EN BLOMSTERDRØM

Denne kjolen! Verdens fineste vol 2, hehe. Det er enkelte favoritter i garderoben min jeg blir så glad i at jeg må styre meg fra å ikke trampe rundt i det hver eneste dag, og denne sommerkjolen er absolutt en av de. Den er så fiiin! En skikkelig blomsterdrøm. Ekstra stas er det jo at det er min fine venninne og bloggkollega Eirin som har designet den, så flink 💛
Ellers må jeg jo ønske dere good morgen! Håper dere har en litt lettere start på mandagen enn meg, hehe. Her er den nemlig blå som fy – men etter en helg med girlsnight out, litt for mye rosévin i solsteiken og en haug av latterkramper med verdens fineste jenter er det vel verdt det egentlig. Jeg måtte uansett opp å hoppe allerede 06.3o i dag siden elektriker kom på besøk og endelig skal få lagt opp ladestasjon til bilen min på parkeringsplassen. Det gledes! Og når man er våken såpass tidlig likevel, da har man vel nesten ingen unnskyldning for å droppe ukens første treningsøkt? I think not. Bare å hive seg! Om ikke det er digg mens man holder på, så er følelsen etterpå alltid noe å jakte etter. Ønsker dere en herlig start på den nye uka, vi sees igjen om litt <3

Annonselenker:
Kjole Eirin Kristiansen Collection / Sko Superga

15 kommentarer på “EN BLOMSTERDRØM

 1. Kremt skriver:

  Ser du har merket kjolen med annonselenke.. du har ikke merket denne tidligere, hverken på bloggen eller IG. Hva er det som gjør at du merker den nå?

  • kristinaandersen skriver:

   Kjolen er ikke sponset, den har jeg kjøpt selv 🙂 Derfor har jeg ikke merket. Men, når jeg linker med trackinglinker slik som på dette innlegget, så er det fordi jeg får betaling per klikk i noe som heter affiliate-lenker. Altså: jeg får muligheten til å tjene penger på salg via klær jeg har kjøpt selv hvis jeg skulle ønske det. Dere spørr uansett hvor ting er fra, så syns det er en grei måte å gjøre det på. Litt kronglete forklaring på noe som er så enkelt, hehe. Forstod du? 🙂

   • Koko skriver:

    Men du skal jo merke toppen av innlegget når innlegget inneholder annonselenker? Har du glemt det her? 🙂

    • kristinaandersen skriver:

     Nei, jeg har ikke glem det. Men denne merkingen er god nok syns jeg, og jeg regner med at leserne mine ser det tydelig nok 🙂

 2. Ida skriver:

  Synes merkingen er mer enn god nok. Spiller jo ingen rolle om det er øverst eller nederst i innlegget, så lenge man ser det tydelig, noe man gjør her…

  • kristinaandersen skriver:

   Er veldig enig Ida 🙂 Har rett og slett sett meg mektig lei på disse «reglene» man får kastet etter seg som blogger. Regler ingen andre i offentligheten trenger å følge. Så, nå er det nok. Annonselink merkes fremover slik jeg har gjort det her, leserne mine er ikke dumme og jeg lurer heller ingen 🙂 Stor klem! <3

   • Kremt skriver:

    Jeg er leser og jeg er ikke enig i at dette er tydelig nok. For det første aner jeg ikke hvor jeg kommer når jeg trykker på linken, og for det andre aner jeg ikke hva slags annonselink dette er (sponset produkt, rabatt på produkt eller inntekt av kommende salg). Som leser av blogg ønsker jeg å vite at du som blogger er troverdig og jeg blir skeptisk når en produkt er ikke er merket ene dagen, men merket en annen (selv om jeg har lest din forklaring på denne kjolen i akkurat dette tilfellet).

   • Victotia skriver:

    For en arrogant holdning du har vedrørende annonsemerking. Bloggen er din jobb og alle andre som jobber må forholde seg til lover og retningslinjer, hvorfor skal bloggere være fritatt dette? Ærlig talt.

 3. Marie skriver:

  Alle bildene på bloggen din er av sykt bra kvalitet! Er ofte jeg går inn bare for å kikke på bildene selv om jeg har sett de før 🙂 jeg lurer på om du utelukkende bruker det nye kameraet ditt når du tar bilder?

  • kristinaandersen skriver:

   Snille deg, tusen takk Marie! De siste tre ukene er alle bildene mine tatt med canon 6d 🙂 Klem!

Comments are closed.