BEACH DAY

Annonse for COOLA.


Det er jammen ikke lov å klage på mandager når den starter med snorkling og bading på stranda i flere timer. Så utrolig magisk! I dag pakket vi nemlig med oss fult snorkleutstyr, svømmeføtter og hele pakka. Og det er jeg så glad vi gjorde, for vannet her er virkelig helt fantastisk fint. Kanskje ikke like fint som å dykke i Mexico, men det er likevel noe eget med å svømme dypt under vann med fisker og undervannsliv så langt øyet kan se. Sånt gir meg ro i sjela 🙏🏼✨

I strandbaggen min finner du masse forskjellig, men i dag kuttet jeg ned til det aller nødvendigste for noen timer på beachen. Solspray (med den diggeste pina colada lukten🍍), lipbalm med faktor, stort håndkle, litt frukt, isvann, iste og selvfølgelig solbriller. Pssst! Nå får dere 20% rabatt på all solbeskyttelse fra COOLA frem til 13.juni ✨

Har dere sett så nydelig? Elsk på denne stranda! Mil Palameras Beach 🐳

Nå blir det grillings med familien her hjemme i huset. Deilig å ha en hjemmekveld etter å ha fartet rundt flere kvelder på rad. Gambas med chili og hvitløk + masse digg står på menyen. Nyt kvelden, dere 🙏🏼

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

8 kommentarer på “BEACH DAY

 1. Linda skriver:

  Altså, kan du være så snill og kjøpe med en slik kjole tilbake til Norge – og dele ut på en konkurranse?.. som jeg vinner selvsagt 🙂
  Den var NYDELIG! 😮
  Og rund i fjeset er du hvertfall ikke! Skjønner hvordan du føler det. Jeg har spist så mye is i varmen at jeg føler meg som en hval i ansiktet. Så idag rettet jeg håret og la det fint i en midtskill og følte meg skikkelig som Elena Girlbert i The Vampire Diaries (aka vakker). Meeeeeeen i speilet er jeg mer som en oppblåst versjon av jenta fra the grudge! Hahaha.

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, så herlig du er 😀 Høres ut som meg selv det! Fikser håret som Kim Kardashian, men så er jeg liksom ikke henne likevel. Blir like sjokkert hver eneste gang :p

 2. Lena skriver:

  Hei! Ser mange har spurt om link til huset ditt. Skjønner ikke hvorfor det er så vanskelig å svare på eller finne. Du er jo veldig flink til å svare på det meste. Det må jo bare være supert for utleier når så mange ønsker å leie. Det virker nesten litt som om du ikke ønsker å vise til link. Men kanskje jeg har misforstått.

Comments are closed.