøe samsøe genser – hm skjørt – céline solbriller

18 kommentarer på “FAMILIEKRISE OG TANNBØRSTESMELLEN

 1. Anja skriver:

  Haha og ja, jeg er enig..Det må være på topp 3 over ekle familie ting!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  • kristinaandersen skriver:

   Vet ikke om jeg skal le eller grine, har ikke kommet over sjokket :O Haha.. Håper dagen din er fin, Charlotte <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Æææ, haha! Får grøsninger selv av bare tanken.. Det er søren meg like kvalmt uansett :O Tannbørsten vil jeg ikke dele med en sjel.

 3. kristinaandersen skriver:

  HAHA, ler meg ihjeeel! Svigermor av alle ting <3 Hater når det skjer! Godt man kan le i ettertid :p Ha en fin uke videre du også Ragnhild <33 Stor klem!

 4. Marie skriver:

  Ok, veldig merkelig spørsmål – men får du noengang «gnisselår» ved å gå i skjørt som det her en hel dag? En ting er når man går, men også når man sitter og slikt. Jeg har noen kilo mer enn deg, men sliter med å ha det behagelig uten å måtte ha en slik sykkelshorts under. Føler det er litt tabu og prate om, men når jeg har åpnet meg til venninner, skjønner jeg jo at selv de slankeste og fresheste venninnene mine får det i blant – og stadig bruker slike shortser selv.

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Marie! Gnissing av lår tror jeg faktisk alle jenter kan oppleve, uansett vekt <3 Jeg føler både meg selv og 90% av venninnene mine irriterer seg over dette :/ Jeg bruker ikke sykkelshorts eller noe sånt, men flere jeg kjenner gjør det. Det er jo supersmart! Men et lite tips kan være å spraye innsiden av lårene med spraydeodorant. Det funker faktisk skikkelig bra! 🙂

 5. Kristine skriver:

  Haha! Hysterisk morsomt 🙂 og ser for meg broren din godter seg bra .. jeg har 2 søstre og de hadde også frydet ser bra om dette hadde skjedd meg:) du har foresten den beste og ikke minst ekte bloggen jeg vet om! Og du er så utrolig fin og skjønn jente 🙂 klem

 6. kristinaandersen skriver:

  HAHA! Kanskje det er oss Karina :p Ler meg ihjel! Jeg tror det egentlig er en selvfølge at jeg får komme hjem, jeg har i hvert fall aldri fått et nei og kan aaaldri se for meg at døren her ville blitt lukket. Jeg har fortsatt egen nøkkel, selv om jeg har bodd for meg selv i snart ti år 😀 Haha! Trooor kanskje bare hun tøffer seg jeg altså :p

 7. kristinaandersen skriver:

  Heii Bente <3 Jeg er usikker på navn, men de selger den på LV i Oslo. Mener jeg betalte rett rundt 3500 kroner for den 😀 Klem og goood tur!

 8. Karoline skriver:

  Haha huff! Det minner meg om da jeg vasket ansiktet mitt med daddycool sin vaskeklut. Han sa jeg var trygg for han hadde nemlig ikke vasket rumpa si med den… Døøør :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *