EN MAGISK KVELD

Det er alltid gøy å dra ut for å spise når man er i utlandet, spesielt i Spania syns jeg f.eks de har utrolig mye god sjømat. På torsdag la vi turen til La Barraca, en liten restaurant helt nede ved beachen som vi tilfeldigvis fikk øye på når vi var på kjøretur her i området vi bor. Og jeg er såå glad vi dro tilbake dit, for maten var helt innertier! Som vi koste oss der! Jeg og mamma bestilte hummer i en fantastisk kombinasjon av tagliatelle, chili, hvitløk og marinader. Noe av det beste jeg har spist innen sjømat, mmm! Så om dere en gang bor i nærheten av eller i Alicante, burde dere absolutt legge et besøk hit. Så koselig å sitte der på kvelden, med utsikt over sjøen i en helt magisk temperatur 🙏🏼 ✨

M I  F A M I L I A

I dag er planen å ha noen timer ved bassenget her hjemme, i tillegg til at jeg har lyst å komme meg ut for å spille litt tennis. Vi har anlegg her i området, så jeg har lyst å leie en bane og få trent litt. Godt å bevege litt på skrotten, den morgentreningen min jeg holdt på med har falt litt av kan du si…. Haha! Nyt lørdagen hjemme, godtfolk 💕

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

22 kommentarer på “EN MAGISK KVELD

 1. May Lene skriver:

  Alltid like gøy å lese om reisene dine, Kristina! Virker som du og familien koser dere i Spania 🙂 Redigerer du bildene dine annerledes enn før? Har alltid syntes bildene dine har vært så fine, med friske og klare farger, men nå ser de nesten litt blasse ut?

  • kristinaandersen skriver:

   Så gøy det faller i smak May Lene 😀 Prøver meg litt frem på lightroom om dagen, hehe. Selv er jeg fan av litt «blasse» bilder akkurat nå, ikke så sterke farger. Men, det kan jo endre seg 😀 Klem!

 2. aurora skriver:

  Hei.
  Litt off topic, men du anbefalte serien GONE for en liten stund siden og jeg ble helt hektet. Er nå ferdig med den serien, og sliter veldig med å finne spennende serier, så tenkte å høre om du har noe som ligner som du har likt?
  God ferie <3

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Aurora! JA, jeg har faktisk et nytt serietips å komme med til deg 😀 Quantico på ViaPlay har jeg sett fem episoder av til nå, virker skikkelig lovende 😀 Sjekk den ut? Klem!

   • aurora skriver:

    Tusen takk, skal skjekke den ut! Elsker krim, og litt spennende saker men sliter som sagt med å finne noe. Har sett broen og GONE nå da. Ha en fin dag.

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Aurora! JA, jeg har faktisk et nytt serietips å komme med til deg 😀 Quantico på ViaPlay har jeg sett fem episoder av til nå, virker skikkelig lovende 😀 Sjekk den ut? Klem!

 3. kristinaandersen skriver:

  TAKK Line, så koselig å høre <33 Jeg har kjolen i L, den passet akkurat til meg 🙂 Så, i denne ville jeg anbefale å gå opp en størrelse tror jeg. Klem!

 4. Linda skriver:

  Det nederste bildet av deg var virkelig sååå fint! Ser ut til at du koser deg maks. Du stråler om dagen!

 5. Mariell skriver:

  Hei,
  Du bør prøve Gambas al ajillo på den restauranten! Spiser det hver gang jeg er der, den er sykt god! ☺️

Comments are closed.