SOMMER I HEIMEN

Goood onsdag, dere 💛 Litt senere enn jeg egentlig hadde tenkt å si god morgen til dere, men bloggen har vært nede siden i går kveld. Beklager det, men nå ser alt ut til å fungere igjen. Yay! Her har jeg startet dagen på trening sammen med Celina, i dag stod tidenes beinøkt på planen og jeg trodde at rumpa skulle ta fyr i et lite sekund. Diiiigg! Etterpå dro vi avgårde for frokost i solsteiken – smoothiebowls og ferskpresset juice. For en koselig start på dagen, nesten litt feriefølelse.

HOME SWEET HOME

Ellers har jeg fått litt sommerfølelse her hjemme. Masse grønne planter, og litt forandring nå som sommeren endelig er her for fult. Følte det var så lenge siden jeg hadde hatt interiør på bloggen, så igår fikk jeg knipset litt bilder til dere. Hva står på planen din i dag? Her skal jeg komme meg i dusjen, og så finne ut om jeg skal bruke dagen til hjemmekontor eller ta meg en en liten tur på stranda. Har lyst til sistnevnte, men fornuften heller mot førstnevnte…. Haha! Vi får se om yolo-mennesket i meg våkner. Ønsker dere en kjempefin dag! Så sees vi igjen litt senere ✨

17 kommentarer

 1. Bloggleser93

  Hei 🙂 Så fine blomster. Hvor høy er Lyngbyvasen din?

  1. kristinaandersen

   Jeg har i alle størrelser på de vasene <3

 2. Kan du ikke blogge litt rumpeøvelser 😀

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg! Tenkte å komme med noen morsomme økter når jeg er på ferie 😀

 3. Lekkert

  Er spisebordet Bolia elsker det men samboer vil ha det vi har
  men jeg ønsker og bytte hatt mitt store hvitoljet eikebord i 12 år

  Så leter etter god unnskyldning for og bytte ha ha

  1. kristinaandersen

   Det er Bolia, ja 🙂 Haha! Vis han bildet og krev bytting 😀

 4. Håper du får en magisk onsdag, fine!! Yolo <3 hihi
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Samme til deg (og lille valpen), Charlotte <33

 5. Anne Marte

  Hei 😊 hvor er de fine lyktene med skinnrem fra?

  1. kristinaandersen

   De er fra Søgne Home 🙂

 6. Cecilie

  Hvor er det fine teppet fra? 😀

  1. kristinaandersen

   Heii Cecilie 😀 Det er fra Hermes 🙂 Klem!

 7. Herregud du har et så utrolig rent og ryddig hjem, haha! Alt bare skinner! Men så fint med litt grønt også har du det jo så hyggelig ellers også 🙂 Håper du har en fin kveld!

  1. kristinaandersen

   Haha! Beste komplimentet jeg kan få, takk Thea <3

 8. Linda Forfot

  Hvor er de runde speilene fra?

  1. kristinaandersen

   GUBI 🙂

 9. Hvor er den blanke vasen fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *