I HELGEN HAR JEG ..

Noen bilder som summer opp de siste dagene sånn helt greit, hehe. Dere skulle derimot sett bildene av meg på svanen, de som blir liggende godt gjemt bakerst i papirkurven. Helt rød i pappen fordi jeg ble så hissig av å ikke klare å sitte på den sånn instafriendly. For er dere klar over hvor vanskelige slike svaner er ellere? Helt umulig å håndtere. Sånt blir man irritert av.

w e e k e n d  s p l a s h 🐬

I går tok jeg meg en liten fridag her nede sammen med familien, og det var skikkelig digg. Leve litt uten å trampe rundt med en speilrefleks på ti kilo slengende bak på skulderen, hehe. Siden sist har vi blant annet vært på roadtrip til La Manga, som ligger et lite stykke fra her vi bor. Faktisk likte jeg meg ikke der i det hele tatt, det jeg så syns jeg virket veldig stusselig og i skikkelig dårlig stand. Kanskje vi var på feil sted? Ikke vet jeg. Men vi fant et supercoolt spisested, da! Så det fortjener et lite tips. 1975: Escuela de Pieter – dra dit for en bedre middag helt nede ved stranden om dere en gang er på La Manga. Der hygget vi oss i flere timer med god mat og drikke. Ellers syns jeg Cabo Roig som vi bor på er veldig mye bedre, her elsker jeg virkelig å være. Nå har vi to dager igjen her nede før det er tid for hjemreise, og de skal nytes! Fin start på mandagen til dere, godtfolk 💛 Er alt fint hjemme?

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

15 kommentarer på “I HELGEN HAR JEG ..

  • kristinaandersen skriver:

   Heii skjønning <3 Så gøy du liker interiør her, det gjør meg glaaad 😀 De er fra Lyngby <3 God klem!!

   • Madeleine skriver:

    Det var det jeg trodde men jeg finner de ingen steder, ikke på nettet en gang.. Finner de bare i glass. De er vel i hvit porcelain? Hvor har du kjøpt De?:)

 1. Benedicte skriver:

  Du er et vanvittig godt forbilde! Viser at gode bånd til familie er viktig, og at riktige prioriteringer lønner seg. Bildene dine er også alltid smakfulle og fine, og du er en av de «proffe» bloggerne som klarer å ligge i toppen uten å spille på sjokkerende overskrifter og utfordrene bilder for å holde deg der. Synes også det er bra å lese at folk hr klart å komme seg ut av økonomiske problemer, det hjelper veldig å høre for en som sliter selv, god inspirasjon! STÅ PÅ!

  • kristinaandersen skriver:

   For en fin kommentar, Benedicte <3 Denne skal jeg lagre og gå tilbake til de gangene jeg trenger inspirasjon og / eller motivasjon 🙂 Så god du er!! Stor klem og tusen takk <3

 2. Elisabeth b.e skriver:

  Besøk gamlebyen i altea (sånne smale, bratte koselige gater) og avslutt med en lunch på strandpromenaden på cafe opera! Anbefales!

 3. Sara skriver:

  Blåser man opp disse svømmedyrene med munnen eller trenger du pumpe? Jeg har kjøpt en selv, men usikker på hvordan den skal blåses opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *