NOE AV DET GØYESTE I UTLANDET

.. er å raide matbutikkene for alt det digge vi ikke har i Norge ♥

DESTINATION: ALICANTE

Den beste følelsen, haha! Endelig har vi ankommet Alicante, og det første vi gjorde i morges var å dra rett på matbutikken. Elsk! Jeg syns det er så gøy! De har jo så utrolig mye digg, og så er det så gøy å kjøpe masse nytt man ikke har prøvd før. Skyr fant jeg også her, med blant annet jordbær og pasjonsfrukt. Muuums! Men det ble mer enn disse to posene jeg holder her, for å si det sånn. Dette er bare mine, for barnslig som jeg er klarer jeg ikke gi meg med å måtte fylle opp en egen handlekurv selv. Kan ikke ha alt felles, si 😉 Nå er i hvert fall både kjøleskap og frys fylt opp i huset, så ingen tvil om at vi skal kose oss her i dagene fremover. Og angående feriehuset vi har leid, det er så fint! Skal ta meg en runde og knipse litt bilder, så skal jeg få delt her slik at dere også kan se. Håper alt står fint til hjemme, her står soling og basseng på planen 🙏🏼✨

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

7 kommentarer på “NOE AV DET GØYESTE I UTLANDET

  1. kristinaandersen skriver:

    Så herlig Hilde! Da har nok du bedre peiling enn meg, siden det er første gang jeg er her 😀 Kommer med tips hvis jeg kommer over noe bra! Klem

  2. kristinaandersen skriver:

    Vi har leid via privatperson 🙂 Bruker som regel Finn.no, syns det funker veldig bra. Klem!

  3. kristinaandersen skriver:

    Takk for tips Therese! Vi snakket faktisk om marked i dag, så dit må vi få tatt turen mens vi er her 😀 Er jo så mye gøy å se på! Zenia Boulevard må vi også besøke, kjørte forbi dit i kveld og gleder meg til å stikke innom 😀 Så heldig du og familien er som har feriehus på en så fin plass! Koser oss noe veldig her 😀 God klem!

Comments are closed.