EN LITEN HOUSETOUR

Jeg er alltid så nyskjerrig på hvor andre bor når de leier hus på ferie. Og kan derfor ikke fatte hvorfor jeg aldri har delt bilder fra noen av de sykt freshe husene vi har bodd i når vi er på reise?! Jeg tenker kanskje at det ikke er så interessant, men jeg syns jo sånt er helt sjukt gøy og siden jeg mener dere er mine sjelevenner – så kjører jeg på 😉 Her kommer et lite bildedrys fra årets feriehus ☀️

THIS YEARS SUMMER HOUSE 🌴

Det er så fresht her! Livets takterrase, som jeg nå skjønner jeg en gang i fremtiden må få meg selv. Tenk å ha en sånn hjemme, da? Så deilig! Ellers er det to soverom, to bad og alle disse greiene man setter pris på når man skal leie feriehus. Mange av dere har spurt hvordan vi pleier å gjøre det når vi er på reise, og vi har vel aldri egentlig gjort noe mer fancy enn at vi tråler Finn.no etter freshe hus og leiligheter. Vi er like glad i begge deler. Jeg syns det er superenkelt å finne fine bosted der, og ikke minst er det trygt. Vi har i hvert fall ikke bommet en eneste gang, og det er jammen ikke verst! Jeg vil anbefale absolutt alle som skal på reise med flere å leie et felles bosted. Det er så mye mer sosialt, og ikke minst hyggelig! Da kan man bruke sene kvelder til å grille hjemme noen dager også, spise god frokost med mat fra de lokale butikkene og ikke minst så får man mye mer tid sammen. Ofte er leie av både hus og leilighet i utlandet faktisk billigere enn hva hele oppholdet ville kostet på hotell, så det er jo også noe å tenke på. Pluss at man generelt får mye mer for pengene. Dette er jo så utrolig mye mer hyggelig enn å sitte på et lite hotellrom å sture når dagen er over, hehe.

• • • • • • • • • • • •

I går var vi alle slitne etter en forsinket reise ned hit, så det ble grillkveld her i huset. Så innmari koselig med den fine grillen på utsiden, som dere ser på ett av bildene. Her har jeg nettopp våknet, og i dag ble det av en ulende alarm. Hele huset sover enda, så jeg har nettopp gjort meg ferdig med litt jobb og tenkte å starte dagen med en utendørs treningsøkt. Prøver å ikke miste treningsrutinene helt denne gangen når jeg er på ferie, det blir så mye god mat og kos i disse dager at jeg trenger treningen for å ikke gå helt i kjeller’n mentalt. Haha! Så, en liten joggetur i solsteiken og en hjemmesnekret økt inspirert av de vanlige crossfit-timene står på menyen. Jeg har med meg diverse treningsstrikker hjemmefra, så her er det dessverre ingen unnskyldninger å hente 😛 Lets do this!

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

17 kommentarer på “EN LITEN HOUSETOUR

 1. Marit skriver:

  Utrolig lekker leilighet, takk for titten! Jeg er som deg, elsker å se slike bilder 🙂 Vi elsker å reise, mest på cruise, men alltid åpen for noe annet og dette fristet faktisk. Har du link til leiligheten? Hadde vært moro med reiserapport, med tips til restauranter, severdigheter/sightseeing, shopping, strender og slikt 😉
  Ha en fortsatt fin ferie med familien, Kristina – gleder meg til neste innlegg fra deg 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg elsker også Cruise, det er jo livets reisemåte spør du meg 😀 Meeen, det er også digg med noe annet i blant! Vi har leid av privatpersoner 🙂 Og ja, et innlegg med tips skal jeg prøve å få til. Klem!

 2. Ida skriver:

  Hvor fant du denne leiligheten, Kristina? Var det via AirBNB? Kan du linke til leiligheten please, har lyst å leie denne med noen venner i sommer 🙂 Tusen takk!

 3. bell skriver:

  WOW! Den uteplassen da! Og deeeeeeeen takterrassen *hjerte hjerte hjerte* 😀 Ser kjempedeilig ut! Kan du prøve å få vist noen trenings-øvelser som du gjør? et eghet trenings-reise-tips-innlegg? hihi! Gleder meg til flere oppdateringer fra ferielivet <3

  • kristinaandersen skriver:

   Ikke sant, er så fint 😀 Tenkte faktisk å få til et sånt innlegg til dere! Så det skal komme ila ferien 😀 Herlig å høre Bell! God klem <3

 4. Maren skriver:

  Herreguud, så fint! Man får så veldig mye mer ut av oppholdet når man bor «lokalt» enn på et overbefolket hotell der man møter de samme i frokostbuffeten hver dag. Kos deg!

 5. Rebekka skriver:

  Sykt fint hus!
  Du la aldri ut innkjøpene etter byturen med bestemoren din, og jeg er så sykt nysgjerrig på alt det fine du fikk med deg. Kommer innlegget snart? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Det var noen solbriller og en sommerkjole jeg var så fornøyd med, haha! Skal se om jeg ikke kan få knipset noen snart 😀

 6. Jannicke skriver:

  Ser innmari deilig ut – kos deg masse og nyt ferien 🙂
  Lurer forresten på om dette er i Alicante, eller om det er et område utenfor?

 7. Jeanette skriver:

  Er det denne ferien din bror ikke ville bli med på? Mulig han angrer litt når han ser disse bildene 😉

Comments are closed.