OPPUSSINGEN ER I GANG

Når man åpner døren til sin egen leilighet etter ti dager på reise, og føler man har overrasket Dexter i sin perfekte drapsmetode… Haha! Dere vet, han dreper og kutter folk opp, men blir aldri tatt – fordi han dekker alt fra gulv til tak i plast? Slik ser leiligheten min ut akkurat nå. Og når jeg kom inn hjemme med to kofferter på slep i dag, ble jeg litt sånn… hvaaa har jeg gjort mot den fine leiligheten min?

PROSJEKT: RENOVERING AV BAD OG VASKEROM

Det foregår jo renovering hjemme akkurat nå, så både bad og vaskerom har blitt helt revet ned mens jeg har vært på tur. Heldigvis har gutta som jobbet dekket alt så fint til, slik at jeg slipper at hele leiligheten støves ned. Men jeg skal ærlig innrømme at det klødde ganske bra i OCD-fingrene mine av dette synet, hehe. Det er likevel bare å styre seg, for jeg skal jo uansett ikke bo her akkurat nå. Tenk at innen tre uker skal både drømmebad og vaskerom forhåpentligvis være på plass? Fy søren så gøy! Jeg kan nesten ikke vente. Marmorfliser på gulv og vegger, den fineste glassdusjen og egentlig alt jeg har drømt om siden jeg fikk denne leiligheten. Jeg vet ikke om dere husker det, men leiligheten min var jo totalrenovert når jeg flyttet inn i den. Helt perfekt var den, bortsett fra disse to rommene som bare har… irritert meg litt. Men så kan man liksom ikke rive ned alt man ikke liker heller, spesielt med tanke på at badet egentlig var helt nytt når jeg flyttet inn. Nå har det derimot gått to år, og det føles helt innafor å sette mitt eget preg på disse to tingene. Det kommer til å bli så fiint!

• • • • • • • • • • • •

På siste bildet ser dere deler av badet, og i dag skal faktisk gulvet støpes. Ting går med andre ord fremover, og det er så spennende! Jeg må nok snike meg en tur innom morgen også for å se hvordan det blir. Gøy å følge med litt, selv om jeg ikke bor hjemme. Jeg har nemlig flyttet inn på jenterommet for en liten periode, fordi det er jo klin umulig å bo i en leilighet uten dusj og toalett. Og jeg har allerede fått streng beskjed av mamma at jeg må huske at jeg ikke bor på hotell (😂). Jeg har nemlig en dårlig vane med å tro jeg bor på Plaza når jeg er hjemme, så nå er det bare å ta seg selv i nakken og innse at ho mor verken er hushjelp, resepsjonist eller kokk. Lettere sagt enn gjort, men jeg skal prøve hardt. Så i dag var jeg rett og slett bare hjemme en snartur for å tømme kofferten etter ferien, for så å pakke den på nytt. Nå skal den derimot tømmes igjen, og jeg må prøve å gjøre det litt koselig inne på det lille kottet jeg en gang vokste opp på. Ha en fin torsdag så lenge, godtfolk ♥

16 kommentarer

 1. Hahaha åh elske kordan du skriv 😂 Blir så personlig og gøy å lese da!
  «Tror jeg bor på Plaza» ahhhahaha digge dæ!!

  1. kristinaandersen

   HAHA!! <3

 2. Lykke til! Elsker når bloggere renoverer, så gøy å få være med på prosessen😄

  1. kristinaandersen

   Så gøy å høre Mia 😀 Skal prøve å være flink til å ha dere med hele veien <3 Klem!

 3. Weee blir sikkert superfint!

  1. kristinaandersen

   Det tror og håper jeg å <3

 4. Elsker hvordan du kan få et innlegg om oppussing til å bli så gøy og morsomt! Du er herlig <3 Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Blir spennende å få bøtteknotten hjem igjen for noen uker vil jeg tro… haha!! <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Haha!! Bøtteknotten is hoooome 😀 Nyt helgen fine Charlotte <3

 5. Så gøy. Det høres ut som det kommer til å bli et drømmebad. Gleder meg til å se. Og du får huske på at du ikke bor på Plaza i mellomtiden! Haha. Jeg ligger rett ut på sofaen, jeg har rett å slett røket den store rette lårmuskelen. Krisestemning. Sykemeldt, vondt og venter på en ortopedisk legetime i morgen for å høre om jeg må operere….. åååå!!!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Ååå så kjipt å høre Anja :/ Stakkars! Hvordan skjedde dette? Sender deg masse gode tanker og god bedring, fy søren <3 Stor klem!

 6. Gleder meg til å se resultatet! 😀 Spennende med oppussing! 😉
  Hadde vært gøy om du fikk til en videoblogg med Eirik nå som du bor hjemme! 😀 hihi

  1. kristinaandersen

   Ooh, det må jeg prøve å få til Stine! 😀 Noe spesielt du ønsker av tema?

 7. Innafor å pusse opp et nytt bad etter to år? Det syns jeg egentlig ikke. Da kunne du like gjerne gjort det før du flyttet inn. Det er jo ingenting med tanke på at det bør vare i minst 20 år.

  1. kristinaandersen

   Jeg er helt enig 🙂 Men jeg hadde lyst og muligheten, så da ble det sånn.

 8. Digger humoren din og at du ikke må skrive som om alt er perfekt hele tiden 😀 Slik som mange andre.

  1. kristinaandersen

   <3 yooou

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *