ET HELT NYTT SERIETIPS

Happy Sunday, godtfolk! Endelig har jeg et nytt serietips å dele med dere, og dette tipset fikk jeg av snille Henriette tidligere denne uken her på bloggen. Jeg har ikke kommet lengre enn til episode fire, men jeg visste allerede etter episode én at denne måtte jeg tipse dere om. When you know, you know! Selv om det er sommer og sol, så kan det være deilig å finne roen også litt hjemme når man føler for det. Det er i hvert fall ingen tvil om hva jeg skal bruke søndagskvelden min til når den tid kommer. Kooose meg inne, dyne i sofaen, sushi takeaway og serietitting. Gleder meg allerede 💛

Serien jeg vil tipse dere om i dag heter Gone, og den handler om noe av det mest spennende jeg vet om. Kidnapping, mord og forsvinningssaker. Er det egentlig innafor å si, sånn uten å fremstå helt cray? Serien er ny i år, og en av hovedrollene som FBI-etterforsker har faktisk selveste Mr.Big (rettere sagt Chris North) fra Sex and The City. Han er dyktig! Kort fortalt handler serien om Kit Lannigan, kalt ‘Kik’ – en ung kvinne som selv har opplevd å bli bortført. Som liten jente ble hun kidnappet og holdt til fange i fem år, før politimannen Frank klarte å befri henne. Kit har i voksen alder blitt en sterk jente som nekter å være et offer, hun er rågod i kampsport og vier livet sitt til å hjelpe andre jenter. Og kulest av alt: hun samarbeider nå med Frank og FBI for å løse kidnapping- og forsvinningssaker ved hjelp av egen erfaring.

Gone har ny handling i hver episode, noe jeg syns er ganske digg. Skikkelig spennende krimserie som anbefales! Dere finner den på ViaPlay 💛

31 kommentarer

 1. Oi, denne må jeg få sjekket ut!! 😍

  1. kristinaandersen

   Syns jeg du skal! 😀

 2. Sjekk ut Continuum også! Science – fiction, frem og tilbake i fremtiden og er sykt spennende 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg liker ikke fiction, hehe. Eneste jeg ikke klarer trooor jeg. Men takk for tips uansett, B <3

 3. Jeanette

  haha,du er ikke crazy. Elsker den type serie selv!

  1. kristinaandersen

   Godt vi er flere, Jeanette 😀 Haha!

 4. Elsker serietipsene dine ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 5. Camilla

  Før synes jeg det var så kjedelige å lese om film/serietips, helt til jeg faktisk sjekket ut noe du anbefalte. Du har god smak, det må jeg si! Takk for at du deler 🙂

  1. kristinaandersen

   Så innmari kjekt å høre, Camilla 😀 Nå ble jeg glad, haha! Vet mange setter pris på slike tips, fordi det er en juuuungel av ting man kan trykke play på. Men alt er jo ikke like bra 🙂

 6. Kristina

  Denne skal jeg sjekke ut, takk for tips! Kan også anbefale deg den nye netflix-serien, Safe. Denne handler om ei ung jente som forsvinner i et lukket, inngjerdet «samfunn» i en by i England. Skikkelig spennende!

  1. kristinaandersen

   Oh, takk for tips! Den hørtes også spennende ut 😀

 7. Tusen takk for tips! De fleste seriene jeg følger med på hadde sesongavslutning for noen uker siden og greit å ha i hvertfall en å se på kvelden ☺️

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Alltid godt å se en episode for å roe seg ned før sengetid 🙂 Klem»

 8. Elisabeth

  Hei Kristina! Ønsker å tipse deg om serien Dynastiet, den ligger på netflix. Får litt gossip girl vibes igjen😄

  1. kristinaandersen

   Oii, så gøy! Takk for tips, skal sjekkes ut 😀

 9. Har alltid vært en person som sliter med å starte på serier, og gir fort opp før første episode er ferdig. Nå sitter jeg allerede på tredje av denne og PÅ EN DAG! haha, tusen takk for tips! 🙂 Ha en fin uke, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Haha, så herlig! Gøy den falt i smak Aurora 😀

 10. Åå, denne høres ut som noe jeg virkelig kommer til å like! Får begynne på den etter eksamensperioden, haha! Da slipper jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke leser til eksamen, men ser på serie 🙂 Håper du har en nydelig søndag, fine Kristina <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Høres ut som en smart plan, Charlotte 😀 Ha en kjempefin mandag <3

 11. Christina

  Takk for tips- er i gang!!! 🤗

  1. kristinaandersen

   Yey! 😀

 12. Hvor er kjolen på facebookprofilbildet ditt ifra?<3

  1. kristinaandersen

   OOTD 🙂

 13. Ingeborg

  Prøv serien Peaky Blinders på Netflix 😀

 14. Takk for tips 😀 Jeg tror vi har ganske lik smak innen serier, så denne skal jeg sjekke ut! Har nettopp kommet over en annen serie som jeg gjerne vil tipse deg om. «This is us», den er amerikansk og ikke så kjent, men vant mange priser i fjor. Det er litt sånn OTH, OC men uten high school. Tror faktisk det er den beste jeg har sett. Og har fått 8,8 på IMDB

  1. kristinaandersen

   Jeg har såå lyst å se den! Flere som har sagt den er superbra 😀 Men jeg finner den ikke??

   1. Ingrid

    Den ligger dessverre ikke ute på noen av streaming sidene, så jeg har sett den her: https://www1.watch-series.io/series/this-is-us-season-1/season
    Ikke veldig god kvalitet, men jeg klarte ikke å la være. Forhåpentligvis blir den mer kjent sånn at noen tar den inn på netflix eller viaplay eller noe 🙂

   2. kristinaandersen

    Håååper noen tar den inn, hehe. Jeg er et sånt irriterende menneske som mååå se i god kvalitet :p

 15. Tusen takk for tips Kristina! Jeg så hele denne serien på to dager🙈 Ganske flaut haha, men den var helt vanvittig bra! Elsker den!

  1. kristinaandersen

   Haha så herlig Stine!! Gøy når tips faller i smak <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *