SITRONMARKED 🍋

Sitronmarked i Spania, noe av det gøyeste jeg vet om når jeg er her nede! Helt siden jeg var liten har vi reist masse rundt i Spania, og hver eneste gang har vi liksom måtte ta en tur på marked. Her finner du hundrevis av meter med bod på bob, hvor du kan kjøpe alt fra lokale bakevarer, klær, iskrem, kilovis av digg frukt, masse nips og dilldall…. Ekstremt masse jalla, men man kan også være heldig å finne noen unike og skikkelig fine skatter. Slik som i går, da fant jeg en helt nydelig sommerkjole. Og det gøyeste av alt? Sannsynligvis kommer jeg aldri til å se noen med samme, hehe.

 🍋 ✨ 🍋

Jeg fikk en kommentar før jeg dro om at det muligens ble solgt levende dyr på markedet, og fikk derfor helt panikk innvendig. Heldigvis var det ingen dyr til salgs akkurat her, men jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg ville reagert hvis jeg så det. Sannsynligvis hadde hele ferien gått med til at jeg hadde kjøpt alle dyrene som var der og turen hadde blitt ødelagt. Er det virkelig vanlig at det selges dyr på slike steder? Jeg har vært på masse markeder, men aldri opplevd dette. Heldigvis! Det er så mye triste dyreskjebner i utlandet at jeg blir helt dårlig, og desssverre er det ikke mye man kan gjøre med det. Annet enn å donere til frivillige organisasjoner og hjelpe til der man kan.
I går fikk vi forresten besøk av den fineste katten jeg noen gang har sett her i leiligheten, den var heeelt hvit og skikkelig fluffy. Prikk lik på lille Mercy til Kim Kardashian, hvis du husker den? Jeg døde helt, haha! Ble en liten ringerunde her i nabolaget, så fant jeg heldigvis eieren til den som forøvrig var verdens største dyreelsker. Lille rampen hadde sneket seg ut, og var heldigvis veeeldig glad for å komme hjem igjen. Slik gjør meg så glad å se, mennesker som elsker dyrene sine over alt på jord 💛Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

6 kommentarer på “SITRONMARKED 🍋

 1. Bell skriver:

  Ahh, seee den haugen med moreller! Nam nam, får vann i munnen jeg 😀 alltid masse digg frukt på slike markeder, SÅÅ mye mer smak i frukten der enn i Norge. Pleier du å prute?

  • kristinaandersen skriver:

   Ikke sant! Moreller er det beste som finnes 😀 Jeg er en veeeldig dårlig pruter, hehe. Blir helt klein, selv om jeg vet det er 100% normalt her nede 🙂

 2. Anna skriver:

  Hei Kristina!
  Ser du skrev i et annet innlegg at du er i Cabo Roig! Jeg skal dit i slutten av juli og lurer på om dette sitronmarkedet er samme plass eller litt utenfor? Tror du du kommer til å lage en cabo roig-guide? Hadde vært kjekt med tips 🙂 La Zenia shoppingsenter har forresten mange kule butikker hvis du skal shoppe en dag! Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Anna! Le Zenia har vi vært på to ganger, superfint senter 😀 Og så gøy at det er utendørs! Markedet ligger cirka tre minutt i bil fra her vi bor, men har dessverre ingen adresse å komme med :/ Klem!

Comments are closed.