EN DRØM AV EN KJOLE

Innlegget inneholder én annonselink.


Kjolen min fra Odd Molly finner du HER.  🌸

En av årets favorittkjoler fikk endelig komme på i går. Den er så fiiiin! Og etter ikke mindre enn seksti (!) spørsmål på instagram stories om hvor den er fra, klarte jeg å lete frem en link til dere. Yay! Men, en liten ting.. La meg bare ta opp elefanten i rommet med en eneste gang før noen andre gjør det: føttene mine. Milde moses! Jeg er 100% klar over at det ser helt krise ut. Men jeg ble influenced av min egen bestis før jeg dro, og kjøpte slike sokker med gudene vet hva av ingredienser som skal fornye huden på føttene. La meg bare si at de funket. Som faen. Så timingen til å prøve disse kunne ikke vært dårligere. Meg i et nøtteskall. Føler jeg ser ut som en vandrende gris om dagen, med føtter som skaller av og ser direkte disgusting ut. Men hva skal man gjøre når det er 29 grader og slippers vær? Jeg har ikke så mye annet valg enn å trampe rundt full av skam. Hjelper litt å ha fin kjole, da.

15 kommentarer på “EN DRØM AV EN KJOLE

 1. Charlotte skriver:

  Fin kjole, på en enda finere jente! Du stråååler <3 Jeg hadde aldri tenkt over beina dine, men nå jobber jeg i skobutikk og har sett det meste – så det der er ikke noe særlig disgusting i mine øyne, haha! Har litt lyst til å prøve sånne "sokker" selv, men tror jeg venter til det ikke er sandal-vær hele tiden! Håper du koser deg masse på ferie – unner deg det så absolutt <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  • kristinaandersen skriver:

   Takk Charlotte, du er så snill! Vent til det ikke er sandalvær døgnet rundt, så vil jeg tro det går litt lettere 😀 Haha! God helg, gi lille valpen en klem <3

 2. Therese skriver:

  La ikke merke til det før jeg leste! Tips: Skrubb føttene skikkelig med et håndkle etter et bad, så løsner det meste 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for tips Therese! Tenkte å prøve meg på litt desperat skrubbing i dag 😀

 3. Tine skriver:

  Er det sånne sokker du har brukt som får huden på føttene til å flasse av? 🙂 Det gikk hvertfall fortere med meg når jeg satt med beina i vann et par ganger i løpet av dagen! Da slapp jeg at det flasset og flasset i DAGEVIS! Så kanskje det er verdt å prøve hvis du vil ha fine myke føtter fortere. 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Riktig! Men jeg bader hele tiden her nede, og det blir ikke bedre. I dag skal jeg prøve å skrubbe av alt, håper det går – for jeg holder på å klikkkeeeee :p

 4. Jeanette skriver:

  Det er ikke bra å bruke slike produkter som gjør at føttene flasser voldsomt! Huden vil etterhvert blir sår og skjør og vil hardne til etterhvert for å beskytte seg selv. Og da er jo alt bare bortkastet.

  • kristinaandersen skriver:

   Godt mulig, meeen det funket denne gangen 😀 Pleier ikke gjøre det mer enn en gang i året.

 5. kristinaandersen skriver:

  Den skriver jeg under på, haha! Og tuusen takk Jenni, vi koser oss masse 😀 Lykke til med hagearbeid i dag, nyt helgen <3 Stor klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  De er så gamle at det er hull i dem under, hehe. Kjøpt i Cannes for tre år siden 🙂 Klem!

 7. Anne Lise skriver:

  Du er VAKKER! Og jeg blir så glad av å lese bloggen din! Variert, inspirerende og ekte.

Comments are closed.