PYNTA TIL MORGENIDYLL

Meg: er det bare meg, eller så jeg ut som en rik frue på disse bildene?
Mamma: syns du så fattig ut, jeg.

Og så lo alle seg ihjel rundt bordet, selvfølgelig. Og mamsen ble selvfølgelig superstolt over sitt eget gullkorn. Slike ting jeg delte mye av før, og vurderer sånn smått å begynne med igjen. Rekk opp hånda alle som savner nettopp ‘ukens gullkorn’? Haha! Det er kanskje ikke heeelt sånn her jeg ser ut til frokost hver eneste dag på ferie (faktisk ikke i nærheten en gang), det blir fort at jeg tramper ut med en tutt på hodet og setter meg ned for å spise som et normalt menneske – ikke som en nyrik russer som nettopp har parkert yatchen på båtplassen bak i hagen. Men i går pønta jeg meg litt da, med hatt og greier 😉 Og da tar man så klart bilder, masse bilder.

VACAY MOOD

Jeg sitter forøvrig å blomstrer på samme sted akkurat nå også, i dag skal vi nemlig avgårde på marked og jeg gleder meg så innmari! Sitronmarket i Spania, det har vel de aller fleste hørt om? Selv om det går mest i masse rart og jalla greier, så kan man faktisk finne noen fine skatter iblant alt tullet også. Håper å finne meg noen fine tunikaer i hvitt, det er så sommerslig og fint! Koselig er det uansett, det minner meg om da jeg var tenåring og dro med meg hjem alt jeg fant av 100% ekte Louis Vuittiiiin og Gøcci 😉 Haha! Goodtimes. Ha en herlig start på dagen, godtfolk!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

44 kommentarer på “PYNTA TIL MORGENIDYLL

 1. Anja skriver:

  Så herlig. Det fantastisk ut. Kos deg masse. Ferie, ferie, ferie. Digg!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Marie skriver:

  For en deilig frokost, skulle gjerne ha sittet rundt det frokostbordet! Du stråler virkelig om dagen, Kristina! Kos deg masse på ferie og nyt det, det har du fortjent <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så god du er, Marie!! Tuuusen takk <3 Håper alt står fint til hjemme 😀 Klem!

 3. Trine skriver:

  Hei! Veldig stilig antrekk:-) digger den hvite blusen! Kan jeg spørre om hvor både skjørtet og blusen er fra?

 4. Christiane skriver:

  Jeg begynte å lese bloggen din pga gullkornene! Hahaha, det er mange år siden. Hadde vært så gøy om du startet igjen:D

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, så nydelig! Husker folk eeeelske de sjukt idiotiske gullkornene :p Ler! Skal se om jeg ikke kan notere litt fremover og dele med dere, Christiane 😀

 5. Silje skriver:

  Jeg savner virkelig ukens gullkorn!! Det var så morsomt, kunne tenke på gullkornet i flere dager, haha!

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, så herlig Silje! Skal se om jeg ikke kan få notert meg noen ila ferien 😀 Klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  Haha! Det er hjemmelaget jordbærsylt vi har med hjemmefra 😀 I tyttebærglass, hehe.

 7. kristinaandersen skriver:

  Huff, ble helt dårlig når jeg så denne kommentaren din Jenny :/ Heldigvis så vi ingen dyr på markedet.. Om vi hadde gjort det hadde nok hele ferien min blitt ødelagt. Blir helt knekt av hvor dårlig mange dyr har det i utlandet :/

 8. Kristin skriver:

  Jeg hadde faktisk tenkt til å spørre om du kunne begynne med ukens gullkorn igjen 😀 Det var så gøy, så et stort ja til det!

 9. Maria skriver:

  Kos deg masse på tur Krisitina! Det ser så deilig og fint ut der! Og solbrillene dine var så fine! Hvor er de fra?

 10. Marit skriver:

  Jaa, del gjerne både gullkorn og annet fra familien din! Familietid er jo det aller beste som fins 🙂
  Nå har jeg tråla hele Finn, men finner ikke denne leiligheten… 🙁

 11. Hei skriver:

  Jeg skulle aldri bli en slik «fanatisk veggis», men på et tidspunkt er det ikke til å unngå. Jeg kjenner en klump i magen når bloggere med så stor påvirkningskraft legger ut så mange «fristende» bilder av kjøtt og idylliserer kjøttspising i så stor grad, uten å på noen som helst måte prøve å inspirere til litt flere kjøttfrie måltider.
  Og det gjelder spesielt deg som tilsynelatende er SÅ opptatt av dyrevelferd. Du blir helt fra deg av å tenke på hundefestivalen i Kina, men ikke av å tenke på dyr i Norge (eller på ferie) som går gjennom tilnærmet groteske behandlinger.. :/
  Det er ikke ment for å være vrang, men kritisk og konstruktiv – håper du oppfatter det slik.
  Ha en fin ferie 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg er enig med deg i det du sier, Hei.. Og vet jeg burde vært vegeterianer for lengst med tanke på hvor glad jeg er i dyr. Så jeg har ingen planer om å forsvare meg her <3

   • Hei skriver:

    Det var et fint svar av deg 🙂 Bra du er bevisst på det! Men jeg har så lyst til å utfordre deg til å gjøre noe med det! For eksempel ha regler om at du ikke skal lage mat med kjøtt hjemme, men være tilbøyelig til å spise det når du får det servert?
    Eller kun spise kjøtt to dager i uka?
    Jeg ble overrasket over hvor utroooolig lett det var, både for meg og for de rundt meg å tilpasse måltidene 🙂

    • kristinaandersen skriver:

     Hva som angår hva slags «regler» jeg har eller burde ha, er ikke opp til andre enn meg. Du skal være litt forsiktig med å gå frem på den harde måten du gjør, jeg vet du mener det godt og støtter en god sak – men slik oppførsel gjør at mange ser på vegeterianere som ekstreme og slitsomme mennesker. Jeg spiser forøvrig ikke kjøtt mer enn to til tre dager i uka når jeg er hjemme:)

   • Marie skriver:

    Hei Kristina! Jeg er vegetarianer, men synes ikke noe om et slik press som du får her. Vi har da alle spist kjøtt, oss vegetarianere også en gang, så jeg er lite fan av å kommandere og gi skyldfølelse på slik måte som «Hei» gjør (selv om hen mener det godt!). Du gjør mye for dyrevelferd allerede Kristina, og jeg ser hvor innmari mye du bryr deg om dyr. Tror alle blir påvirka her til bedre dyrevelferd, selv om du legger ut bilde av kjøtt 😉 Alle kan gjøre litt, men ikke alt. Spis det du vil, du er uansett et menneske med hjerte av gull selv om litt salami kommer i magen! Kos deg på ferie!
    Klem fra vegetarianer
    PS: Er det mye vegetarmat i Spania? Føler mange land ligger langt bakom i utvalget.

    • kristinaandersen skriver:

     Takk for fin kommentar Marie! Mennesker som deg altså, det er slike man får lyst å lære av og lytte til <3 Mnnja, kommer helt ann på hvilken butikk du besøker. Det er ikke så alt for mye å skryte av her vi er, men de store kjedene har litt 🙂 Stor klem!

 12. Vilde skriver:

  Tips til blogginnlegg!!
  Jeg er fast leser, og jeg blir alltid like fascinert av hvordan moren din danderer maten når dere spiser familiefrokoster (regner hvertfall med at det er henne?) ! Jeg skulle så gjerne ønske at brunchen jeg serverer til jentegjengen, eller bursdagdfrokosten til kjæresten så like bra ut!
  Mitt ønske er derfor følgende: få din mor til å dele tipsene med oss! Lag gjerne et steg-for-steg innlegg med hvordan man danderer og pynter for eksempel ostefatet, skinkefatet, brødkurven osv.

  • kristinaandersen skriver:

   Haha, så herlig Vilde! Kommer nok ikke til å skje, men skal hilse mamsen – da blir hun fornøyd 😀

Comments are closed.