HELGENS PLAN: LITT AV ALT

I dag var det en sofagris som endelig dro seg på trening, med sånn halvveis godt mot. Hadde ikke lyst, men skulle liksom gjøre det uansett. Treningen varte derimot ikke lengre enn 20 minutter, så jeg kunne like gjerne droppet det. Jeg var passe flau når jeg hoppet av mølla og haltet ut av gymmet etter under en halvtime med aktivitet. «Hehe, hadeeeet – jeg skal i et møte». Skulle ikke i noe møte jeg vettu, men noen ganger er en hvit løgn greit. Men når det er sagt: nå holder det. Så til mandag er det tilbake til rutinene jeg egentlig elsker, og da joiner forhåpentligvis begge jentene jeg trener med også. Jeg klarer liksom ikke trene uten de, så da tar jeg helgen fri og gir meg selv to slumredager til.
Denne helgen har jeg ikke de store planene, noe som er skikkelig deilig. Så jeg ser for meg en helg med litt av alt, jeg! Litt vennekos, litt familiehygge og litt alenetid med serietitting. I kveld skal jeg i hvert fall ha datenight med Celina, gleeder meg til å se bestis igjen – nå er det nesten tre uker siden sist!

Ønsker deg en skikkelig fin fredagskveld
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

spania kjole - ysl veske - fendi solbriller

27 kommentarer på “HELGENS PLAN: LITT AV ALT

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har filmet litt når jeg typ har spilt inn «en dag i mitt liv» ..osv.. Men treningsfilmer blir det ikke, jeg er jo ingen treningsblogger 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Neii :/ Jeg vet ikke hva som skjedde med fargen min her, men fint så det ikke ut. Jeg har ikke selvbruning på meg nå 🙂

 1. Ida skriver:

  Herregud som jeg lo av snappen din! «Leter etter skohornet» og hele reisa med det hornet. Hahah. Herlig 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Han er så lei av meg nå :p Ble spurt på jobben hvordan det gikk med skohornet, og kom trampende hjem igjen med «nå er det nok». HAHA! 😀

 2. Lea skriver:

  Synes 20-30min hørtes ut som et kjempebra kompromiss når du egentlig ikke hadde lyst – all aktivitet teller eller hva? 😉 Bra jobba!

  • kristinaandersen skriver:

   Mnnjaaa, jeg spaserte på speed 5,7 – så det var ikke heeelt det store :p Haha! Men takk for oppmuntring <3

 3. Nina skriver:

  For en nydelig kjole!
  Og du, jeg må bare spørre.. for jeg synes at «off the shoulder» topper/kjoler (ja, egentlig alt) er veldig fine. Problemet mitt er derimot at de ikke holder seg off the shoulder! Har du et smart triks eller har jeg bare rett og slett ikke skuldre som er bygd for slike plagg?
  De toppene jeg har funker heldigvis som «vanlig» topp og, men irriterer meg over det uansett. De sklir liksom bare opp uansett, kan jo nesten ikke gå rundt som en statue heller, hahaha!
  Ønsker deg en kjempefin helg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Du er ikke den eneste som har lurt her Nina, haha 😀 Mitt tips er å heller gå en størrelse opp. Slike plagg skal ikke sitte supertrangt i skuldrene, da «eler» de seg oppover og man blir gående å draaa ned igjen cirka hele tiden :p

 4. Anja skriver:

  Tren litt for meg a! Løp løp!!! Hehe. Høres ut som en smart og deilig helg. Om du vil se en søt, fin og litt dramatisk film så kan du se «the choice» på Netflix!
  Jeg fikk beskjed i dag om at jeg ikke trenger operasjon. Men blir nok en uke med full sykemelding og så starter rehab!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  • kristinaandersen skriver:

   Deeen har jeg sett, Anja! Og den er så fiin <3 Elsker det aller meste av Nicholas Sparks 🙂 Så godt å høre at du ikke trenger operasjon, jeg tenker du ble lettet?? God klem <3

   • Anja skriver:

    Det er jo bra å ikke måtte operere. Men det å være skadet over en lengre tid, aldri vært det før så her må det jobbes med hodet også. Men det skal jeg klare!! Blir jo frisk igjen og da skal jeg briljere!! Hehe

 5. Victoria skriver:

  Ser du bruker mye sånne skulder-topper og kjoler. Jeg er veldig glad i dem selv, men på meg sklir de bare opp. De holder seg aldri rundt armene, men legger seg som en ufin krage som henger litt skjevt isteden. Hva er hemmeligheten for å få de til å være der de skal? Har jeg får små størrelser? haha, problemer da sju..

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg går ofte opp en størrelse i slike off shoulder plagg, nettopp pga det du sier. Jeg blir så frustrert hvis jeg må drive å dra opp og ned hele tiden :p Haha! Så, kjøp heller litt for stort enn for trangt er mitt tips <3

 6. Marthe skriver:

  Bedre å komme seg ut enn å sitte i sofaen! Man kan ikke alltid ha gode treningsøkter, men man styrker jo viljestyrken ved å faktisk ta skrittet å komme seg ut, så får man bare gå hjem dersom det fortsatt ikke stemmer etter 20 minutter. Med hund holder du deg uansett i aktivitet gjennom dagen!
  Selv ble treningen valgt bort for meg i går, satser på at motivasjonen kommet utover dagen i dag. Håper du har en super helg, får slappet av og ladet opp til neste uke! 🙂

 7. Ragnhild skriver:

  Hei, den off shoulder stilen du har hatt i det siste er så lekker! Men hvordan gjør du det med BH? Jeg har prøvd alt i fra de med tape og lim til vanlig stroppløs. Ingenting holder seg skikkelig på plass. Ikke har jeg noe spesielt stor str heller… Tips?

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg går uten, eller med de med tape som man limer på. De på HM her er veldig gode, sitter nesten FOR godt på huden 🙂 Test de ut? Koster sånn 149 kroner typ 😀 Klem!

 8. lixil skriver:

  Hahahaha, jeg lurer på om jeg begynner å få litt dysleksi (ja, jeg vet det ikke er noe man «får»), for jeg leste overskriften som «litt analt» og ikke «litt av alt», så jeg fikk litt sjokk! Haha, på tide å få litt søvn tror jeg!
  Uansett: du er flink som trente selv om lysten ikke var der! Alt hjelper <3

Comments are closed.