SENE SOMMERKVELDER

Sene sommerkvelder utendørs er min favorittgreie om dagen. Vil bare være ute hele tiden jeg! Og igår når jeg bare var hjemme og slappet av, fant jeg ut av at jeg ønsker meg en prosjektor eller liten tv ute på balkongen. Jaa, tenk så koselig da? Liten utekino hjemme! Jeg er derimot litt usikker på om det lar seg gjøre, men fy søren så koselig det hadde vært! Filmkveld under rosa himmel, for en drøm! Det fikk meg til å tenke på når jeg og Ida dro madrasser og dyner opp på takterassen i min forrige leilighet, hvor vi rigget oss med masse popcorn og snacks. Så snurret vi film på laptopen under åpen himmel når det var blitt mørkt. Det var såå koselig! Så om det ikke blir prosjektor på den lille uteplassen min, så er det jo faktisk bare å ta ut laptopen 😉 Et lite sommertips, hehe. Utekino er jo så gossete!

SUMMERNIGHTS ✨

Her har jeg nettopp kommet inn døren fra ukens andre og sannsynligvis siste treningsøkt, hehe. Ikke så veeeldig mye å skryte av med andre ord. Så har jeg vært hos legen, igjen. Tommelen min ble nemlig helt hvit og blå, men det viste seg å bare være masse blemmer. Ikke noe farlig med andre ord! Nå skal jeg ha noen timer med hjemmekontor, før jeg skal komme meg avgårde på butikken og handle inn masse kos til helgen. I kveld får jeg nemlig besøk her hjemme, grillen skal fyres opp og menyen er allerede bestilt. Det blir entrecote, fløtegratinerte poteter og soppstuing til sen middag. Og jordbær, is, vannmelon og sjokkis til dessert. Vann i munnen, mmm! Hva står på fredagsplanen din?

30 kommentarer

 1. Karoline

  Hvilken oase du har laget deg der ute! Ser helt nydelig ut 🙂 Håper du får nyte mange kvelder der ute. Og så håper eg hånden din ikkje byr på flere problemer og at det går fort over <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Karoline <3 Koser meg en haug der ute 😀 Håper du får en fiin helg <3

 2. Så nydelig terasse du har.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 3. Nydelige bilder, Kristina! Du har det jo bare sååå koselig 🙂 Jeg skal på vegansk grillkveld hos venner! Gleder meg skikkelig 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3 Vegansk grillkveld hørtes superspennende ut 😀 Kan jeg spørre hva dere grillet?? Så kan jeg få litt inspirasjon 😀 Klem!

   1. Klart du kan spørre om det, er jo bare gøy at du vil bli inspirert 🙂 Vi grillet hjemmelagde veganske burgere, veganske pølser og bakt søtpotet. Og hadde en smakfull salat ved siden av 🙂 Var veldig godt! Er usikker på hva «kokken» hadde i burgerne, men tror de var av kikerter blant annet. Pølsene smakte faktisk enda bedre enn de med kjøtt syntes vi (og vennene mine spiser ikke plantebasert til vanlig). Kan kjøpe de på Meny, de heter «vegokorv» og er av merket Anamma 🙂 Jeg har hamstret for sommeren :p Ellers kan jeg anbefale rødbetburgerne de selger på Coop!! Sååå gode! De er vegetariske da vel og merke, men uansett et bedre alternativ enn kjøtt 🙂 Neste gang jeg skal grille har jeg lyst til å lage grillspyd av squash, sopp, tomater, rødløk og tofu kanskje. Og grille maiskolber! Jeg kan jo nevne at jeg begynte så smått å spise plantebasert i høst, og har gjort prosessen gradvis. I begynnelsen var det litt slitsomt for hodet pga. ville sette meg ordentlig inn i det, men nå slipper jeg å tenke, det går kjempefint og jeg føler meg klar for å ta steget videre og spise helt vegansk fra nå av – også i sosiale settinger. Det har vært en barriere, men nå har jeg erfart at både 17. Mai-frokost og grillkveld med venner jo gikk lekende lett! Jeg så først bare problemene/utfordringene, men klarte så å finne gode løsninger. Hadde aldri trodd at jeg selv skulle bli veganer, men her er jeg plutselig :p Og det føles så bra <3 Oi dette ble visst langt haha, jeg får runde av! Klem til favorittbloggeren 🙂

   2. kristinaandersen

    Hørtes jo helt magisk ut spør du meg! Og takk til tips om pølsene, Linn. De skal jeg stikke på Meny å kjøpe 😀 Takk for inspirasjon, så flink du er!! Stor klem 😀

 4. Christina

  Herlig plass du har! Jeg har akkurat flyttet til Kongens gate, så nydelig, med fin utsikt til måkemor som ruger på egga sine på nabo taket. Problemet er at hver dag når måkefar kommer for å hilse på, skiter han først på verandaen min før han flyr bort til henne! Så jeg får liksom ikke innredet her enda… planen er å ødelegge landingsfeltet hans litt- men ikke så lenge han besøker konemor vettu 🤨 Ha en strålende dag videre- jeg nyter også, måke eller ikke måke 🤗😁

  1. kristinaandersen

   Så herlig Christina! Og de måkene, haha! Kjenner meg igjen, slik var det for meg også når jeg bodde i Holbergsgate. Jeg holdt på å bli GAL :p God helg <3

 5. Hei! Ett litt random spørsmål, men jeg ser du ikke har noe bord på terrassen. Hvor plasserer du glass\mat og andre ting? Er bord noe du savner? Har nemlig en liten terrasse selv, så er litt usikker på hvordan jeg skal innrede. Klem <3

  1. kristinaandersen

   Heii Marte 😀 Jeg hadde bord tidligere, men valgte å flytte det bort. Det er ingen problem uten, glass osv setter vi alltid bare på rekka når vi er her 🙂 Jeg har ikke savnet det nok til at jeg har tatt det opp fra boden 🙂 Klem!

 6. Jeanette

  for en herlig uteplass!!

  1. kristinaandersen

   Takk <3

 7. Hvorfor unnlater du å svare på spm om hendelsen med hundebittet? Ser det spekuleres i både på kvinneguiden og i kommentarfeltet på blogg om toppbloggere om at det var DIN hund som bet deg? Har du tenkt til å bekrefte/avkrefte disse ryktene snart? Eller skal du late som ingenting å eventuelt la det skje igjen?!

  1. kristinaandersen

   Hei Line! Først og fremst: take a chill pill. Det brenner ikke på dass :p Folk må bare spekulere på hvilken hund som bet meg hvis det er aktuelt, hehe. Når jeg ikke svarer så er det grunner til det. Men, nei. Det var ikke egen hund som bet meg 🙂

 8. Du har det helt nydelig hjemme hos deg <3 Hvordan har du hengt opp bildene dine? Har flytta inn i helt ny leil, og har ikke så lyst til å lage hull i veggen. Lurte på hva du har gjort 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk MA <3 Jeg har bare hengt opp med spiker. MEN, skulle jeg gjort det igjen ville jeg brukt borrelåstape. Det er helt genialt! Selges hos blant annet Clas Ohlson 🙂 Klem!

 9. Hei Kristina!
  Verandaen din er så flott og koselig, og jeg kunne fint ha kosa meg der🌸
  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den lyslenka som du har hengt på rekkverket ditt kommer fra?
  Ønsker deg god bedring med hånda di, og en avslappende og god tid framover i sommer.
  Klem🙋🏼

  1. kristinaandersen

   Takk Gunn, så koselig å høre du liker den 😀 Lyslenka er fra House Doctor 😀 Klem! Og gooood helg <3

 10. Therese

  Hei!
  Hvordan redigerer du bildene dine? Så fine!

  1. kristinaandersen

   Lightroom <3

   1. Therese

    Takk☺️
    Har du kjøpt filter eller bare prøver du deg frem? Får ikke helt til🙈

   2. kristinaandersen

    Jeg har masse presets, sikkert 30 forskjellige jeg varierer på <3 Jeg syns også det var supervanskelig når jeg startet, men prøv deg litt frem – så får du det plutselig til 😀

 11. Ingvild

  Hvor er genseren din fra? Den ser så deilig ut 🙂 Utrolig koselig uteplass forresten 😀

  1. kristinaandersen

   Heii Ingvild 😀 Tusen takk! Genseren er fra HM 🙂 Klem!

 12. Såå lekkert! =D
  Hvilket kamera bruker du? Bildene dine er så vanvittig fine!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Karianne <33 Disse er tatt med Canon 6D 🙂

 13. Heia😊har akkurat bygget ny veranda og skal til å innrede den. Har sett at du har så mye fint på terrassen din og lurte på hvor teppet du har på gulvet er fra og hvor du har kjøpt sofaen?Er det lov å spør om hvor grillen er kjøpt og hvilken modell det er?🙈Trenger grill også hehe og str på den du har er helt perfekt👌🏻😄 elsker bloggen din,så utrolig mye inspirasjon å hente👌🏻💕

  1. kristinaandersen

   Teppe fra KID, sofa fra IKEA og grill fra Jamie Oliver <3 Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *