BØTTEKNOTTEN PÅ TUR


levis skjørt - topshop topp - louis vuitton veske ✨

I følge min far ser jeg ut som en skikkelig bøtteknott med denne hatten. Er det noen som vet hva det betyr? For jeg gjør ikke. Men det har ikke stoppet meg fra å trampe rundt med denne forbanna hatten hver eneste dag siden vi kom til Cabo Roig. Eneste problemet er at den byttet passform i kofferten og gikk fra superfin til rar – men hatt må jeg ha, merkelig passform eller ikke. Dette er forøvrig den siste dagen på ferie, og her sitter jeg å spiser yoghurt nummer to til frokost. Det er nemlig på tide å stoppe opp med pain au chocolatene jeg har spist to av hver eneste dag etter frokost siden vi kom hit 🥐 Jeg har blitt så rundt i fjeset nå at jeg blir nesten bekymret, så en sukkerstopp er høyst nødvendig etter denne rakkefantoppførselen min. Dessuten har jeg funnet livets Skyr her nede, som smaker helt magisk godt med en slags saus av pasjonsfrukt helt i bunnen av begeret. Hadde vi hatt den hjemme, hadde jeg seriøst valgt den over godteri any day. YUM!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

29 kommentarer på “BØTTEKNOTTEN PÅ TUR

   • Veronica skriver:

    Jeg skulle også til å tipse deg om denne! Den er så sjukt god, og i tillegg så er det mer miljøvennlig og dyrevennlig å spise mer plantebaserte produkter 🙂 Vinn-vinn-vinn 😀

 1. bella skriver:

  er avhengig av hatt/caps selv i sola! og digre solbriller!
  Har du ikke fått trent i løpet av oppholdet? er en del øvelser man kan gjøre uten utstyr, men det er kanskje lettere sagt enn gjort på ferie.. liker moren og stefaren din å trene/være i aktivitet? er ofte vanskelig å få trent selv, hvis de man er sammen med ikke er like ivrige.. men uansett; en uke uten trening gjør ikke så mye fysisk – heller mer psykisk 😉 regner med at du kommer inn i gode hverdagsrutiner når du er hjemme igjen, du er jo så aktiv i hverdagen virker det som 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Nooope, jeg har trent to ganger + en gang en times tennismatch. Hadde med meg treningsstrikker og full pakke, men det skjer noe rart med treningslysten hver gang jeg er på ferie :p Heeelt sant, så fort jeg er hjemme er det tilbake til normale rutiner som er trening fem dager i uka. Så litt fri gjør ingenting 😀

 2. H skriver:

  Lurer bare på hvorfor du hele tiden, i hvert innlegg, skriver «trampe rundt» «trampet opp til…» ?

 3. Charlotte skriver:

  Haha, bøtteknott! Det er det lenge siden jeg har hørt. Min far sa ofte det også, men jeg har alltid bare ledd det vekk for jeg forstod ikke hva han egentlig mente med det :-p Og hallooo, på ferie skal man kose seg. For noen år tilbake regnet jeg faktisk ut hvor mange donuts jeg hadde fått i meg på 4 uker… For å si det sånn, tallet endte på 54. Det er to for dagen det, livets små gleder, haha!! Nyt siste dagen, fine <3 Klem
  http://www.charlottetunes.no

  • kristinaandersen skriver:

   Haha! Bøtteknott må være det nye favorittordet 😀 54 donuts på ferie uker, ler meg ihjeeeel! Godt det ikke bare er meg som tar den helt ut når det kommer til å kose seg :p Nyt tirsdagen, Charlotte <33

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Kristine! Den er fra HM 😀 Egentlig sjukt fin, den mistet bare passformen ned hit i kofferten :p

 4. LH skriver:

  Googler man bøtteknott så kommer det opp noen utrolige skjønne bilder i hvert fall, hehe 🙂 Koselig at dere har hatt en så fin ferie! Har du noen andre reiseplaner i sommer?
  Håper du får en fin kveld videre 🙂 Jeg ligger og ser på The Brave på Viaplay, hvis du ikke har sett den før, så burde du gi den en sjanse, ganske spennende, høy-tempo serie!

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, nå måtte jeg google selv 😀 Jeg er litt usikker på resten av sommeren, men jeg håper på en tur til 😀 Takk for serietips, LH! Det settes alltid pris på <3

 5. Kristine skriver:

  Det er veldig lov å kose seg på ferie! Og du ser smashing ut uansett <3 Hvilken bredde er det på beltet ditt forresten, lurer på å bestille men er redd 4 cm blir for bredt?

 6. Eva skriver:

  Så morsomt å lese bloggen din og se de fine bildene dine, håper dere har kost dere masse ❣️

  • kristinaandersen skriver:

   Vi har kost oss såå mye, Eva! Tuusen takk for lånet av det fine huset ditt, har vært helt magisk <33

Comments are closed.