FAVORITTER FOR SOMMERKROPPEN

Annonse: i samarbeid med EFI.


SOMMER , SOL OG BARE BEIN

Sommeren er her for lengst, og det betyr fort en ting. Huden skal vises! Noe som igjen betyr at hår må fjernes, hehe. Jeg har alltid sverget trofast til barbering, dette med voksing og styr er virkelig ikke noe for meg. Hakke tid til sånt, si! Dessuten skjer det ikke at jeg løper rundt med hår i flere uker på leggene for å liksom spare ut… Usj, hvem gjør sånt? Haha! Jeg har to favoritthøvler jeg har brukt de siste fire årene, og kommer aldri til å kutte de ut. Disse henger fast i dusjen min, noe som gjør barberingen mye enklere – våtbarbering er i mine øyne den kjappeste og enkleste måten å fjerne hår på. Er man flink til å smøre seg med bodylotion etterpå, blir huden silkemyk og så utrolig fresh 💛

INTUITION SENSITIVE CARE 🌸

Intuition sin høvel er stor og god, slik at du raskt kan sveipe gjennom leggene uten å bruke lang tid. Min absolutte favoritt for barbering av kroppen! Den inneholder allerede innebygget såpe og lotion, så slipper du bruke tid på å smøre inn legger og kropp med dette før du skal barbere. Denne er så fantastisk god, gir ikke nupper eller irritert hud etter barbering. Såpen i barberhøvelen skummer i kontakt med vann, og er tilsatt 100% naturlig aloe vera og E-vitamin. Livets barberhøvel (haha!) som er den beste jeg har prøvd noen sinne.

QUATTRO BIKINI 👙

Den eneste 2 i 1 høvelen som både kan barbere og trimme, helt genialt! Denne snertne saken er liten og nett, noe som gjør det lekende lett å barbere mindre områder med full kontroll. Med andre ord er det slutt på å skjære seg eller kløne det til i dusjen, noe jeg absolutt setter pris på. For selv om denne er batteridrevet, så tåler den selvfølgelig vann! Den har innebygde smørestrimler med hudpleiende ingredienser, men du kan også bruke barberingskum som gjør at du blir ekstra glatt og myk – uten irritasjon rundt bikinilinjen.

LYST Å PRØVE?

Nå kan du bestille Quattro Bikini og en stor boks barbergel til halv pris HER og/eller en komplett Intuition startpakke til kun 39 kroner HER. Etter dette kan du selv velge hvor ofte du ønsker å få tilsendt høvler hjem til deg, og dette kan du lese mer om direkte på nettsiden. La meg også få si at dette med å få høvler rett hjem i postkassa er sjukt hverdagsluksus, hvor du sparer både tid og penger. 💛

11 kommentarer

 1. Camilla

  Et helt annet tema, men hvor er skjørtet ditt fra? Det var kjempefint, og du ser strålende ut 😄💫 Ha en fortsatt fin uke!!😍

  1. kristinaandersen

   Heii Camilla! Det er fra Vero Moda 🙂 Klem!

 2. Hvor er toppen fra? Så fin 😍

  1. kristinaandersen

   Nelly, men utsolgt :/ Fra i fjor.

 3. Helt forkastelig at folk kan oppføre seg sånn . Mobbing og slik oppførsel bør slås ned på fra tidlig alder av,- slik at folk lærer å oppføre seg ordentlig…. Jeg håper vi går mot bedre tider i samfunnet når det kommer til å oppføre oss skikkelig mot hverandre.

  Mine legger er totalt avmagret fordi jeg har null muskulatur. Noen burde minne seg om at der viktigste er å fungere og være frisk!

  1. kristinaandersen

   Det håper jeg også, kjære deg. Vi må heie på hverandre og være snille mot hverandre <3

 4. Jeg ser at kommentaren min ble postet til feil innlegg. Beklager 😀

 5. Kristina – du er helt fantastisk nydelig🌸 aldri la noe eller noen si noe annet💪🏻

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 6. Apropos å løfte hverandre opp, la folk være seg selv – så synes jeg kanskje ikke det er riktig holdning å si «usj» til hår på leggene. Jeg er helt enig i at det kanskje ikke er det peneste, men syntes ikke du trenger å skrive sort på hvitt at det er «usj». 🙂

  1. Helt enig. Er egentlig litt slemt sagt 🙁
   Mange jenter som velger å heller vokse. Er de ekle liksom?

   Uansett. Ville også bare si at jeg digger podcasten deres! Sååå morsomme dere begge er ❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *