ET LITE TIPS FRA MEG

R A S P B E R R Y  L O V E

• • • • • • • • • • • •

Et lite sommertips fra meg på tampen av dagen 💕✨ Denne lille saken fra Clarins er jeg helt hekta på! Og jeg har googlet i en halvtime nå, i håp om å kunne gi dere en link til akkurat denne fargen. Men det ser ut til at det er utsolgt i alle nettbutikker, så kanskje dere kan finne lykken i et parfymeri? Dette er nemlig favorittglossen om dagen, den heter Instant Light Lip Comfort, og er i farge nummer 4. Gir en helt perfekt rosafarge til leppene, som faktisk varer ganske lenge. I hvert fall helt frem til man drikker, hehe. Min fave! Så fint med en litt frisk og naturlig farge på leppene nå om sommeren 🌸

6 kommentarer

 1. Hei fine deg <3
  Har du noen boktips til sommeren og ferie? 🙂
  Stor klem fra meg

  1. kristinaandersen

   Heii Celli! Jeg eeelsker å lese på ferie 😀 Holder på meg ei på denne turen, kan tipse dere om den hvis den er god. Et lite boktips: Drapene I Baneheia. Superinteressant og viktig bok, anbefales! Per Fuggeli sin bok Døden Skal Vi Danse er også helt magisk. Og alt av JoJo Moyes elsker jeg 😀 KLem!

 2. Et lite tips fra meg, mener du vel!

  1. kristinaandersen

   Må jeg komme å slå deg ned?

 3. Hei Kristina🌸
  Lurer på om clarins glossen er nr.2 siden den heter raspberry?
  Håper du storkoser deg og nyter alt det fine du opplever nå☀️
  Klem🙋🏼

  1. kristinaandersen

   Det er nummer fire <3 Takk snilling!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *