EN MAGISK KVELD

Det er alltid gøy å dra ut for å spise når man er i utlandet, spesielt i Spania syns jeg f.eks de har utrolig mye god sjømat. På torsdag la vi turen til La Barraca, en liten restaurant helt nede ved beachen som vi tilfeldigvis fikk øye på når vi var på kjøretur her i området vi bor. Og jeg er såå glad vi dro tilbake dit, for maten var helt innertier! Som vi koste oss der! Jeg og mamma bestilte hummer i en fantastisk kombinasjon av tagliatelle, chili, hvitløk og marinader. Noe av det beste jeg har spist innen sjømat, mmm! Så om dere en gang bor i nærheten av eller i Alicante, burde dere absolutt legge et besøk hit. Så koselig å sitte der på kvelden, med utsikt over sjøen i en helt magisk temperatur 🙏🏼 ✨

M I  F A M I L I A

I dag er planen å ha noen timer ved bassenget her hjemme, i tillegg til at jeg har lyst å komme meg ut for å spille litt tennis. Vi har anlegg her i området, så jeg har lyst å leie en bane og få trent litt. Godt å bevege litt på skrotten, den morgentreningen min jeg holdt på med har falt litt av kan du si…. Haha! Nyt lørdagen hjemme, godtfolk 💕

25 kommentarer

 1. Åhh så herlig dette så ut – maten, atmosfæren, smilende fjes – ferie på sitt beste😊 Og så flott du er i den kjolen! Kan jeg spørre om hvordan du synes den er i størrelsen? Jeg synes noen OM kjoler kan bli litt tight over bysten og overarmer..

  1. kristinaandersen

   TAKK Line, så koselig å høre <33 Jeg har kjolen i L, den passet akkurat til meg 🙂 Så, i denne ville jeg anbefale å gå opp en størrelse tror jeg. Klem!

 2. Det nederste bildet: vakreste jeg har sett!!!!

  1. kristinaandersen

   Skjønning <3 Tusen takk!

 3. Av deg, altså 🙂

 4. For en vakker familie! :=)

  Kos deg videre på ferie.

  1. kristinaandersen

   Snille deg!! Takk Elena <3

 5. Alltid like gøy å lese om reisene dine, Kristina! Virker som du og familien koser dere i Spania 🙂 Redigerer du bildene dine annerledes enn før? Har alltid syntes bildene dine har vært så fine, med friske og klare farger, men nå ser de nesten litt blasse ut?

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smak May Lene 😀 Prøver meg litt frem på lightroom om dagen, hehe. Selv er jeg fan av litt «blasse» bilder akkurat nå, ikke så sterke farger. Men, det kan jo endre seg 😀 Klem!

 6. Hvem er han unge? Har du enda en bror?

  1. kristinaandersen

   Det er min fetter 🙂

 7. Hei.
  Litt off topic, men du anbefalte serien GONE for en liten stund siden og jeg ble helt hektet. Er nå ferdig med den serien, og sliter veldig med å finne spennende serier, så tenkte å høre om du har noe som ligner som du har likt?

  God ferie <3

  1. kristinaandersen

   Heii Aurora! JA, jeg har faktisk et nytt serietips å komme med til deg 😀 Quantico på ViaPlay har jeg sett fem episoder av til nå, virker skikkelig lovende 😀 Sjekk den ut? Klem!

   1. Tusen takk, skal skjekke den ut! Elsker krim, og litt spennende saker men sliter som sagt med å finne noe. Har sett broen og GONE nå da. Ha en fin dag.

  2. kristinaandersen

   Heii Aurora! JA, jeg har faktisk et nytt serietips å komme med til deg 😀 Quantico på ViaPlay har jeg sett fem episoder av til nå, virker skikkelig lovende 😀 Sjekk den ut? Klem!

 8. Takk for tips ☺️ Trenger en spennende serie siden jeg også så ferdig Gone temmelig raskt 🙈

 9. Det nederste bildet av deg var virkelig sååå fint! Ser ut til at du koser deg maks. Du stråler om dagen!

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <33

 10. For en flott gjeng!

  1. kristinaandersen

   <3

 11. Hei,
  Du bør prøve Gambas al ajillo på den restauranten! Spiser det hver gang jeg er der, den er sykt god! ☺️

  1. kristinaandersen

   Oh, takk for tips!

 12. Vil anbefale Blindspot om dere ikke har sett den. Enda bedre enn Quantico 👌

 13. Er det rart å si at foreldrene dine ser SÅÅÅ koselige og hyggelige ut???

  1. kristinaandersen

   Åå det var koselig sagt <3 De er ikke så verst 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *