EN SKIKKELIG DRITTDAG

Pizza på en helt vanlig torsdag? Ja, i kveld var dette det eneste riktige. Jeg har nemlig hatt en real drittdag. Ting begynte så fint med en tur på trening, etterfulgt av jobb – og når jeg var ferdig for dagen dro jeg til Baneheia for å bade og sole meg i noen timer. For å gjøre en lang historie kort: tre hundebitt i hånda senere ender jeg i stedet for på legevakten. Så da ble det stivkrampesprøyte, rensing av en blodig hånd, bandasjering og egentlig antibiotika. Jeg skal derimot på sommerfest til helgen med jentene og hadde gledet meg så alt for mye til rosévin i solsteiken, så legen gikk (under tviiil, ehe) med på å gi meg 24 timer for å se om jeg kunne klare meg uten. ‘Blir tommelen din dobbelt så stor i morgen, så må du love meg å komme rett tilbake’. Kan vi gi en applaus til tidenes kuleste lege i hvit frakk? Siden jeg åpenbart ikke klarer å prioritere riktig satte jeg veldig stor pris på sjansen, hehe.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Så i kveld blir det altså pepperoni picante-pizza og et eller annet på tv’en her hjemme i sofakroken. Veeeldig deilig, egentlig! Det er nemlig ukesvis siden sist jeg hadde en skikkelig alenekveld, blir fort sånn når det er sommer, sol og mye sosialt som skjer. Dessuten er jeg bare lei meg, rett og slett. Men så vet jeg jo at det kommer en bedre dag i morgen, heldigvis! Fikk meg bare et lite støkk, kjenner jeg. Men, over til noe helt annet! Har dere noen hyggelige filmtips til meg i kveld? Eller kanskje serietips? Jeg er tom for ting å se på i disse dager, og trenger noe jeg kan drømme meg bort litt i. Vurderer å sjekke ut Scandal, er det noen av dere som har sett den? ✨

105 kommentarer

 1. Scandal er noe av det bedre jeg har sett!

  1. kristinaandersen

   Hørt så mange sier det! Må få begynt jeg å 😀

 2. Håper det går bra med deg nå! kan jeg spørre hvor putene i sofaen er fra? Utrolig fine, og passet så godt i sofaen! : )

  1. kristinaandersen

   Takk Malin <3 De hvite er linputer fra Kremmerhuset og de går er ullputer fra Elvang Denmark 🙂 Klem!

 3. Rosewood! 2 sesonga på viaplay 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips 🙂

 4. Therese

  Huff, hvordan skjedde dette? Jeg har et serietips: Quantico på Viaplay! Jeg er i hvert fall hekta:)

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, Therese!

 5. Sunniva

  Hærregud, stakkar deg! Det må være et mareritt, og ikke minst forferdelig vondt..
  Jeg kan virkelig anbefale deg å se Broen, Heimebane (selv om det handler om fotball er den fengende likevel!), Outlander, Station 19 og Grenseland. Har mange flere også, tida flyver når du har en virkelig bra serie <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Sunniva <3 Gleder meg SÅ til å se Station 19, tenkte bare å vente til det var kommet liiiitt flere episoder 😀 Elsker jo Grey's Anatomi, så må jo digge den også 😀

   1. Iselin

    Alle episodene fra sesong 1 ligger på Sumo nå 🙂 Er bare 10 episoder i første sesong. Jeg digga det 😀

 6. Åh stakkars deg Kristina:( Håper du føler deg bedre snart:) Jeg begynte på den mye omtalte serien The Handsmaid’s tale. Fy SØREN så bra den er! anbefaler jeg virkelig altså! Klem fra Silje <3

  1. kristinaandersen

   Takk snille Silje <3 Faktisk aldri sett den, bare en episode – så ga jeg opp. Kanskje jeg må prøve igjen 🙂

   1. Ja det anbefaler jeg deg på det sterkeste. Satt oppe til 3 i natt for å se ferdig sesong 1 :O haha 🙂

   2. kristinaandersen

    Haha så herlig!! Da gleder jeg meg 😀

 7. Nå ble jeg nysgjerrig. Skulle du egentlig få en av (de få) antibiotika-kurene som ikke kan kombineres med alkohol? For ellers så er det faktisk en myte at du ikke kan drikke alkohol når du går på antibiotika. Alkohol påvirker ikke antibiotikaen’s virkning, men med tanke på at alkohol kan gjøre at man glemmer å ta pillene til riktig tid og at kroppen ofte er redusert i en periode du må gå på antibiotika, anbefaler ikke legene kombinasjonen piller og fest 🙂 Dette lærte jeg av lege da jeg ble eldre, for da jeg var ungdom trodde jeg alltid at de to tingene ikke kunne kombineres. Det er altså mer legenes måte å få folk til å ta hensyn til seg selv og egen helse i en redusert periode,.

  1. kristinaandersen

   Jeg aner ikke hvilken antibiotika, men han sa at jeg ikke kunne «bøtte nedpå mange drinker». Ergo: jeg kunne ta et glass eller to vin. Håper uansett jeg slipper, antibiotika er jo ikke bra for kroppen 🙂

 8. Jeanette

  Ser på Pretty little liars,den er så bra! Men mulig du har sett den! Er jo bare repriser nå på sommeren og da er det godt med en bra serie

  1. kristinaandersen

   Jeg har sett den 🙂 Superbra serie!

 9. Kjersti

  Scandal er kjempebra- masse konspirasjoner, litt kjærlighet, agenter, presidenter, drap og spenning. Særlig de første sesongene er bra.
  Ellers anbefaler jeg Grace og Frankie på Netflix- det er en feelgood serie med en skikkelig twist- masse humor og hovedkarakterene er bare så herlige!

  1. kristinaandersen

   Høres jo helt topp ut begge to, Kjersti 😀 Scandal må bli neste ut!

 10. Sjekk ut Perfekte steder på sumo, supersøt og lett underholdning 🙂 God bedring på hånda, håper det blir rosé på deg <3

  1. kristinaandersen

   Takk Ingrid <33

 11. Åååå så kjipt. Håper det går bra med hånden da. Jeg sitter her med hevelse og sånt jeg. Jeg opererte nemlig ut 2 visdonstenner i går. Begge to oppe. Hehe.

  Så jeg har begynt å se på «breakout kings». Den er bra. «Fun mom dinner» pp Netflix er morsom. Har ikke sett de selv, men hva med filmene «cargo » eller «hello, my name is Doris » på Netflix?

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Åh, herre! Visdomstenner skal man ikke spøke med, sender deg en stor klem Anja <3 Får frysninger av bare tanken jeg.. Hvordan gikk det å få de ut syns du? God bedrings-klem!

   1. Det var jo vondt å ta dem ut, og var ganske smertefullt hele den dagen. Men nå 2 dager etterpå er det ikke så vondt, men bare ekstremt hovent og stivt. Siden jeg fjernet 1 oppe på begge sider så er jo munnen min blitt veldig liten og kinnene veldig store. Og ting føles veldig stivt med sting og greier..men men!!

   2. kristinaandersen

    For noe drit altså :/ Husker jeg så ut som en hamster x 100 etter å ha operert ut alle fire på samme dag. Helt krise! Godt å høre det ikke er såå vondt lengre, sender deg uansett gode tanker <3

 12. Du må se the good wife på netflix!

  1. kristinaandersen

   Sett den, Dina! En av mine favorittserier 😀

 13. Uff, masse god bedring til deg! Hvis du mener serien Scandal så har jeg sett den og jeg elsket den! Bruker og like samme serier som deg ☺️

  1. kristinaandersen

   Ikke sant, tror den er noe for meg 😀 Gleder meg til å sjekke den ut!

 14. Camilla

  Du må se Kyss meg. Den ligger på Netflix ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips 🙂

 15. Kos deg med pizza, det er deg vel unt! Så blir nok morgendagen bedre <3 Scandal er forresten kjempebra, vær forberedt på å bli helt hektet! Godbedringsklem

  1. kristinaandersen

   Takk Kristine <333

 16. Uff, så leit å høre!! Håper du ikke har altfor vondt og at du slipper unna antibiotikaen! Hihi <3 Jeg elsker Riverdale, Lethal weapon og 13 reasons why – ikke begynt på sesong 2 enda da, rett og slett fordi jeg holder på med eksamen og valp. Har ikke tid til noe annet 😂🙈 kooos deg i kveld og nyt alenetiden, det er rimelig deilig noen ganger det også <3

  1. kristinaandersen

   Lille valpen din er sååå skjønn Charlotte, har snikt på bloggen din 😀 Hihi! Nyt valpetiden, det er såå koselig (og hektisk), haha! Klem <3

 17. nemmen huffda….hørte skikkelig pyton ut…håper alt ordner seg og at du ikkje får for mye problemer med hånden.
  Sender en god klem.
  Så Solace på Netflix med Anthony Hopkins og Colling Farrel, den var veldig spennende
  River er en miniserie på Netflix i 6 episoder som eg likte veldig godt, denne er med Stellan Starsgård.

  Ha den beste kvelden du kan ha kjære <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for både tips og god bedrings-ønske, Lin <3

 18. Sett de tre første sesongene av Scandal, elsket dem og tror virkelig det er noe du kan like! Selv synes jeg det ble litt for repetitivt etter hvert, så datt litt av. Men har planer om å få sett de siste tre sesongene en eller annen gang, haha.
  Ellers liker jeg veldig godt Billions på HBO, syns det er en undervurdert serie.
  Vet ikke om du har sjekket ut Outlander? Finnes på Viaplay (og Netflix, tror jeg). En av mine absolutt favoritt-serier. Drama, romantikk, spenning og et hint av mystikk – elsker den!
  Og så MÅ jeg nevne La Manthe på Netflix – FANTASTISK serie i krysningspunktet mellom familiedrama og krim. Binge-watcha hele greia på to dager 🙈😂
  Downton Abbey er jo også fantastisk, om du ikke har sett den tidligere.
  Ellers må jeg også anbefale Casablanca (ja, den filmen som er fra typ 1950 😅) – trodde ikke jeg skulle like den, men etter å ha sett den skjønner jeg virkelig hvorfor de kaller den en klassiker! Så fin, og så perfekt sammensatt. Tror den ligger på Netflix.

  1. kristinaandersen

   Masse digge tips her, tuuusen takk Oda! Så god du er 😀 Har faktisk ikke sette noen av disse, så jeg skal google og se om jeg ikke prøver en av de 😀 Outlander troooor jeg ikke jeg liker, men kanskje jeg tenker feil siden alle andre digger den. Men La Mante tror jeg kan være noe for meg, jeg digger alt som handler om mord, seriemordere, kidnapping og slike ting… #gal

 19. Uf da. Hva skjedde? Var milo med? Hele handa eller bare tommelen? God bedring!!

  1. kristinaandersen

   Hele hånda, men mest tommelen som fikk gjennomgå. Den er tygget gjennom :/ Takk <3

 20. Jeg har mange gode serietips til deg (synes ihvertfall jeg, ha ha). En seriegeek som nå dessverre ikke har noen flere serier å se, da alt er midlertidig stoppet av en eller annen grunn…

  HBO: Killing Eve, Famous in Love, The Arrangement, Clique – har akkurat startet å se C.B. Strike og den virker veldig lovende! Billions og Banshee er også verdt en titt.

  Sumo: Perfekte steder (elsket den!!), Station 19 (hvis du liker greys, vil nok denne falle godt i smak), Younger (ny sesong 6,juni, jippi), The Wrong Girl.

  Ellers;
  Designated survivor, Quantico (begge er dessverre stoppet, og det blir trolig ingen flere sesonger…..).

  Håper noen faller i smak:-)

  1. kristinaandersen

   TAKK for maaaasse gode tips snilling!! Settes pris på <3 Hva syns du om de nye sesongene til Famous In Love og The Arrangement? Jeg syns første sesongene var så mye bedre, men ser liksom videre likevel 🙂

 21. Sjekk ut handsmaid tale om du ikke allerede har sett den! Den er råbra, kan ikke anbefales nok. Og westworld.🙌 håper på god bedring. Må og bare si at du såg helt utrolig vakker ut i den ootd kjolen❤️

  1. kristinaandersen

   Har sett en episode av begge to, men troor ikke de er noe for meg, hehe. Eller burde jeg se lengre? Takk for det, Hilde! Så snill du er <3 Den kjolen er helt nydelig 😀

 22. Uff, håper du er på bedringens vei kjapt!

  Scandal er en veldig bra serie! Akkurat passe dose romantikk, drama, krim og politikk spør du meg 😉

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Måå få begynt på den asap 😀

 23. Holy hvordan klarte du å bli bitt av en annen hund? Dette må du utdype mer i et eget innlegg! Og masse god bedring<3

  1. kristinaandersen

   Takk Silje!

 24. Kristin

  Ny serie ute nå, verdt og se spør du meg jeg sluket den relativt fort.! Safe heter den, du finner den på Netflix 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Kristin! Har lest litt om den, ser superspennende ut 😀

 25. Oi – ikke greit! God bedring, håper formen og morgendagen blir bedre! <3

  1. kristinaandersen

   Takk Karianne, du er gull <3

 26. Hva med den nye serien Station 19 som er skrevet av de som er bak serien Greys Anatomy? Jeg likte den godt, måtte bare gi den et par episoder først.

  1. kristinaandersen

   Likte du den?? Så kjekt! Jeg har lest så mye drit om den, men nekter å tro det stemmer. Hehe! Tenkte å spare den til jeg kan se hele sesong en, eeeer så glad i maraton 😀 Klem!

 27. Litt for sein her, men det får bli et tips til en senere anledning 🙂 «The Crossing» er superspennende,- handler om en gruppe mennesker som flykter fra fremtidens USA til nåtiden. Etterhvert får man vite mer om hvem de er og hvorfor de flyktet, i tillegg til at serien skildrer hvordan det er å være flyktning i dagens samfunn. Anbefales 🙂 Helt ny serie som kom nå i april!

  1. kristinaandersen

   Oii, hørtes siperspennende ut Sara! Denne er notert og skal sjekkes ut neste seriekveld 😀 Hvor ligger den? Klem!

   1. Så gøy, du får si hva du syntes 🙂 Serien er ganske ny så den er ikke på Netflix — jeg ser den på xrp.flix. Er egt abonnement men man får noen dager gratis begynnelsen 🙂

   2. Og et ekstra lite tips mens jeg er så godt i gang; «The Good Place». Har ledd meg igjennom to sesonger på Netflix 🙂 Du må sjekke ut traileren, den er bare priceless og forklarer bedre enn jeg kan! Klem 🙂

   3. kristinaandersen

    Takk igjen Sara, du er jo helt gull 😀

 28. Nina Olesen

  Har du sett American Oddesey (Netflix)? Utrolig bra, jeg gikk inn i seriedepresjon når den var ferdig 🙂 Ville ikke at den skulle ta slutt. Lykke til med hånda!! Hva skjer med hunden som bet?

  1. kristinaandersen

   Nei, det har jeg ikke! Takk for tips Nina, skal google den 😀

 29. Altså…. du prioterer rosévin fremfor antibiotika?! Hvor voksen er du egentlig?! Tidenes kuleste lege? Heller tidenes dummeste lege spør du meg… tydeligvis ikke voksen den legen… *flaut innlegg* God bedring!

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening 🙂

 30. Camilla

  Huff, så ille :/ Håper det går fort over 🙂 Hva koster Hermes teppet? Kjempe lekkert <3

  1. kristinaandersen

   Takk Camilla <3 Priser osv kan du finne på Hermes sine nettsider 🙂 Og jaa, det er fint <3 Klem!

 31. Uff, så leit, god bedring! Trøstepizza høres helt riktig ut. 🙂

  Scandal er kjempebra, tommel’n opp! Jeg er på sesong 5. Anbefales!

  1. kristinaandersen

   Oh, da må jeg gi den et forsøk 😀 God helg, Linn <3

 32. Du kommer garantert til å digge Killing Eve på HBO! God bedring:)

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Nina!

 33. Lykke til med hånda🤞

  Scandal e amazing!!

  1. kristinaandersen

   Takk snille <33

 34. Hele sesongen til Station 19 er ute på sumo, så det er bare å starte maraton 😀 God bedring og god helg, fineste deg <3

  1. kristinaandersen

   WHAT????? TAKK!! Omg 😀

   1. Ja, men det er dessverre bare 10 episoder i den sesongen.. Men da har du hvert fall noen episoder å kose deg med 😀

 35. Omg det hørrtes heilt forferdelig ut;/ jeg ble blitt selv for sånn 10 år siden, og hatt skrekk for hunder siden. aldri vert noe fan av store hunder som bjeffer å slikker deg i trynet heller, haha:D de fleste hunder er jo snille,men vet ikke hvorfor jeg alltid har vert så skeptisk til hunder… Håper du blir bedre etterhvert:)

  Den serien jeg har digga og forsatt digger er 13 reasons why. vet den handler om selvmord, men selve serien er veldig spennende. det er spenning, drama, kjærlighet og hele pakka. Synes nå jeg. Det har kommet sesong nr. 2 nå og er snart ferdig. sett 1 episode hver dag, om ikke 2.

  1. kristinaandersen

   Takk Mari! Skjønner godt du fikk skrekken etter du ble bitt.. Ingen god opplevelse når sånt skjer :/ 13 reasons why er ikke helt min cup of tea, men jeg vet mange andre liker den 😀 Takk for tips uansett! Klem

   1. så koselig du svarte:):) nei, den serien er ikke for alle. jeg kjeda meg litt men så ble den 13 reasons why bedre og bedre. Den jeg og min samboer har sett på og, The americans. litt sær. men blir veldig bra etterhvert:) jeg og faller lett av serier… men ikke den. klem

 36. Marianne

  Grimm, Outlander!!

  1. kristinaandersen

   🙂 Takk!

 37. Hvis du har The Good Wife som en av dine favorittserier, MÅ du se The Good Fight, som er en oppfølger til Good Wife, bare med Diane Lockhart som hovedrolle. 1 sesong er fra 2017, og andre sesong går nå, men allerede 12 episoder på HBO Nordic! Den er helt fantastisk, og fått helt fantastiske kritikker, og er blitt enda mer populær enn The Good Wife 😀
  Masse god bedring! Fredagsklem

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Linn! Må sjekkes ut siden jeg eeelsket The Good Wife 😀

 38. «takk for at du delte din mening». Haha, jeg elsker svarene dine på usakelige og negative kommentarer! Såå mye bedre enn å kverrulere frem og tilbake, props!

  1. kristinaandersen

   Haha! Kort og greit, jeg bare oooork itj 😀

 39. <3<3

  1. kristinaandersen

   <33

 40. Kristine

  Ser ei anna her anbefaler Safe. Anbefaler virkelig den! Var såå spennende og bra! Første episode var helt grei, fortsatte ikke å se med det samme, men etterhvert så jeg episode 2, og da gikk det radig for seg, haha. Så nesten alle episodene på en kveld. Du bør virkelig se den:-)
  Masse god bedring til deg, og håper det går bra med hånden din og at du kan dra ut og kose deg i helgen! 🙂

  1. kristinaandersen

   Skal få sett den 😀 Takk for tips til deg å, Kristine <3 Og kjempegod helg! <3

 41. Margrete

  DU MÅ SE PÅ SCANDAL! Haha<3

  1. kristinaandersen

   Haha, I know!! Asap <3

 42. Jeg fikk ikke til å svare under svaret ditt desverre, så dette kan kanskje bli litt rotete.
  Jeg er helt enig med deg ang. The Arrangement og Famous in Love. De nye sesongene er ikke like bra som de første.. Veldig skuffet:( ser det likevel da, haha.

  Håper hånden din er bedre! Et tips fra meg som er sykepleier; hvis blemmene du har fått ikke gir seg, ikke stikk hull på de, da blir de fort infiserte. Væsken inne i blemmene gjør også at huden leges fortere. Hvis du får problemer med at de begynner å klø/svi, kan et tips være å bruke engangshansker på natten (fort at man kan begynne å klø uten å tenke over det, spesielt når en legger seg og det da blir vondt verre:( ). Kan godt være du allerede har fått disse tipsene av legen din. God bedring <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips snille deg!! Det skal jeg huske <3

 43. Samuel og bestefar på tv2 sumo eller This is IT på NRK nett-tv 🙂

 44. Scandal er veldig bra ja! Ellers anbefaler jeg virkelig Timeless på ViaPlay. Min nye favorittserie. Homeland, The Blacklist og Empire er også bra 🙂 God bedring!

 45. God bedring <3 Hvis det sto om liv her, så hadde nok ikke den legen vært så rund i kantene, derfor tror jeg dette kommer til å gå kjempefint. Jeg pløyer meg gjennom The Affair om dagen, litt treig start, men det går seg til etterhvert 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 Takk Maren! The Affair så jeg litt av selv, men falt av.

 46. The good place
  Shameless
  You, me, her
  The ranch

  Alle på Netflix 😀
  God bedring <3

  1. kristinaandersen

   Takk snille!! <3

 47. Litt sent ute, men dr foster på Netflix! Superspennende serie. Er egentlig veldig kresen og finner aldri noe, men den likte jeg 😀

  1. kristinaandersen

   Sett den! En av favorittseriene, så sjukt bra 😀 Kommer det ikke snart ny sesong?

   1. Tviler. Er jo to sesonger ute, og de måtte overtale hun dama til sesong 2, så sesong 3 må man vel drømme om 😀

 48. The Killing er veldig spennende 😊 Håper det går bedre med hånda di ❤ Jeg har aldri blitt bitt ,men har måttet sloss med en stor hund for å få han til å slippe min lille som han bet i ryggen. Fryktelig opplevelse som heldigvis gikk bra. Håper ikke Milo var innblandet for det er traumatisk …..

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3 Så forferdelig å lese hunden din har blitt bitt :/ Vet ikke hva jeg hadde gjort hvis noen hadde angrepet Milo.. Fy søren så traumatisk det må ha vært :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *