MIN FAVORITT PESTOSALAT

pestosalat med masse godt

seranoskinke ♥ kylling ♥ chorizo ♥ rødløk ♥ paprika ♥ tomat ♥ ananas
fetaost ♥ plommetomater ♥ grønnkål ♥ mais ♥ ruccola
chilinøtter ♥ fullkornspasta ♥ grønn pesto

• • • • • • • • • • • •

Jeg fikk noen meldinger på instastory om jeg ikke kunne dele oppskrift på denne digge salaten vi hadde til middag i dag, og det er klart jeg kan! Oppskrifter går liksom litt i rykk og napp her hos meg, noen ganger er inspirasjonen der og andre ganger ikke. Men litt mer matglede må jeg prøve å få til her på bloggen, og vi starter allerede i dag ☺️ Denne pestosalaten er helt nyyydelig, og i dag hadde vi også focaccia stekt på grillen til. Mmm! En god start på den nye uka! Til helgen tenkte jeg faktisk å prøve meg på hjemmelaget jordbærkake. Alltid hatt så lyst til å prøve! Og siden jeg skal på skalldyrkveld til lørdag, er det jo en fin gest å ha med seg tenker jeg… ❤️

9 kommentarer

 1. Random spørsmål. Hvor er det best å kjøpe sengetøy i Kristiansand?

  1. kristinaandersen

   Elsker Kid Interiør sine sengesett, jeg 😀 Og Lexington <3

 2. Herlighet så digg denne ser ut! Flaks at vi har kylling liggende som vi må bruke opp idag 😀 Bare lurer på hvordan den er tilbredt hos dere? Stekt i panne i terninger? Hel i ovn? Krydret med noe spennende? Synes kylling i seg selv er utrolig smakløst og blir ofte tørt :p

  1. kristinaandersen

   Vi kjøpte ferdig grillet kylling 😀 Godt med litt grillkrydder på 😀 Men pestoen gir masse god smak, da!

 3. Jeanette

  åhh,dette så nyyydelig ut!

  1. kristinaandersen

   <3

 4. Martine

  Hei! Salaten ser rådigg ut, og jeg lurer på om du har en litt mer nøyaktig oppskrift? Tenker mengde av hver ingrediens type, eller kanskje du lager den på slump? 😀

 5. Salaten så nydelig ut!! Vil prøve 🙂 Men tar gjerne i mot full oppskrift om mulig? 🙂

 6. Kjøper du ferdig grønn pesto eller lager du selv? Si gjerne fra om du vet om noen gode ferdige 🙂 Ellers ser dette kjempegodt ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *