BØTTEKNOTTEN PÅ TUR

levis skjørt - topshop topp - louis vuitton veske ✨

I følge min far ser jeg ut som en skikkelig bøtteknott med denne hatten. Er det noen som vet hva det betyr? For jeg gjør ikke. Men det har ikke stoppet meg fra å trampe rundt med denne forbanna hatten hver eneste dag siden vi kom til Cabo Roig. Eneste problemet er at den byttet passform i kofferten og gikk fra superfin til rar – men hatt må jeg ha, merkelig passform eller ikke. Dette er forøvrig den siste dagen på ferie, og her sitter jeg å spiser yoghurt nummer to til frokost. Det er nemlig på tide å stoppe opp med pain au chocolatene jeg har spist to av hver eneste dag etter frokost siden vi kom hit 🥐 Jeg har blitt så rundt i fjeset nå at jeg blir nesten bekymret, så en sukkerstopp er høyst nødvendig etter denne rakkefantoppførselen min. Dessuten har jeg funnet livets Skyr her nede, som smaker helt magisk godt med en slags saus av pasjonsfrukt helt i bunnen av begeret. Hadde vi hatt den hjemme, hadde jeg seriøst valgt den over godteri any day. YUM!

30 kommentarer

 1. Vil da tipse deg om denne: knallgod og med pasjonsfruktsaus i bunnen 😉
  https://www.alpro.com/no/produkter/plantebasert-alternativ-til-kvarg/go-on/pasjonsfrukt

  1. kristinaandersen

   TAKK Synne! Gjett om denne skal prøves 😀

   1. Jeg skulle også til å tipse deg om denne! Den er så sjukt god, og i tillegg så er det mer miljøvennlig og dyrevennlig å spise mer plantebaserte produkter 🙂 Vinn-vinn-vinn 😀

 2. er avhengig av hatt/caps selv i sola! og digre solbriller!
  Har du ikke fått trent i løpet av oppholdet? er en del øvelser man kan gjøre uten utstyr, men det er kanskje lettere sagt enn gjort på ferie.. liker moren og stefaren din å trene/være i aktivitet? er ofte vanskelig å få trent selv, hvis de man er sammen med ikke er like ivrige.. men uansett; en uke uten trening gjør ikke så mye fysisk – heller mer psykisk 😉 regner med at du kommer inn i gode hverdagsrutiner når du er hjemme igjen, du er jo så aktiv i hverdagen virker det som 😀

  1. kristinaandersen

   Nooope, jeg har trent to ganger + en gang en times tennismatch. Hadde med meg treningsstrikker og full pakke, men det skjer noe rart med treningslysten hver gang jeg er på ferie :p Heeelt sant, så fort jeg er hjemme er det tilbake til normale rutiner som er trening fem dager i uka. Så litt fri gjør ingenting 😀

 3. Lurer bare på hvorfor du hele tiden, i hvert innlegg, skriver «trampe rundt» «trampet opp til…» ?

  1. kristinaandersen

   Trampe = morsomt ord for spasere.

 4. Alpro har en med pasjonsfrukt i bunnen 🙂

  1. kristinaandersen

   Ble tipset om den her med link, så sjukt god ut! Må prøves asap 😀

 5. Haha, bøtteknott! Det er det lenge siden jeg har hørt. Min far sa ofte det også, men jeg har alltid bare ledd det vekk for jeg forstod ikke hva han egentlig mente med det :-p Og hallooo, på ferie skal man kose seg. For noen år tilbake regnet jeg faktisk ut hvor mange donuts jeg hadde fått i meg på 4 uker… For å si det sånn, tallet endte på 54. Det er to for dagen det, livets små gleder, haha!! Nyt siste dagen, fine <3 Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Haha! Bøtteknott må være det nye favorittordet 😀 54 donuts på ferie uker, ler meg ihjeeeel! Godt det ikke bare er meg som tar den helt ut når det kommer til å kose seg :p Nyt tirsdagen, Charlotte <33

  1. kristinaandersen

   Herregud, NAM! Den skal kjøpes så fort jeg er hjemme 😀

 6. Hvor er hatten fra? Veldig fin!

  1. kristinaandersen

   Heii Kristine! Den er fra HM 😀 Egentlig sjukt fin, den mistet bare passformen ned hit i kofferten :p

 7. Hehe, så morsomt – synes du kler hatten jeg!

  1. kristinaandersen

   <3

 8. Googler man bøtteknott så kommer det opp noen utrolige skjønne bilder i hvert fall, hehe 🙂 Koselig at dere har hatt en så fin ferie! Har du noen andre reiseplaner i sommer?
  Håper du får en fin kveld videre 🙂 Jeg ligger og ser på The Brave på Viaplay, hvis du ikke har sett den før, så burde du gi den en sjanse, ganske spennende, høy-tempo serie!

  1. kristinaandersen

   Haha, nå måtte jeg google selv 😀 Jeg er litt usikker på resten av sommeren, men jeg håper på en tur til 😀 Takk for serietips, LH! Det settes alltid pris på <3

 9. Den yoghurten er amaaaazing!! Kjøper den kvart år👐😍 den er også god med karamell i bunnen! Mmm!

  1. kristinaandersen

   Naaam 😀

 10. Livet er til for å nytes, spesielt på ferie. Du ser forøvrig nydelig ut uansett 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 11. Det er veldig lov å kose seg på ferie! Og du ser smashing ut uansett <3 Hvilken bredde er det på beltet ditt forresten, lurer på å bestille men er redd 4 cm blir for bredt?

  1. kristinaandersen

   Trooor det er 4 cm Kristine 😀 Litt i tvil, men jeg tror!

 12. Så morsomt å lese bloggen din og se de fine bildene dine, håper dere har kost dere masse ❣️

  1. kristinaandersen

   Vi har kost oss såå mye, Eva! Tuusen takk for lånet av det fine huset ditt, har vært helt magisk <33

 13. Du har så utrolig my fine sommerklær, skjørt,topper mm. Hvor kjøpe du alt det der ?

 14. Du ser helt nydelig ut Kristina, selv om du har vært på ferie 🙂

  1. kristinaandersen

   Snille <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *